Fatih Karaca 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 (düzenlendi) Evet evet Çağlar abi 10 numara yağdı TDCİ tüm araçlar connect ve rangerler araçlar şirkette kirada çalışıyor umursamıyorlar pek fazla rangerler ve connectler en düşük 2007 model hepsi yeni arabalar Araçlar ciddi bir filo kiralama şirketininse, bunu en geç araçların kira süresinin bitiminde anlarlar ve mekanik hasarların tamamını fatura ederler. Malesef kiralık araç kullananlar, bu acı gerçekle karşılaşıp da kiralamanın tüm avantajlarını kaybedince pişman oluyorlar ama iş işten geçmiş oluyor. 25 Ocak 2011 tarihinde Fatih Karaca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Gider 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Korkacak birşey yok, yakın olandan alın ve aracın tepkisine bakın, baktınız kötü almayın, sistem hemen bozulmaz merak etmeyin, bence Bp yi de bir deneyin. ben nerdeyse hep opetten alirim bi iki sefer bp ultimate aldim sanki aracin perfonmansi daha iyi gibi geldi fakat opet ile daha fazla yol yapiyorum...izlenimlerim boyle Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Shell Fuel Save Dizel kullanıyor musunuz? Farkları nelerdir? Ben bu gün euro dizel istedim. Euro dizel yok, onun yerine Fuel save var ve daha ekonomik dediler. Zaten Euro dizelin yerine çıktı dediler ve güvenerek 50 TL'lik aldım. Arabanın tepkileri hiç hoşuma gitmedi. Eskiden 5. viteste 1500 devirlere düşse dahi gaza yüklenince toparlıyordu. Şimdi 3. viteste 1750 devirlerde motor gürül gürül ses çıkartıyor. Çekilte okadar iyi değil. Yani bildiğimiz normal mazotun tepkileri bu. İsmi değiştirmişler ve normal mazotu satıyorlar. Normal mazot zaten bir depoda 1 litre tasarruf yaptırır. Bu eskidende böyleydi. Babamada şirketin arabasına alırken bu Euro dizel demişler. Sanırım geçiş aşamasında pompaçılara gelen müşteriyi bir şekilde kandırın talimatı vermişler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Sen gel beni dinle, bırak bu shell' i gel Bp' ye, istasyon sağlamsa sonuç iyi olucaktır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Bırakmak üzereyim zaten. Çizgisini bozdu sanki . Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 bende yeni yeni Shelle başlamak üzereydim ki konuyu görünce duraksadım Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 bende yeni yeni Shelle başlamak üzereydim ki konuyu görünce duraksadım Şuan zaten net birşey yok. Belli olmaz belki shell'e devam edebiliriz. Sadece Ar-Ge yapıyoruz Arkadaşların yorumlarına göre netleşir. Ben şüphelendim ama Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 (düzenlendi) Kükürtü alınmış (20 ppm dedi bana bayi arkadaş) kırsal motorin. Rafineri süreçlerinde kükürt alınıyor ama mazot birkaç ayrı kademede oluşuyor. Hydrocracking denilen bir yöntemle parafinin vb içine hidrojen basılarak ısıtılarak mazota dönüşüyor. Bu tür mazotların içindeki bieşikler farklı olabilir. Ancak hangisi eurodizel hangisi kırsal bilmiyorum. Söyledilerdi ama unuttum. Yani mazot rafineride farklı kademelerde farklı çıktılardan oluşuyor. Çünkü klasik yöntemle az mazot çıkıyor. Benzin çok çıkıyor. Merak eden şurdan bakabilir: http://oilandgas.veoliawater.com/en/KC/sol...ydrocracker.htm Okuduğum kadarı ile cracker çıktısı eurodizel. Aşağıdaki şekilde iki tane C bölümüne dikkat: 27 Ocak 2011 tarihinde Mehmet G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Az dişini sık 20 25 gune kadar Bursa merkez'de FULL açılıyor açılışa özel %25 indirim ile 2.52 tl euro dizel alırsın sonra da %7 indirimle almaya devam edersin açılıştan 1 2 gun önce konu açarım foruma Full güvenilirmi ? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 (düzenlendi) arabamı aldığım günden beri bir iki istisna harici yakıtı her zaman Shellden alırım, bir gün yamuk yapmadılar, yakıtta bir gün sorun çıkmadı. Shellden şaşmam, Opete uğramam, PO ve BP zor da kaldıysam plase.. Opete uğramamamın nedeni hep yakıtı taşırıyorlar, ilgi alaka sıfır araba seçiyorlar. PO ile yolumu geçen sene Çeşmeye giderken aldığımız yakıttaki pislik nedeni yolda kalarak tatilin tadının kaçması ile ayrıdım. 27 Ocak 2011 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Eski benzinli bora'da ilk yıllarda bogaz kelebeği gibi bir sürü pislik sorunu yaşadım. Ondan sonra sabit shell e geçtim, bir daha satıncaya kadar 5 sene sorun yaşamadım. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bırakmak üzereyim zaten. Çizgisini bozdu sanki . Çizgi mi ? Yoldan çıktılar bence , Zor anlarımızda girdiğimizde normal euro dizel yerine müşteriye 3,67'lik GTL koymalarından dolayı kavgalar oluyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Shell ismini değiştirdi, Rafineri tek, hepsi Euro Diesel, sadece rafineri aşamasında son üründen de euro diesel üretmeye başladılar. Ama konumuz ile ilgisi yok. Yorum bağlantısı
Serkan Toygar 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 olan sizin dizel motorlara olacak ondan sonra size pompa enjektör olarak geri gelecek:) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 olan sizin dizel motorlara olacak ondan sonra size pompa enjektör olarak geri gelecek:) Eh ne yapalım, şimdiye kadar yaptığımız karla arabayı satıp yenisini alırız bizde Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bu yakıtı kullanıyormusunuz. Farkları nelerdir?Ben bu gün euro dizel istedim. Euro dizel yok, onun yerine Fuel save var ve daha ekonomik dediler. Zaten Euro dizelin yerine çıktı dediler ve güvenerek 50 TL'lik aldım. Arabanın tepkileri hiç hoşuma gitmedi. Eskiden 5. viteste 1500 devirlere düşse dahi gaza yüklenince toparlıyordu. Şimdi 3. viteste 1750 devirlerde motor gürül gürül ses çıkartıyor. Çekilte okadar iyi değil. Yani bildiğimiz normal mazotun tepkileri bu. İsmi değiştirmişler ve normal mazotu satıyorlar. Normal mazot zaten bir depoda 1 litre tasarruf yaptırır. Bu eskidende böyleydi. Babamada şirketin arabasına alırken bu Euro dizel demişler. Sanırım geçiş aşamasında pompaçılara gelen müşteriyi bir şekilde kandırın talimatı vermişler Bende hep shell v power kullanıyordum en son gıttıgımde dediler yok artk fuelsave var fullattım yarım depo felan kaldı yakıt tasaraffu felan bahene tasaraff felan yokta dedıgınız gıbı araba daha seslı calısıyor bide eskısı gıbı dedıgınız gıbı toparlanmaları ıyı degıl bende fark ettım bunu. shell bazı ıstasyonlarda v-power var bazılarında yok napacagız arkadaşlar shell v-power gtl yemı gecelım yoksa başka bi petrol ofısınemı gecelım shellı bırakıp? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) GTL iyi ama oda aldı başını gitti. Evet GTL çok palı ama depom bitsin bide GTL Deniyeyim Arkadaşlar V-Power İle Fuelsave arasında fark varmı cidden eger Fuelsave yeni çıkan kırsalsa hiç almıyalım arabaya zarar vermiyelim 28 Ocak 2011 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Sen gel beni dinle, bırak bu shell' i gel Bp' ye, istasyon sağlamsa sonuç iyi olucaktır. PO al ,arkana bakma bir daha. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bu gün yakıt aldığım Shell istasyonu ile durumu biraz daha detaylı konuştum. Özet cevabı direk yazıyorum Bizde zaten şuan Fuel Save yakıt yok, daha gelmedi. Size verdiğimiz Fuel Save aslında euro dizel. Fuel save olarak verilme nedeni alıştırma süreci. Euro dizel olduğu için herkes euro dizelle aynıymış bu diyecek... Olay bundan ibaret. Yakıt aldığımda etkilerinde piskolojik olduğundan emin oldum. Zaten hava filitresinin değişme zamanıda geldi, hatta 6000 km oldu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 PO al ,arkana bakma bir daha. Arkaya bakma ki, çıkan bulut gibi dumanı görme dimi Şaka bir yana, istasyon sağlamsa arada çok az fark oluyor, yinede ben hala Bp diyorum. http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do...ntentId=7062940 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Opette traktör oluyor. BP'den memnun olanlar var ama yakıt kaynaklı sorun yaşayanlarda var PO'nden memnun olan var ama yakıt kaynaklı sorun yaşayanlarda var. Shell'den memnun olanlar fazla ve yakıt kaynaklı sorun yaşayan neredeyse yok gibi ve temiz yakıt. Genel olarak iyi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Opette traktör oluyor. BP'den memnun olanlar var ama yakıt kaynaklı sorun yaşayanlarda var PO'nden memnun olan var ama yakıt kaynaklı sorun yaşayanlarda var. Shell'den memnun olanlar fazla ve yakıt kaynaklı sorun yaşayan neredeyse yok gibi ve temiz yakıt. Genel olarak iyi. Bölgeye göre değişiyor durum, hem Bp nin istasyonları daha az. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Shell den ben çok memnunumda bu yeni yakıt kafamı karıştırdı fuel save ne güzel v-powerden memnunduk biz yav Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bence yine Shell kullanılır. Yakında yakıtlar netleşir. Ona göre kullanırız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts