Nurettin Uyar 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 (düzenlendi) herkese selamlar, ilk defa focus sahibi oldum. iki gün önce aracımı teslim aldım. şu an çok seviyorum aracımı. iyiki almışım diyorum. 2011 focus hb aytozu gri 100bg. A/T yalnız radyo panelinde telefon açma ve kapama düğmeleri mevcut. galiba bluetooth kiti için .. ama kullanamadım alırken bir açıklama yapmadılar. gerçi o heyecanla tuşları bile farketmemişim. bu tuşları kullanabiiliyormuyuz. radyo açıkken basınca mute özelliği devreye girip sesi kısıyor her ikisi de. radyo menüsünü karıştırdım. ama telefonumu yine bağlayamadım. kullanım kitapçığındadaaçıklayıcı bilgi yok. kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. teşekkürler. saygılarımla... nurettin uyar 15 Ocak 2011 tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 O tuşlar ses kısma tuşudur, yani telefon gelince, veya polis çevirince vs. radyo-cd sesini sıfırlamak içindir, başka bir fonksiyonu yoktur, MUTE yazmamışlar hepsi bu. Yorum bağlantısı
Nurettin Uyar 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.Aracınızın donanım seviyesi nedir? (Titanyum vs.) ahmet bey araç collection O tuşlar ses kısma tuşudur, yani telefon gelince, veya polis çevirince vs. radyo-cd sesini sıfırlamak içindir, başka bir fonksiyonu yoktur, MUTE yazmamışlar hepsi bu. çağlar bey yapmayın mutlaka bir nedeni vardır yoksa tek bir mute tuşu olmazmıydı. aynı cep tel.larındaki gibi yeşil ve kırmızı renkli açma ve kapama tuşları mevcut. selamlar... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Ben birşey yapmadım, Ford yapacağını yapmış. Yorum bağlantısı
Nurettin Uyar 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 Ben birşey yapmadım, Ford yapacağını yapmış. o zaman bana da "mute" yazılı çıkartma alıp o düğmelere yapıştırmak düşer galiba çağlar bey Yorum bağlantısı
Ahmet Koca 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Bende o tuşların mute den farklı bir işlev gördüğünü düşünüyorum.Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet Koca 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 hayırlı olsunnnnn......c-maxte de o tuşlardan var... telefon cevaplandırmak için kullanıyormuşuz veya direkt kapatmak için kullanıyormuşuz.. sanirsam da sesi kısıyo... orda bıdı bıdı bıdı bıdı anlatıyor bir görevli ,keşke kağıt kalem alıp gitseymişim..insan pek bisey anlamıyor... park sensörü için servise gideceğim 3-4 gün içinde.Orada soracağım bunu..o zamana kadar cevap gelmezse burada aldığım bilgileri paylaşırım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 hayırlı olsunnnnn......c-maxte de o tuşlardan var... telefon cevaplandırmak için kullanıyormuşuz veya direkt kapatmak için kullanıyormuşuz.. sanirsam da sesi kısıyo... orda bıdı bıdı bıdı bıdı anlatıyor bir görevli ,keşke kağıt kalem alıp gitseymişim..insan pek bisey anlamıyor... bu konuyu en çok araştıranlardan biriyim sanırım,kullanıyorumda.. gerçi teyplerimiz farklı ama bluetooth özelliği mevcutsa önce menüden bluetooth seçeneğini bulup on yapıyoruz sonra telefonumuzun bluetoothunu açıp cihaz ara diyoruz,teyp Ford Audio olarak çıkıyor ekrana,geçiş kodu isteyebilir bu koda 0000 yazıyoruz ve cihazlar eşleşiyor.. telefon geldiğinde radyo yada cd sesi kısılıp ses sisteminden telefon sesi duyuluyor ve açtığınızda karşınızdaki kişinin sesi ses sisteminden geliyor sizin sesinizde araç tarafından iletiliyor (mikrofonu nereye koymuşlar bilemiyorum ) eşleştirme işleminden sonra telefonunuzun bluetooth açık olarak araca her bindiğinizde Ford Audio cihazı ile bağlantı sağlandı diyecek.. afiyetle kullanıyoruz.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 bu konuyu en çok araştıranlardan biriyim sanırım,kullanıyorumda.. gerçi teyplerimiz farklı ama bluetooth özelliği mevcutsa önce menüden bluetooth seçeneğini bulup on yapıyoruz sonra telefonumuzun bluetoothunu açıp cihaz ara diyoruz,teyp Ford Audio olarak çıkıyor ekrana,geçiş kodu isteyebilir bu koda 0000 yazıyoruz ve cihazlar eşleşiyor..telefon geldiğinde radyo yada cd sesi kısılıp ses sisteminden telefon sesi duyuluyor ve açtığınızda karşınızdaki kişinin sesi ses sisteminden geliyor sizin sesinizde araç tarafından iletiliyor (mikrofonu nereye koymuşlar bilemiyorum ) eşleştirme işleminden sonra telefonunuzun bluetooth açık olarak araca her bindiğinizde Ford Audio cihazı ile bağlantı sağlandı diyecek.. afiyetle kullanıyoruz.. Fatih senin araç pek bir dolu (tekno) paket senin araçta var ama diğerlerin de olduğunu sanmıyorum hatta yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 (düzenlendi) Fatih senin araç pek bir dolu (tekno) paket senin araçta var ama diğerlerin de olduğunu sanmıyorum hatta yok diye biliyorum. Adnan abi araç collection mış yazdıktan sonra gördüm bende.. gerçi altını çizmiştim bluetooth varsa diye olan kullansın bari e harikaaaaaaa...teşekkürler açıklayıcı cevabınız için.. rica ederim.. 16 Ocak 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 bu konuyu en çok araştıranlardan biriyim sanırım,kullanıyorumda.. gerçi teyplerimiz farklı ama bluetooth özelliği mevcutsa önce menüden bluetooth seçeneğini bulup on yapıyoruz sonra telefonumuzun bluetoothunu açıp cihaz ara diyoruz,teyp Ford Audio olarak çıkıyor ekrana,geçiş kodu isteyebilir bu koda 0000 yazıyoruz ve cihazlar eşleşiyor..telefon geldiğinde radyo yada cd sesi kısılıp ses sisteminden telefon sesi duyuluyor ve açtığınızda karşınızdaki kişinin sesi ses sisteminden geliyor sizin sesinizde araç tarafından iletiliyor (mikrofonu nereye koymuşlar bilemiyorum ) eşleştirme işleminden sonra telefonunuzun bluetooth açık olarak araca her bindiğinizde Ford Audio cihazı ile bağlantı sağlandı diyecek.. afiyetle kullanıyoruz.. teypin sağ alt köşesinde bir delik var o olmasın sakın nurettin bey yaşadığınız şehiri belirtmemişiniz Yorum bağlantısı
Nurettin Uyar 16 Ocak 2011 Yazar Paylaş 16 Ocak 2011 Adnan abi araç collection mış yazdıktan sonra gördüm bende..gerçi altını çizmiştim bluetooth varsa diye olan kullansın bari rica ederim.. aracım collection. bunlarda bluetooth yok galiba. daha öncede söylediğim gibi kitapçıklarda pek bir açıklayıcı bilgi mevcut.değil. bu arada arkadaşlardan bilgisi olan varsa bu bluetotth özelliğini mesela yazılım gibi teybe vs. yükleme imkanımız varmı yoksa ek bir cihaz mı gerekiyor. çok kullanışlı bir özellik çünkü;ayrıca eşim için de ihiyaç var. teknik bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. bu arada açtığım konu hakkında bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. hayırlı olsunnnnn......c-maxte de o tuşlardan var... telefon cevaplandırmak için kullanıyormuşuz veya direkt kapatmak için kullanıyormuşuz.. sanirsam da sesi kısıyo... orda bıdı bıdı bıdı bıdı anlatıyor bir görevli ,keşke kağıt kalem alıp gitseymişim..insan pek bisey anlamıyor... nihan hanım teşekkürler... titanium pakette olabilir bu özellik. öğrenebilirseniz burdan paylaşırmısınız lütfen? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Mikrofon, tavan aydınlatması plastik gövdesi içindedir. 1 Yorum bağlantısı
Engin Özarı 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Bütün araçlarda , mikrofon , aynanın uç kısmındaki, aydınlatla lambasının olduğu bölgede. Benim yeni aldığım Megane III aracımdada aynı özellik var. Bende çözmeye çalışıyorum. Şu anda kullanma klavuzunu hatim etmek üzereyim. Çözmeme az kaldı. Deneme kontürlerini harcamaya başladım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 aracım collection. bunlarda bluetooth yok galiba. daha öncede söylediğim gibi kitapçıklarda pek bir açıklayıcı bilgi mevcut.değil. bu arada arkadaşlardan bilgisi olan varsa bu bluetotth özelliğini mesela yazılım gibi teybe vs. yükleme imkanımız varmı yoksa ek bir cihaz mı gerekiyor. çok kullanışlı bir özellik çünkü;ayrıca eşim için de ihiyaç var. teknik bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. bu arada açtığım konu hakkında bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. nihan hanım teşekkürler... titanium pakette olabilir bu özellik. öğrenebilirseniz burdan paylaşırmısınız lütfen? yazılım değil malesef.. teyple uğraşmak yerine bir tane bluetooth kulaklık alıp araçta bulundurabilirsiniz.. yada aux girişi varsa (torpidoda sağ üst köşede) forumdan bir arkadaşım yaptığı çalışmayı uygulayabilirsiniz.. teypin sağ alt köşesinde bir delik var o olmasın sakın ilteber sağ alttaki boşluk teybin çıkması için kullanılan kulakçıkların takıldığı yer şimdi fotoğraftan baktım çağlar abi aydınlatmanın orda diyo Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 bu konuyu en çok araştıranlardan biriyim sanırım,kullanıyorumda.. gerçi teyplerimiz farklı ama bluetooth özelliği mevcutsa önce menüden bluetooth seçeneğini bulup on yapıyoruz sonra telefonumuzun bluetoothunu açıp cihaz ara diyoruz,teyp Ford Audio olarak çıkıyor ekrana,geçiş kodu isteyebilir bu koda 0000 yazıyoruz ve cihazlar eşleşiyor..telefon geldiğinde radyo yada cd sesi kısılıp ses sisteminden telefon sesi duyuluyor ve açtığınızda karşınızdaki kişinin sesi ses sisteminden geliyor sizin sesinizde araç tarafından iletiliyor (mikrofonu nereye koymuşlar bilemiyorum ) eşleştirme işleminden sonra telefonunuzun bluetooth açık olarak araca her bindiğinizde Ford Audio cihazı ile bağlantı sağlandı diyecek.. afiyetle kullanıyoruz.. Fatih bey benim aracım 2010 focus titanium. Acaba bu özellik benim teybimde de var mıdır? Birde bazen teybi açtığımda "1 Hour" yazıyor, bu neyin bir saatidir anlayamadım acaba sizin bu konuda bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Mahmut Bey Akü bitmesin diye. Eleman 1 saat çalıp kapatcak kendini. Yorum bağlantısı
Ahmet Koca 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Birde bazen teybi açtığımda "1 Hour" yazıyor, bu neyin bir saatidir anlayamadım acaba sizin bu konuda bilginiz var mı? bunu bugun bende gördüm ama aracı çalıştırmadan müziği açarsanız 1 hour yazıyor.yani araç çalışmadan bir saat müziğin açık kalabileceğini belirtiyor olabilir.akü bakımından yani.Araç kendini garantiye alıyor sanırım.Ben böyle bir sonuç çıkardım bundan. Mahmut Bey Akü bitmesin diye. Eleman 1 saat çalıp kapatcak kendini. aynı anda cevapladık sanırım :lol2: Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 bunu bugun bende gördüm ama aracı çalıştırmadan müziği açarsanız 1 hour yazıyor.yani araç çalışmadan bir saat müziğin açık kalabileceğini belirtiyor olabilir.akü bakımından yani.Araç kendini garantiye alıyor sanırım.Ben böyle bir sonuç çıkardım bundan.aynı anda cevapladık sanırım Teşekkür ederim:) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Adnan abi araç collection mış yazdıktan sonra gördüm bende..gerçi altını çizmiştim bluetooth varsa diye olan kullansın bari :lol2: rica ederim.. bu konuyu bende çok araştırmıştım ve saçmalık olarak görenlerin en başında da ben geliyorum Türkiye'ye gelen araçların hiç birinde bluetooth yokmuş. avrupa da satılan araçlarda bulunuyormuş aynı teybi kullanıyormuşuz ama bizim araçların hiç bir donanımda bu yokmuş. daha eski modellerde varmı bilmiyorum ama benim aracım 2009 titanium olmasına karşın böyle bir özlelik yok. yani aracın collection olması bir şey değiştirmiyor. belki sizin söylediğiniz gibi tekno pakette olabilir kesin bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Aux haricinde hiç bir şekilde Titanyumlarda blutut kullanamazmıyız? Ona uygun telefon var diye söylenmişti sanki. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 (düzenlendi) Araçlar farklı olsada bu konuya benzer bir sorunda ben yaşıyorum teybi açtığımda tlf ile eşleşiyor orada sorun yok fakat tlf içinde müzikleri çalmaya gelince işler değişiyor. Bazen phone tuşuna bastığımda direk telefonum içindeki müzikleri görüp çalarken, bazen telefon içindeki müzik bölümüne geçemiyorum. Phone bölümüne basıyorum numara çevir, rehber vs bölümü geliyor acaba eksik birşeyler mi yapıyorum? 30 Mart 2013 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahir Günebakan 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Arkadaşlar merhaba geçen hafta 2004 1.4 tdci fiestamı sattım ve 2011 focus titanium 44000km aldım bende. Bu konuyu merak edenlerden biriyim benim aracımda mevcutmudur acaba bluetooth ? Yorum bağlantısı
Samet Yarın 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 aux girişinden kablo alıp idare edebilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts