Tonguc Barış Akın 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Yazıklar olsun, yine işçilik hatası, yine boşa yapılan masraflar, yine tüketici mağduriyeti. Fren merkezi için ne kadar harcadınız, sakıncası yoksa yazabilir misiniz? Mükremin bey, el freni( çıkma olarak 500" kart-motor", arka kaliper (fomoco) 425*2=850, ön-arka balata (Bosch marka) 130 tl. frenlerin bana açtığı masraf, işçilik ve psikolojik tutar yok bu hesabın içinde. (el freni kutu olarak(kart ve motor), sol arka kaliper kullanılmadı duruyor bu malzemelerin içinde. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Mükremin bey, el freni( çıkma olarak 500" kart-motor", arka kaliper (fomoco) 425*2=850, ön-arka balata (Bosch marka) 130 tl. frenlerin bana açtığı masraf, işçilik ve psikolojik tutar yok bu hesabın içinde. (el freni kutu olarak(kart ve motor), sol arka kaliper kullanılmadı duruyor bu malzemelerin içinde. Bence bu masraf frenlerden ziyade, sorumsuz, becereksiz ustaların açtığı masraf. Bu masrafların içinde sadece balataların haklı olarak değiştirildiğini düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tonguc Barış Akın 6 Mart 2013 Paylaş 6 Mart 2013 Bence bu masraf frenlerden ziyade, sorumsuz, becereksiz ustaların açtığı masraf. Bu masrafların içinde sadece balataların haklı olarak değiştirildiğini düşünüyorum. Çok haklısınız, orada yapılan harcamalar içerisinde sadece balatalar ve kaliper gerekliydi.( arka balata sürtünmeden bitti, yani o da usta hatası.) Ne yazık ki çoğu usta( bu kelime eskiden daha saygındı) kendini geliştirmiyor, kara düzen devam ediyor. Çok büyük bir açık var oto sanayisinde. bizim okulda otomotiv bölümü var, ben önce çocuklara akıllarını kullanmayı, doğru bilgiyi nasıl öğreneceklerini öğretmeye çalışıyorum. Ustalık işini diğer bölüm hocaları gösteriyor lakin ben bile iş bilmez kişilerin elinde oyuncak oldum. Bu arada bizim okulda da öğrenci yok denecek kadar az. doğru dürüst yetişen yok. Öğrenme hevesinde olan da yok. zorla da eğitim olmuyor. Yorum bağlantısı
Muharrem Kutlu 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 Merhaba arkadaşlar Dün itibarı ile başıma gelen ( sınırlı EPB fonksiyonu) arızası. Bu arıza ikazı araç ekranında aynen yazdığım gibi çıkıyor. Arıza ikaz lambalarında APS sarı olarak devamlı yanıyor. İlk iş araç kataloğunu incelediğimde 1-Elektrikli park freni 2-Akünün boşalması 3-Alternatör arızası 4-Elektronik devrelerde voltajın kesildiğini işaret ediyordu . Servise aracı götürdüğümde aklımda alternatör diyot tablası olabilir diye düşünüyordum çünkü forumda buna işaret ediliyordu.Araç bilgisayara bağlanıp mevcut arızalar silindikten sonra.Belirtiğim bu arıza silinmiyor ve sol ön teker içindeki ABS sensöründen veri alınmadığını yazıyordu. Teker söküldüğünde sensörün yerinden çıkmış olduğu görüldü yerine takılıp arıza kayıtları silinince her şey normale döndü. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 geçmiş olsun, başına gelen olursa güzel bilgi paylaşımı. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2013 Paylaş 22 Mart 2013 (düzenlendi) Bu yazılanları okudukça aracımın freninden tırsıyorum. Esasen foruma yeni geldiğimde (geçen sene) aracı alalı 1 hafta olmuştu, ne aracımı ne de forumu tanımıyordum. İlk defa karşılaştığım birinden 186.000 km.de bir araç almıştım. Hem de c-max ghia!! Forumda gezindikçe korku filmi izler gibi oluyordum ve belli belirsiz pişmanlık/tedirginlik hissediyordum. Çok şükür önceki sahibinin söyledikleri doğru çıktı, aracıma 1 senedir sorunsuz biniyorum ve her binişte hayranlığım, memnuniyetin biraz daha artıyor. Bence makûl fiyatlara iyi arabalara biniyoruz. Aracın fiyatıyla parça ve tamir masraflarını karşılaştırdığımızda ise, hayal kırıklığı yaşıyoruz. Belki bu araçların ikinci elinin bu fiyatlara satılmasının sebebi de bu oransızlıktır. Ama ne olursa olsun ben c-max'ı seviyorum. Bir gün satarsam mutlaka daha yenisini almak için satarım. 22 Mart 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şükrü Yılmaz 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 merhabalar, iki gündür ben de sınırlı EPB uyarısını akü ışığıyla bilikte alıyorum. Fakat yukarıda Mustafa Bey'in bahsettiği gibi ses yok. Ustama gösterdim. şarj dinamosundan kaynaklandığını söyledi. diyot tablası 100 tl değiştiriliyormuş fakat düzen tutmadığı durumlar da oluyormuş yeniden arıza verirse aküye ve beyne zarar verebileceği bilgisini verdi. servis yenisine 1300 tl diyor. acaba diyotlar değiştirilirse düzen tutar mı? yoksa daha büyük arızalar açar mı? kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim. Herkese selamlar..C-max 1.6 tdci 2004 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 geçmiş olsun. arkadaşlardan değiştiren oldu, sorun yaşayanı ben hiç duymadım. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Merhaba, Konuyu hortlatmış olacağım ancak ben aracımı yeni aldım. Yaklaşık 1 haftadır öneriler üzerine el freni çekikken yokuş yukarı kalkmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor. Ya debriyaja tam basmam lazım yada frene dokunmam lazım el freninin devre dışı kalması için. Ya yakınımda olan ve bu işi bilen bir arkadaşa/ abimize gidip öğreneceğim (Lokman Abimiz gibi) yada aracı dik yerlerde bırakmamam lazım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Merhaba, Konuyu hortlatmış olacağım ancak ben aracımı yeni aldım. Yaklaşık 1 haftadır öneriler üzerine el freni çekikken yokuş yukarı kalkmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor. Ya debriyaja tam basmam lazım yada frene dokunmam lazım el freninin devre dışı kalması için. Ya yakınımda olan ve bu işi bilen bir arkadaşa/ abimize gidip öğreneceğim (Lokman Abimiz gibi) yada aracı dik yerlerde bırakmamam lazım. Abi aynen normal el freni gibi kullanmalısın. Debriyaja basarken hafif gaz verdiğin anda yavaş yavaş araba kalkmaya çalışırken indir. Alıştığın anda hiç yadırgamazsın. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 30 yaşındayım 20 yıldır araba kullanıyorum. Ama bunu beceremedim ya. Olmuyor işte. araç hareket etmeye çalışıyor, düğmeye basıyorum, basılı tutuyorum, bas bırak yapıyorum. bas bas yok bir hareket. hafif frene dokunursam oluyor ama hadi ben yaptım, hanım imkansız yapamaz yani. Bakalım ya artık servise soracağız yada İstanbul buluşmasından falan prof abilerimiz yada kardeşlerimzide öğreneceğiz. Yada son ihtimal benimki bozuk Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 30 yaşındayım 20 yıldır araba kullanıyorum. Ama bunu beceremedim ya. Olmuyor işte. araç hareket etmeye çalışıyor, düğmeye basıyorum, basılı tutuyorum, bas bırak yapıyorum. bas bas yok bir hareket. hafif frene dokunursam oluyor ama hadi ben yaptım, hanım imkansız yapamaz yani. Bakalım ya artık servise soracağız yada İstanbul buluşmasından falan prof abilerimiz yada kardeşlerimzide öğreneceğiz. Yada son ihtimal benimki bozuk Ben araba kullanmayı bunda öğrendim diğerlerini nasıl yaparım diye düşünüyorum abi. Debriyaja bastığın anda tek basışta iniyor bizde. Alışmak gerek sanırım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Ben araba kullanmayı bunda öğrendim diğerlerini nasıl yaparım diye düşünüyorum abi. Debriyaja bastığın anda tek basışta iniyor bizde. Alışmak gerek sanırım. Saygılarımla. Bakalım artık Mert kardeşim. Bugün tekrar tekrar birdaha deneyeceğim. Elimde kalmazsa iyidir Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Bakalım artık Mert kardeşim. Bugün tekrar tekrar birdaha deneyeceğim. Elimde kalmazsa iyidir Teşekkürler. Birde yolda giderken ne olursa olsun çok zor durumda kalmadığın sürece çekme abi. O zaman elinde kalıyormuş. Forumda var. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Birde yolda giderken ne olursa olsun çok zor durumda kalmadığın sürece çekme abi. O zaman elinde kalıyormuş. Forumda var. Önceden 2001 Volvo S40 vardı. El frenine çok asılmışım teli koptu. Volvo yu bile parçaladım Elimde kaldı. Hadi dedim bunu düğmeli alalım, sorun olmasın diye Yorum bağlantısı
Mehmet Orman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Kerem kardeş aynı şekilde ben de çok denedim.debriyaja dibine kadar basmadan yada frene dokunmadan epb bırakmıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Kerem kardeş aynı şekilde ben de çok denedim.debriyaja dibine kadar basmadan yada frene dokunmadan epb bırakmıyor. YAni öndeki yada arkadaki araca/duvara mutlaka temas şart Yorum bağlantısı
Mehmet Orman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 manuel olan el frenlerinde el freni çekikken normal kalkış yapıp tam araba kalkacağı sırada fren kolunu indirip rampada güvenle kalkış yapıyordum.eşimde bu şekilde alışmıştı.şimdi eşim bu arabayla rampada kolay kolay kalkış yapamıyor.bereket bizim buralarda çok rampa yok. valla şuana kadar okadar dik bir rampada durmak zorunda kalmadım.ama kalırsam artık el freni inikken rampa kalkışı yapacaz.tabii soğuk ter de atarız heralde. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Fren pedalına basın ve el frenini boşaltın, sonra debriyajı hafiften bırakın, araba gitmeye çalışacak ve devir biraz düşecek ve titremeye başlar, bu esnada ayak frenini bırakıp gaza basarak aracı normal şekilde yürütün, bu şekilde yaparsanız 2-3 cm kadar çok dik yokuşlarda aracı kaçırırsınız o kadar, teknik budur. Yokuşta kaldırmanın tek tekniği budur. El freni ile kalkanı bizim gençliğimizde şoförden saymazlardı 3 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Fren pedalına basın ve el frenini boşaltın, sonra debriyajı hafiften bırakın, araba gitmeye çalışacak ve devir biraz düşecek ve titremeye başlar, bu esnada ayak frenini bırakıp gaza basarak aracı normal şekilde yürütün, bu şekilde yaparsanız 2-3 cm kadar çok dik yokuşlarda aracı kaçırırsınız o kadar, teknik budur. Yokuşta kaldırmanın tek tekniği budur. El freni ile kalkanı bizim gençliğimizde şoförden saymazlardı Yok Fatih Bey abicim. Ustalık konusunda problemimiz yok çok şükür. Ben hanım için şeyttirmiştim Malum fabrikada çalışıyorum. Servis evimden alıyor, evime bırakıyor. E birde cumartesi dahil çalışıyorum. Aracı kullanmaya zaman yok. Sürekli hanımda. Allah korusun bebekte var. Korkumda yani. Önce ben bir tam öğreneyim. Sonra ona öğretmesi var bide En zoru. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Yok Fatih Bey abicim. Ustalık konusunda problemimiz yok çok şükür. Ben hanım için şeyttirmiştim Malum fabrikada çalışıyorum. Servis evimden alıyor, evime bırakıyor. E birde cumartesi dahil çalışıyorum. Aracı kullanmaya zaman yok. Sürekli hanımda. Allah korusun bebekte var. Korkumda yani. Önce ben bir tam öğreneyim. Sonra ona öğretmesi var bide En zoru. Ben Ablama tam 33 sene önce araba kullanmasını öğretmeye çalıştım. Araba kullanmasını öğrendi. Yokuşta kalkmasını ve park etmesini hala öğremedi Hanıma öğretmeye hiç niyetlenmedim güzelim evliliğimize zarar gelmesin dedim Umarım Sizin hanım en kısa sürede işi kavrar... 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Merhaba, Araç her zaman olmasa bile bazı çukurlardan geçerken el freni ışığını yakıp uyarı tonu çalıyor.. Mandalı aşağı itince düzeliyor.. Ne olabilir? Başına gelen var mı? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Merhaba, Araç her zaman olmasa bile bazı çukurlardan geçerken el freni ışığını yakıp uyarı tonu çalıyor.. Mandalı aşağı itince düzeliyor.. Ne olabilir? Başına gelen var mı? Aynen abi. Bizde saniyelik görünüp gidiyor. Ne olduğu bile okunmuyor. İndirmeye felan gerek kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Aynen abi. Bizde saniyelik görünüp gidiyor. Ne olduğu bile okunmuyor. İndirmeye felan gerek kalmıyor. benim aracımda mandalı indirmezsen bas bas bağırıyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Orman 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 fren hidroliğini kontrol ettirdinizmi? epb ile rampada kalkış yapmak için olayı çözdüm. epb çekili iken,debriyaja önce dibine kadar basıp (sanırım switch devre dışı kalıyo)sonra debriyaj pedalını kavrama noktasına getirdiğimizde epb düğmesine basarsak epb iniyor.Ama debriyajı dibine kadar basmadan direk olarak kavrama noktasına getirdiğimizde epb inmiyor.Denemenizi tavsiye ederim Kerem kardeş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts