Zafer Uğur 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 jantıda dikkat dağıtıcı bir unsur olarak görebilir... yapma ama şimdi bir isteğim var ondanda vazgeçittiriceksin. Zaten senenin 4 ayı aracı kullanıyom ondada yazarlarsa öyle bir ceza öderiz Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Janta istediğiniz rengi verin.İstediğiniz boyayla boyayın. Yasal olarak jant bu renk olmalıdır diye bir madde yok. Dikkat dağıtıcı unsurlar içinde adı geçmiyor. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 +1 Ama yurdum polisi illaki bir şey bulur bahane olarak göze battığı için.. Yangın tüpünden bir girer yedek ampüle kadar hiç olmadı gözünün üstünde niye kaşın var der gene çizittirir Yorum bağlantısı
Zafer Uğur 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 Janta istediğiniz rengi verin.İstediğiniz boyayla boyayın. Yasal olarak jant bu renk olmalıdır diye bir madde yok. Dikkat dağıtıcı unsurlar içinde adı geçmiyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 O değilde benim jantlar kaldı da kaldı halledelim artık şu işi E getir boyayalım. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 süpper olmuş CUB helal olsun. harika ötesi :good1: kaç zamandır da aklındaydı zaten. kime yaptırdınız? güle güle kullan. bu arada o jantları beyaza boyanan da lacivert arabasına bunu yaparak en doğrusunu yapmış bence. ben st yapmasaydım RS gibi yapıp beyaz jant alacaktım. o renge bu olur. Yorum bağlantısı
Necati Dur 24 Şubat 2011 Paylaş 24 Şubat 2011 Boyattım bile Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Recommended Posts