Hami Erışık 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Hayrettin Bahadir yazdı: Ben 30 liraya bim'den alıp taktırmıştım ve yıllarca da kullandım.. Hemde türkçe konuşanlardan Bende bimden aldım sesli 4sene kullandım aracı sattım,,yeni aracımada bimden aldım taktım 2 sene oldu,ne bozuldu nede hatalı ölçtügünü görmedim.. Bim,,, toolmax ,,tavsiye olunur. 2 Yorum bağlantısı
Celil Alpay 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Hami Erışık yazdı: Bende bimden aldım sesli 4sene kullandım aracı sattım,,yeni aracımada bimden aldım taktım 2 sene oldu,ne bozuldu nede hatalı ölçtügünü görmedim.. Bim,,, toolmax ,,tavsiye olunur. şuanda bimde satılıyormu ki? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Şu ürünü sipariş ettim. Geldikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı
Celil Alpay 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Emre Şimşek yazdı: Şu ürünü sipariş ettim. Geldikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım. hmm güzel birşeye benziyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Emre Şimşek yazdı: Şu ürünü sipariş ettim. Geldikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım. montajdaki sorun şu: bu tampona arkadan takılıyor. tamponu aşağı almak birçok markada şart. ayrıca delik delinince bunda deliğini pürüzlü boyasız plastik kısmı gözüküyor. deilkler açıldıktan sonra nazikçe zımapara yapılıp boyanmalı tamponda. bir de meraklı bir parmak sıkıca iterse aşağı düşüyor. eski sistemde önden geçmeli. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Çağlar Bayur yazdı: montajdaki sorun şu: bu tampona arkadan takılıyor. tamponu aşağı almak birçok markada şart. ayrıca delik delinince bunda deliğini pürüzlü boyasız plastik kısmı gözüküyor. deilkler açıldıktan sonra nazikçe zımapara yapılıp boyanmalı tamponda. bir de meraklı bir parmak sıkıca iterse aşağı düşüyor. eski sistemde önden geçmeli. O halde geri gönderilebilir Ya da kalitesi hoşuma giderse montajda arkadan daha sağlam desteklemenin çaresine bakılacak. Bilgiler için teşekkür ederim Çağlar abi. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Celil Alpay yazdı: şuanda bimde satılıyormu ki? arada sırada internet sitesini takip edin her cuma aktüel günüdür. gelen ürünleri önceden belirtir. ayrıca perşembe günleri de a101 günüdür. orayı da es geçmeyin 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Sazak 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Kargonun gelmesi biraz uzun sürüyor. Ama bir yıldır kullanıyorum hem ekranı, hem de sesli uyarısı çok sağlıklı çalışıyor Zamanınız varsa düşünebilirsiniz. Sadece bir öneri http://www.aliexpress.com/item/4-Sensors-with-Drill-Hole-Saw-Buzzer-LCD-Parking-Sensor-Kit-Display-22mm-Car-Reverse-Backup/1975251179.html 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Emre Şimşek yazdı: Şu ürünü sipariş ettim. Geldikten sonra izlenimlerimi paylaşacağım. Hemen değiştirdim. Aynı markanın klasik tip lenslisine döndüm. Yine gri. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 İşin özeti budur.. Aynı ürün, birisi 49.90 diğeri 135 lira.. http://www.otocity.com/Toolmaxx-Park-Sensoru-Turkce-Sesli_UD4247 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Celil Alpay yazdı: Aracım tekno paket olmadığı için park sensörleri yok. ilk sahibi aracı alırken bayide taktırmış. şuan sensörlerden birtanesi düşmüş vaziyetde.. var olan sensörleri söktürüp yeni bir takım sensör taktırmak istiyorum. bu tarz işlere yatkın olmadığım için bir yerde taktıracağım. park sensörü tavsiyeleriniz nelerdir? alışveriş sitelerinden alabilirim.. Celil Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Ekim 2015 Paylaş 25 Ekim 2015 Aldığım park sensörünün linki... Dikkat edin Siyah, Beyaz ve Gri olarak 3 seçenek var. Bunlar da kutusunun içindekiler: Yüksekliğe göre ayarlanabilmesi hoşuma gitti. Kurulumu 2-3 gün içinde yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 Kurulum: Biraz canım yandı ama tamponu sorunsuz deldik. Kablolar toplanıp stop lambasının altından geçirildi.(İnşallah zamanla buğu yapmaz) Beyin sol arkada... Kabloları da sol üstten fitilleri söküp döşemenin kenarlarından geçirdik. Dışarıdan hiç kablo görünmüyor. Tek görünen kısım sol arka koltuk altından bagaj içindeki kısım o da keçenin altında kalıyor.. Ekranın yerini özellikle seçtim. Fazla ortalıkta görünsün istemedim.. 3 kademe ses ayarı var biri çok sesli biri az sesli bip bip yapıyor üçüncü seçenek ise tamamen sessiz. Fotoğraftaki ikinci kablo kameraya ait. Mutlu son... Sensör takım 60 lira kargo dahil. İşçilik 20 lira + 10 lira bahşiş Toplam maliyeti 90 TL. 4 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Fordclub ın gözünü seveyim. Az önce bir vw forumuna üye oldum beş dk geçmedi hiçbirşey yapmadan banlandım.. Diğerinde ise mesajlar 5-6saat sonra onaylanıp yayınlanıyor.. Sorunuma gelirsek. İnternetten park sensörü aldım yarın montajını yapıcam. Golf 5 lerde bilindiği üzere arka tamponun siyah kısmı var oraya monte etmeyi düşünüyorum ancak iki ufak soru işareti var kafamda. 1: Kullanım kılavuzunda yerden en az 50 cm diyor benim tamponun siyah kısmı en fazla 48 cm den montaj yapabilcem sorun olmaz diye düşünüyorum ancak boşuna delmeyelim tamponu? 2: Kılavuzda sensörler arası en az 40 cm diyor. Benim araçta 40 yaparsam kenardakiler çok fazla dışarı bakıyor 33-34 cm civarı uygun geliyor. Çalışma durumunu etkiler mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 o kadar hassas ölçüm yapmayın. zaten yazdığınzı rakamlarda çalışmayı etkilmez. ferrari ye falan takılacak ise yere biraz yakın olabiliyor ama 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Çağlar Bayur yazdı: o kadar hassas ölçüm yapmayın. zaten yazdığınzı rakamlarda çalışmayı etkilmez. ferrari ye falan takılacak ise yere biraz yakın olabiliyor amaAbi çok teşekkür ederim. Ben bayağı ölçtüm [emoji1] yük vs binince 40cm e iner heralde [emoji1] Vw forumlarına bakınca kafa dağıldı. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Fordclub ın gözünü seveyim. Az önce bir vw forumuna üye oldum beş dk geçmedi hiçbirşey yapmadan banlandım.. Diğerinde ise mesajlar 5-6saat sonra onaylanıp yayınlanıyor.. ... ... ... o yüzden ordan kaçıp buraya geldiler http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278068-s%C4%B1%C4%9F%C4%B1nmac%C4%B1lar/ 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Montaj tamamlandı. Golf 5lerde bilindiği üzere geri vites kablosu bagajda ve aşşağı inerken rengi değişiyor ve aşşağıdaki kablo demetinde hangisinin geri vites kablosu olduğunu Türk forumlarında bulamadım. Yabancı bir videonun yardımıyla buldum. Siyah-açık mavi bir kablo abilerim. Belki birilerinin işine yarar diyerekten burayada yazdım. İyi forumlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Yasin hayırlı olsun. Bizim arkadaşın Polo'ya 4 kişi binince servisin taktığı sensörler yeri algılayıp ötmeye başlıyor... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Emre Şimşek yazdı: Yasin hayırlı olsun. Bizim arkadaşın Polo'ya 4 kişi binince servisin taktığı sensörler yeri algılayıp ötmeye başlıyor... Teşekkür ederim abi sende iyi günlerde kullan. Arka tamponumun siyah kısmına monteledim hafif bir eğimi var ama gelen sensörlerde düz zemine takılınca hafif yukarı bakacak şekilde yapılmış.Şansıma mı yoksa tüm sensörlerin çerçevesi böyle mi bilmiyorum. Poloda nasıl takılmış öyle Ben daha çok eğimli olunca, arkadaki engeli çok yakınlaşmadıkça farketmez diye korktum ama olmadı şükür ki Alt tamponun başladığı yerden 2.5 cm aşşağı hizalayıp deldim.Üst tamponun geçme kısmıda çıktı arkadan.. Onuda deldim sensörlerin tırnakları oturmadı, sonra pançı yan tutup içerdeki plastiğide genişten alıp deldim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Bir fotoğraf atsaydın da şekillenseydi aklımda kardeşim:) Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Emre Şimşek yazdı: Bir fotoğraf atsaydın da şekillenseydi aklımda kardeşim:)Yaparken hiç aklıma gelmedi telefon dahi Şimdi çektim. Alt tamponun başladığı yerden yaptığımdan deldiğimde yarım daire şeklinde üs tamponla karşılaştım bir santim daha insem kurtarırdık ama bu sefer eğim artıyor .. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Merhaba benimde aracında park sensörünün sesi artık gelmiyor mesafe geliyor sensörlere baktım iki tanesi tepki vermiyor bu yüzden ses de gitmis olabilirmi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Şubat 2016 Paylaş 19 Şubat 2016 Enes Ayan yazdı: Merhaba benimde aracında park sensörünün sesi artık gelmiyor mesafe geliyor sensörlere baktım iki tanesi tepki vermiyor bu yüzden ses de gitmis olabilirmi O kadar çok çeşit sensör var ki belli modeller hariç bu konuda tamir pek mümkün olmuyor. Bozulduysa baştan aşağı yenilemek 50 lira.. Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Ben de 2 gün önce taktırdım park sensörlerini. Yıkamacıda tazyikli sudan zarar görür mü? Nelere dikkat etmeliyiz bozulmaması için? Yorum bağlantısı
Recommended Posts