İçeriğe Yönlendir

Park Sensörü Hakkında Herşey

Abdurrahman Korkmaz

Recommended Posts

Ahmet Ulusoyy

Arkadaşlar merhaba. 2007 110 PS GLX model Connect'im var. Arabanın orjinalinde park sensörü yok. Taktırmak istiyorum. Bunun için tampona delik açmak mı gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

tampona delik açılıyor evet fakat orjinal park sensorleri çıktı fabrika çıkışı ile birebir onlardan almanızı tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

tampona delik açılıyor evet fakat orjinal park sensorleri çıktı fabrika çıkışı ile birebir onlardan almanızı tavsiye ederim

aynen +100

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

internette falan varmı bu orjinallerden

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Ürün gayet güzel fakat connetlerin orjinali boyle degil birde tampon demir oldugundan çok zor montaj olur gibime geliyor

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

connecti bilemem ama yeni nesil araçların hepsi bu şekilde sensör tamponla bir hiç çıkıntı yok çok estetik duruyor.. benim araçtaki sensörle aynı olsaydı çapı bunu sipariş edip sensörleri değiştirecektim ama panç boyu ufakmış bunun

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar merhaba. 2007 110 PS GLX model Connect'im var. Arabanın orjinalinde park sensörü yok. Taktırmak istiyorum. Bunun için tampona delik açmak mı gerekir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ahmet Bey,

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Karadağ

connecti bilemem ama yeni nesil araçların hepsi bu şekilde sensör tamponla bir hiç çıkıntı yok çok estetik duruyor.. benim araçtaki sensörle aynı olsaydı çapı bunu sipariş edip sensörleri değiştirecektim ama panç boyu ufakmış bunun

acaba bellirtiğiniz orjinal sensörler servislerde varmı?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

acaba bellirtiğiniz orjinal sensörler servislerde varmı?

Servisler piyasa malı takıyor tampon dışına çıkıntılı olanlardan  .. cyclone oluyor genelde . hepsiburadaki orjinal görünümlü ürünü alarak uygulama yapabilirsiniz. sensörler boyansada ince kat boya üstüne vernikle bi sıkıntı yapmaz heralde denemek gerekli

Yorum bağlantısı
İBRAHİM ÇAKIR

Arkadaslar bnm park sensoru geri vitese taktigimda arkada bise olmasa bile devamli otuyor nedendir acaba gozlerde bi sikinti var toksa tamamen bi degismesi gerekir sizce?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Eğer ekranlysa ekranda hangi sensor devamli algiliyorsa o yanip söner arizali olan sensoru bu sekilde rahatca anlayabilirsiniz

Yorum bağlantısı
İBRAHİM ÇAKIR

uygun fiyata avrupa yakasında nerde yeni park sensörü taktırabilirim?

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Arkadaşlar aracımın fark sensörleri gözlerini değişmeyi düşünüyorum bendekiler sonradan boyanmış ve boya biraz uyduruk olduğundan sözlerin içindeki boşluklar belli belirsiz bozulmalar olmuş toprak yolda gidince bile yada aracı yıkatınca sensörler yanlış uyarı veriyor şimdi biraz araştırdım tek satılan sensör gözleri var univarsal olduklarından uyması mümkün fakat fiyatları tanesi 15 tl komple sensör 40 tlye var şimdi komple sensör alıp benimkilerin gözlerini değişsem verim alabilirmiyim

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Arkadaşlar aracımın fark sensörleri gözlerini değişmeyi düşünüyorum bendekiler sonradan boyanmış ve boya biraz uyduruk olduğundan sözlerin içindeki boşluklar belli belirsiz bozulmalar olmuş toprak yolda gidince bile yada aracı yıkatınca sensörler yanlış uyarı veriyor şimdi biraz araştırdım tek satılan sensör gözleri var univarsal olduklarından uyması mümkün fakat fiyatları tanesi 15 tl komple sensör 40 tlye var şimdi komple sensör alıp benimkilerin gözlerini değişsem verim alabilirmiyim

tek satılanlar bir taneye ihtiyacı olanlar için uygun.Bazen kırılıyor çarpmada.

Fakat sizin 4 tane ihtiyacı var.Elinizde yedekten bir sensör beyni de bulunmuş olur.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Nadir Köksoy

2006 model ghia da fabrikasyon park sensörü vardı.
2008 titaniumda malesef yok.
100 tl verdim taktırdım ama hiç hoşuma gitti orjinal olan süperdi
diyeceğim bu orjinalleri nerden buluruz. hangi markadır?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

2006 model ghia da fabrikasyon park sensörü vardı.

2008 titaniumda malesef yok.

100 tl verdim taktırdım ama hiç hoşuma gitti orjinal olan süperdi

diyeceğim bu orjinalleri nerden buluruz. hangi markadır?

Orijinal olan sadece ses mi veriyordu?

Bende de kablosu var kendisi yok.

Yorum bağlantısı
Nadir Köksoy

Orijinal olan sadece ses mi veriyordu?

Bende de kablosu var kendisi yok.

evet sadece ses veriyordu

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Celil Alpay

Aracım tekno paket olmadığı için park sensörleri yok. ilk sahibi aracı alırken bayide taktırmış. şuan sensörlerden birtanesi düşmüş vaziyetde.. 

var olan sensörleri söktürüp yeni bir takım sensör taktırmak istiyorum. bu tarz işlere yatkın olmadığım için bir yerde taktıracağım.

park sensörü tavsiyeleriniz nelerdir?

alışveriş sitelerinden alabilirim..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cenmax genel olarak bilinen markadır ancak hemen hepsi aynı derim. ancak sadece sensör satışı var mı ben görmedim?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celil Alpay

cenmax genel olarak bilinen markadır ancak hemen hepsi aynı derim. ancak sadece sensör satışı var mı ben görmedim?

civic aracımda cenmax alarm vardı gayetde memnundum. park sensörü de başarılıdır diye düşünüyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Ben 30 liraya bim'den alıp taktırmıştım ve yıllarca da kullandım.. Hemde türkçe konuşanlardan ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Arkadaş ben önce cyclone sensör aldım ölçümlerde hata vermeye başladı bazen nesneleri görmemeye başladı gittim servisine gözler bozulmuş dedi 2 aylık nasıl bozulur dedim. Neyse suan cenmax kullanıyorum 4 sene olduçok memnunum. Tavsiye edilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...