Emre Şimşek 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 2011 titanium focusumdaki bu kablo ve soket park sensörü konusunda aklımı karıştırdı. Aklımdaki şey doğru olabilir mi? Yani park sensörüm yok ama kablosu var? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 2011 titanium focusumdaki bu kablo ve soket park sensörü konusunda aklımı karıştırdı. Aklımdaki şey doğru olabilir mi? Yani park sensörüm yok ama kablosu var? Kabloyu çıkaramadım. Araç hakkında bilgili olan arkadaşlar hemen anlayabilir sanırım. Ama Ford bu. Olabilüüdee, olmayabilüüde.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Kabloyu çıkaramadım. Araç hakkında bilgili olan arkadaşlar hemen anlayabilir sanırım. Ama Ford bu. Olabilüüdee, olmayabilüüde.. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.. hayır ya kabloyu neden çıkarıyorsun ki zaten? Dursun lazım olur Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Bu kablonun ne olduğunu bilen harbi yok mu? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Park sensorune ait.beyni falan yok sadece tesisat. Bunun yani sıra beyin ve diğerleri gerekli Teşekkür ederim Çok iyi ben buna bile razıyım. Peki bu sokete uygun park sensörü sadece orijinal olanı mıdır? Yoksa alacağım herhangi bir 50-100 liralık sensör uyar mı bir bilginiz var mı o konuda? Bir de bu tesisat acep nerelere kadar uzanıyor? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Nisan 2015 Paylaş 3 Nisan 2015 Yine aynı yerden kablo geçirmek zorunda kalacağım için aslında o kabloyu kullanmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Arkadaşlar park sensörlerinde 19'' sensör ile 21'' sensör arasında çaplarının haricinde ne gibi farklar var? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Arkadaşlar park sensörlerinde 19'' sensör ile 21'' sensör arasında çaplarının haricinde ne gibi farklar var? Ahmet Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Buradan devam edebilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Konuya denk gelmişken yazayım. Aracımdan park sensörü aldığımda vardı marka vs bilmiyorum ama basit ekranlı olanlardan. Dün akşam park ederken çarşı içinde yaklaşık 15-20 cm çapındaki demir çubuğu görmedi ve yavaşça geri gelirken ufaktan tıkladım. Gerekli gereksiz fazla yere ötüyordu zaten lazım olunca illa düz duvarı mı görecek bu meret. Deliksiz park sensörüm bundan daha kullanışlı idi. Delik yerleri olmasa söküp deliksiz sensör takardım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Konuya denk gelmişken yazayım. Aracımdan park sensörü aldığımda vardı marka vs bilmiyorum ama basit ekranlı olanlardan. Dün akşam park ederken çarşı içinde yaklaşık 15-20 cm çapındaki demir çubuğu görmedi ve yavaşça geri gelirken ufaktan tıkladım. Gerekli gereksiz fazla yere ötüyordu zaten lazım olunca illa düz duvarı mı görecek bu meret. Deliksiz park sensörüm bundan daha kullanışlı idi. Delik yerleri olmasa söküp deliksiz sensör takardım.Köksal abi geçmiş olsun. Madem ikisini de kullandın, ikisini artıları ve eksilerini görebileceğimiz bir şekilde kıyaslayabilir misin?Bir de delikli olanını kaça almıştın diğeri kaç lira abi? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Köksal abi geçmiş olsun. Madem ikisini de kullandın, ikisini artıları ve eksilerini görebileceğimiz bir şekilde kıyaslayabilir misin? Bir de delikli olanını kaça almıştın diğeri kaç lira abi? Teşekkürler. Teşekkürler neyse ki hasar yok, delikli olan arabanın üstünde vardı. Sensörlerden biri bozuk olabilir. Yakın zamanda buraya videolarla eklerim deliksiz park sensörünü 1 Yorum bağlantısı
Fatih Barutçu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Merhabalar. Park sensörünü nereye taktırmalıyım? Aşağıda kırmızı noktalara mı yoksa mavi noktalara mı? Kıstasım, hassas olsun, üzerini boyamak istemiyorum (bazı yorumlarda boya hassasiyeti öldürüyor denmiş) ve maksimum verim almalıyım. Tampon boyalı kısma taktırmak (mavi noktalar) daha sağlıklı deniyor ancak ben aşağıdaki kırmızı noktalara taktırmak istiyorum. Yukarıya doğru hafif kalkık bir kısım olduğundan sorun olmayacağını düşünüyorum. Park sensörüm bu http://www.hepsiburada.com/liste/cyclone-westin-ekranli-4-lu-park-sensoru-34f006/productDetails.aspx?productId=otm34f006&categoryId=20024958&SKU=OTM34F006&navq=fh_start_index%3D20%26fh_sort_by%3D-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3D8%26fh_secondid%3Dotm34f006%26fh_lister_pos%3D21%26fh_location%3D%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dcyclone%26fh_refview%3Dsearch Değerli fikirlerinizi rica ediyorum. Selamlar çok eski bir alıntı ama şuanda böyle bir durum yaşıyorum. Malum tamponu 1 kere delebiliriz, kırmızı noktalı yerlere takılı sensörler gördüm denk gelmedi soramadım iyi çalışıyormu diye . Aramızda cmax ında sensörleri kırmızı yerde olan varsa kısa bir bilgilendirme yaparmı çalışmasında problem oluyormu yukarı hafiften yukarı bakıyor o kısım. Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Selamlar çok eski bir alıntı ama şuanda böyle bir durum yaşıyorum. Malum tamponu 1 kere delebiliriz, kırmızı noktalı yerlere takılı sensörler gördüm denk gelmedi soramadım iyi çalışıyormu diye . Aramızda cmax ında sensörleri kırmızı yerde olan varsa kısa bir bilgilendirme yaparmı çalışmasında problem oluyormu yukarı hafiften yukarı bakıyor o kısım. Teşekkürler...Kırmızı noktalara taktıran Fatih Bey.. Sorun olmaz.. Yorum bağlantısı
Fatih Barutçu 19 Nisan 2015 Paylaş 19 Nisan 2015 Teşekkürler. Pazar pazar iş çıkarayım kendime Yorum bağlantısı
Gökhan Ersen 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 herkese merhaba, arkadaşlar aracıma arka tampon için park sensörü bakıyorum, forum içerisinde de arama yaptım fakat geç algılama problemi yaşayanlar oluyormuş özellikle de servisin taktıklarında, benim aracım 2011 ve bordo renkli, boyanabilir, sadece ses ikazlı olan en önemlisi de sizlerin kullanıp da memnun olduğunuz ürünler için tavsiyenizi bekliyorum. sizlere danışma sebeplerimden en önemlisi de, bazı sensörlerin 30-40 cm kala parka sebebiyet vermesi, ben park mesafesi biraz daha kısa olan (15-20 cm idealdir sanırım) hassas bir ürün arıyorum ve satılan ürünlerin çoğunda bu açıklama yok. yardımlarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 herkese merhaba, arkadaşlar aracıma arka tampon için park sensörü bakıyorum, forum içerisinde de arama yaptım fakat geç algılama problemi yaşayanlar oluyormuş özellikle de servisin taktıklarında, benim aracım 2011 ve bordo renkli, boyanabilir, sadece ses ikazlı olan en önemlisi de sizlerin kullanıp da memnun olduğunuz ürünler için tavsiyenizi bekliyorum. sizlere danışma sebeplerimden en önemlisi de, bazı sensörlerin 30-40 cm kala parka sebebiyet vermesi, ben park mesafesi biraz daha kısa olan (15-20 cm idealdir sanırım) hassas bir ürün arıyorum ve satılan ürünlerin çoğunda bu açıklama yok. yardımlarınız için teşekkür ederim Merhaba Gökhan Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Metin Güven 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Arkadaşlar.. 5 yıl önce sonradan taktırdığım Park sensörüm geri vitese takınca önünde hiçbir engel yokken devamlı çalmaya başladı, 5-6 ay önce yine yapmış, baktık biraz su gelmişti Beyin'in olduğu yere, sanırım arabayı yıkayan biraz su kaçırmış..Kurutup halletmiştik, şimdi yine aynı şeyi yapmaya başladı.. - Hepsiburada.com da 39 TL ye satılan Park sensörü var, onu alıp Sadece BEYNİ takıp kullansam (Sensörlerim gayet iyi çünkü) uyumsuzluk sorunu olur mu? Perşembe sabah Uzun yola çıkacağım, Hepsiburada 24 saat içinde gönderiyor... Elektirikçiye gitsem 80-100 TL para alacak nerden baksanız.. ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Arkadaşlar.. 5 yıl önce sonradan taktırdığım Park sensörüm geri vitese takınca önünde hiçbir engel yokken devamlı çalmaya başladı, 5-6 ay önce yine yapmış, baktık biraz su gelmişti Beyin'in olduğu yere, sanırım arabayı yıkayan biraz su kaçırmış.. Kurutup halletmiştik, şimdi yine aynı şeyi yapmaya başladı.. - Hepsiburada.com da 39 TL ye satılan Park sensörü var, onu alıp Sadece BEYNİ takıp kullansam (Sensörlerim gayet iyi çünkü) uyumsuzluk sorunu olur mu? Perşembe sabah Uzun yola çıkacağım, Hepsiburada 24 saat içinde gönderiyor... Elektirikçiye gitsem 80-100 TL para alacak nerden baksanız.. ne dersiniz? Eğer sensörlerde sorun olmadığına eminseniz ve soket girişler uygunsa olabilir. Alırken sensör deliklerinin çaplarının aynı olmasına dikkat edin. Eğer sadece beyin değişimi fayda etmezse, sensörleride değiştirirsiniz.. Yorum bağlantısı
Rahmi topal 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Metin kardeş ayni sikinti ben de vardi ben tamamen degistirip çözdüm yani gozlerle beyin uyuşmaya bilir bence ben 30-40 tl ye zaten paket halinde satilanlar var al beyini denersin olursa sadece beyinle çözersin olmas ise tamamen gozleri de degistirirsin olur Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Metin kardeş ayni sikinti ben de vardi ben tamamen degistirip çözdüm yani gozlerle beyin uyuşmaya bilir bence ben 30-40 tl ye zaten paket halinde satilanlar var al beyini denersin olursa sadece beyinle çözersin olmas ise tamamen gozleri de degistirirsin olur Aynı sıkıntı bende de var.soldaki gözlerden birinden kaynaklı sürekli ötüyor.kafam şişiyor.sensör beyni nerede olur? Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Arka stoplarin birinin arkasinda dir araç hb ama.yine de oraya mı koyarlar sizce? burada iki ustaya gösterdim burun kıvırdılar.çok para işi çıkmaz diye düşündüler sanırım.ben de kendim yapmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 araç hb ama.yine de oraya mı koyarlar sizce? burada iki ustaya gösterdim burun kıvırdılar.çok para işi çıkmaz diye düşündüler sanırım.ben de kendim yapmak istiyorum. Arac focus hb ise buyuk ihtimalle bagaji acinca sag taraftaki davlumbazin oralarda bir yerde, dosemenin altindadir Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 Arac focus hb ise buyuk ihtimalle bagaji acinca sag taraftaki davlumbazin oralarda bir yerde, dosemenin altindadir Teşekkürler tavsiyeniz için. 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 21 Nisan 2015 Paylaş 21 Nisan 2015 araç hb ama.yine de oraya mı koyarlar sizce? burada iki ustaya gösterdim burun kıvırdılar.çok para işi çıkmaz diye düşündüler sanırım.ben de kendim yapmak istiyorum. HB de olsa aynı yerde dir bağlantıyı başka yerden almaz çok basit işlem öyle gözünüzde büyütecek bir şey yok ben önceki çıkan gözleri attım uyarmıydı bilmiyorum ama aynı sıkıntı kardeşimin arabasında da vardı tek tekde satılıyor ama ben 30 tl gg den takım halde almıştım sonra diğer parçalarıda kullanırım diye sen de oyle yapman daha mantıklı çünkü tek tek daha pahalıya geliyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts