İçeriğe Yönlendir

Park Sensörü Hakkında Herşey

Abdurrahman Korkmaz

Recommended Posts

Olcay Eyüboğlu

Teşekkür ederim Hakan Bey. Yarın sensörün modeline bakayım, ona göre bu firmayla irtibata geçeyim.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Fatih Yonar

http://www.hepsibura...efview%3dlister

Bunun GRİ renkli olanını aldım. Garajımda kendim montajını yaptım, aylardır sorunsuz kullanıyorum. Elbecerisi olan cesaret edebilsin derim. Ama kendine güvenmeyen kesinlikle bi elektrikçiye taktırmalı bence.

Göstergesini de dikiz aynasının üstüne sabitledim. Kablosunu tavan kısmından geçirdim. Yaklaşık 2 saat sürdü montajı. Yapıcak olanlar veya yaptıracak olanlar kabloların kumaş tesisatçı bandı ile sabitlenmesine dikkat etmeli bence.

Gösterge yerim şu şekilde, belki fikir verir:

TgZXOXH.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ne yaptığının idrakinde olan birisi korkmamalı..

Almanya'da Amerikada üyelerimiz şanzıman indiriyor... Aks söküyor, balata değişiyor...

Mehmet Taner Kadak amerikada evin otoparkında yanılmıyorsam şanzıman indirmişti..

Yorum bağlantısı
Fatih Yonar

Ne yaptığının idrakinde olan birisi korkmamalı..

Almanya'da Amerikada üyelerimiz şanzıman indiriyor... Aks söküyor, balata değişiyor...

Mehmet Taner Kadak amerikada evin otoparkında yanılmıyorsam şanzıman indirmişti..

Türkiyede kullanıcılarının hiç cesaret edemedikleri Bmw 1200 GS'in debriyaj baskı balatasının bizim evin garajında söküm işlemi. Çıkan balatanın oto sanayiinde çaktırılması, yeniden yerine takılması. Borusan da bu işlem için alınan 2 küsür milyarın cebe kalması. :biggrin:

Gerekli ekipman, ön bilgi hazırlığı olduktan sonra birçokşeyi kendimiz halledebiliriz. :yes: İnternetde hertürlü bilgi var.

koGCsA9.jpg

Ve geri toplama... Sonuç OK.

HyWN3lr.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cihan Kul

Merhabalar forumda yeniyim daha, benim şöyle bi sorunum var. Beyaz fiestayı alırken park sensörlerini boyattım ve düzgün çalışmıyor şuan. Tavsiye edebileceiğiniz. Aynı çapta beyaz park sensörü almayı düşüyorum. Ucuz bir şey olabilir. Sadece ötsün yeterlidir.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Merhabalar forumda yeniyim daha, benim şöyle bi sorunum var. Beyaz fiestayı alırken park sensörlerini boyattım ve düzgün çalışmıyor şuan. Tavsiye edebileceiğiniz. Aynı çapta beyaz park sensörü almayı düşüyorum. Ucuz bir şey olabilir. Sadece ötsün yeterlidir.

Sensör orjinalmiydi?

Yorum bağlantısı
Cihan Kul

hediye olarak takıldı. orijinal olarak neyi kastettiniz tam anlayamadım, fiestalarda orijinal olarak yok bildiğim.

Yorum bağlantısı
Cihan Kul

yardımlarınız için teşekkürler. Yalnız beyaz model yok sanırım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Boyanabiliyor. Ben zamanında 4 adet sensörü kartona delik açıp geçirmiştim. Uzaktan sprey boya ile boyamıştım. Üstelik sensörleri 3 yıl kullanıp daha sonra başka araca aktardığımda boyamıştım. Cenmax çok iyi bir cihaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Siz ustaya denk gelmemişsiniz.. :)

Evet servis genelde iyidir ama o kelimeyi sevisteki ustalarımız daha çok kullanır :)

Yorum bağlantısı
Çetin Özkan
(düzenlendi)

Haklısınız, muhakkak işinin ehli, işine ve velinimetine saygısı olan ustalar da vardır.

anadolu yakasına yakınsan gel ben hallederim sorunsuz hatta elimde örnek olarak taktıgm arac vartesisattan alınacak elektrik için bile özel klemens kullanıyorum

tarihinde Çetin Özkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Kul

Boyanabiliyor. Ben zamanında 4 adet sensörü kartona delik açıp geçirmiştim. Uzaktan sprey boya ile boyamıştım. Üstelik sensörleri 3 yıl kullanıp daha sonra başka araca aktardığımda boyamıştım. Cenmax çok iyi bir cihaz.

ekransız model düşüyorum sanırım onlarda boyanabilir.

Yorum bağlantısı
Çetin Özkan

Sultanbeyli bu arada mondeoya taktim gelin goruselim tanismis oluruz

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Emre Şapçı

Arkaya park sensörü takmayı düşünüyorum, aracın içine kabloları en uygun şekilde nerden girebilirm?

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar ne diyorsunuz 80 lira ön/arka park sensörü.

http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-8-Car-LED-Reverse-Parking-Sensors-4-Front-4-Rear-Buzzer-black-white-silver/375513314.html

Sanırım sistem şöyle çalışıyor ilk geriye taktıktan sonra 1-2 dakika daha ön sensörler aktif oluyor ve sonra susuyor.Yoksa aralıksız öter trafikte ?

O şekilde de sağlıklı değil... 

Bence bizim yapabileceğimiz en sağlıklı yöntem, frenden sonra 30 saniye çalışması.. bunu yapacak röle elo'da vardır.. ben yapacağım... 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bence en güzeli öne taktığın park sensörünün hoparlörünü söküp sadece mesafe göstergesi kalacak ve sensör sürekli çalışacak :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...