İçeriğe Yönlendir

Underground 2 - Ford Fiesta Mk7

Gökhan Taşkın

Recommended Posts

Gökhan Taşkın

Underground 2 için fiesta mk7 eklentisi yapmıslar.. oyun içinde modifiye yapıp gorebiliriz :) oyun oynamayı hiç sevmem ama işin içinde fiesta olunca :good1:

78653552.png

Yorum bağlantısı
Onur Demirer

Su donem bir bitsin de NFS'dir, Medieval'dir, Dexter'dir Allah ne verdiyse...

Yukleyip SLR'larla filan kapisabilicez mi peki :blush:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Underground 2 için fiesta mk7 eklentisi yapmıslar.. oyun içinde modifiye yapıp gorebiliriz :good1: oyun oynamayı hiç sevmem ama işin içinde fiesta olunca :wub:

Kardeşim dosyaların linki varsa paylaşırsan bizde faydalanırız belki :) Şimdi bide onu bulmakla uğraşmayalım :) Benim indirdiğim eklentilerin çoğu saçma sapan uyumsuzluklarla sonuçlandı hep. Tam oturtamadım üzerine hiç :(

Bide bunda bütün parçaları modlaya biliyormuyuz ? Yoksa belirli parçalar mı ?

Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın
(düzenlendi)
Kardeşim dosyaların linki varsa paylaşırsan bizde faydalanırız belki :) Şimdi bide onu bulmakla uğraşmayalım :) Benim indirdiğim eklentilerin çoğu saçma sapan uyumsuzluklarla sonuçlandı hep. Tam oturtamadım üzerine hiç :(

Bide bunda bütün parçaları modlaya biliyormuyuz ? Yoksa belirli parçalar mı ?

body kit sınırlı tek body kit var hatta sanırım değişmiyo normal fiesta gibi :wub: jantlar değişiyo stickerları denemedim hood falanda takılıo bide spoiler değişiyo ama tepeye takılıo dosyaları ekliyeyim..

hangi programla yapılıo bilmiorum ama 3d max tarzı bişeyle çiziliyo sanırım

----------------------------------------------

http://www.nfscars.net/file/view/underground2/11678.aspx

bu adrese girdikten sonra Download from West Coast (USA) seklinde bir link gorceksiniz ona tıklayarak download yapabilirsiniz..

önce indirdiğiniz dosyayı bir klasöre cıkartın.

kurulumu : \FORD FIESTA\RSX klasörü içindekileri kopyalayıp, oyun klasörü içindeki \CARS\RSX içine yapıstırıyoruz daha sonrada NFS-CfgInstaller.exe programını calıstırıp oyun klasörünü gosteriyoruz daha sonrada indirilen klasördeki Ford Fiesta Config.u2car dosyasını gosteriyoruz ve işlem başarılı mesajı geldikten sonra oyuna girebiliriz..

oyunda acura rsx sonradan açıldıgı için once bi kaç yarıs gecmeniz gerekiyor yada bitmiş bir save dosyası bulup onun üzerinden devam edebilirsiniz..

nod32 bende virüs uyarısı verdi ama siteye güvenmek istedim güvendim ve kurdum sizde bunu göz önünde bulundurun :good1:

tarihinde G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
body kit sınırlı tek body kit var hatta sanırım değişmiyo normal fiesta gibi :) jantlar değişiyo stickerları denemedim hood falanda takılıo bide spoiler değişiyo ama tepeye takılıo dosyaları ekliyeyim..

hangi programla yapılıo bilmiorum ama 3d max tarzı bişeyle çiziliyo sanırım

----------------------------------------------

http://www.nfscars.net/file/view/underground2/11678.aspx

bu adrese girdikten sonra Download from West Coast (USA) seklinde bir link gorceksiniz ona tıklayarak download yapabilirsiniz..

önce indirdiğiniz dosyayı bir klasöre cıkartın.

kurulumu : \FORD FIESTA\RSX klasörü içindekileri kopyalayıp, oyun klasörü içindeki \CARS\RSX içine yapıstırıyoruz daha sonrada NFS-CfgInstaller.exe programını calıstırıp oyun klasörünü gosteriyoruz daha sonrada indirilen klasördeki Ford Fiesta Config.u2car dosyasını gosteriyoruz ve işlem başarılı mesajı geldikten sonra oyuna girebiliriz..

oyunda acura rsx sonradan açıldıgı için once bi kaç yarıs gecmeniz gerekiyor yada bitmiş bir save dosyası bulup onun üzerinden devam edebilirsiniz..

nod32 bende virüs uyarısı verdi ama siteye güvenmek istedim güvendim ve kurdum sizde bunu göz önünde bulundurun :)

Teşekkürler :( Bu oyunu sıkıntıdan 35bin kere kurup kaldırdım bi daha kuralım madem öyle :good1:

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
Focus RS buldum onu indirdim, oynuyorum şuan. Teşekkürler. :D

RS i nasıl buldun ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...