İçeriğe Yönlendir

2011 My Fiesta 1.25 Aldım

Taner Irdem

Recommended Posts

Hakan Cibelik
sayın hakan bey

mesut özdemir diye birini tanıyor musunuz? aynı siz dünyadaki ikiziniz olabilir.

Ne yazıkki tanımıyorum ama merak ettim siz böyle deyince :)

Yorum bağlantısı
Atilla Balkan

Merhaba;

2011 still paket 1,25 sahibiyim. 30 gidiş 30 geliş 60 km iş yeri mesafem var. sakin kullanımda 90-100km. arası 2500/3000 dd. 4,8 ila 5,2 arasında oynuyor. şehir içi komple trafikte ise 6-7 arasını geçmiyor. he 120'yi geçince anlık 11'e kadar çıkıyor o ayrı :rolleyes:

Bide my fiesta ile still paket arasında ne fark var arkadaşlar? bende ek olarak alaşımlı jant, sis farı, karartılmış camlar, sensör var, my fiestada da bunlar var... sadece ismimi değişti yoksa bilmediğim bir donanımı mı var my fiestada??

Yorum bağlantısı
Caner Korkmaz
Merhaba;

2011 still paket 1,25 sahibiyim. 30 gidiş 30 geliş 60 km iş yeri mesafem var. sakin kullanımda 90-100km. arası 2500/3000 dd. 4,8 ila 5,2 arasında oynuyor. şehir içi komple trafikte ise 6-7 arasını geçmiyor. he 120'yi geçince anlık 11'e kadar çıkıyor o ayrı ;)

Bide my fiesta ile still paket arasında ne fark var arkadaşlar? bende ek olarak alaşımlı jant, sis farı, karartılmış camlar, sensör var, my fiestada da bunlar var... sadece ismimi değişti yoksa bilmediğim bir donanımı mı var my fiestada??

my fiesta'da sensörler yok. still pakette 15 inç alaşım jant, sis farı ve karartılmış arka camlar var. my fiestada ise bunlara ek olarak cruse control var deri kaplı direksiyon simidi var. aklıma gelenler bunlar. bu arada 4,8-5,2'yi nasıl gördünüz gerçekten merak ettim. ben uzun yolda cruse'da bile o değeri yakalayamıyorum :unsure: ortalama yatık tüketimim 9larda benim.

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
my fiesta'da sensörler yok. still pakette 15 inç alaşım jant, sis farı ve karartılmış arka camlar var. my fiestada ise bunlara ek olarak cruse control var deri kaplı direksiyon simidi var. aklıma gelenler bunlar. bu arada 4,8-5,2'yi nasıl gördünüz gerçekten merak ettim. ben uzun yolda cruse'da bile o değeri yakalayamıyorum :blink: ortalama yatık tüketimim 9larda benim.

nasıl yani? yeni seriler park sensörlü mü? ben alırken hiçbir model/paket te sensör yoktu, hala da yok diye biliyorum ama..

bir de merak ettiğim birşey var, arkadaşlardan biri opak olarak sadece beyaz renk olduğunu, diğerlerinin metalik olduğunu iddia ediyor. aklıma takıldı, benimki fırtına gri, acaba benimki metalik renk midir diye?

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

yok mu yukarıdaki, sorum hakkında fikri olan acaba?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Atilla Balkan
(düzenlendi)
nasıl yani? yeni seriler park sensörlü mü? ben alırken hiçbir model/paket te sensör yoktu, hala da yok diye biliyorum ama..

bir de merak ettiğim birşey var, arkadaşlardan biri opak olarak sadece beyaz renk olduğunu, diğerlerinin metalik olduğunu iddia ediyor. aklıma takıldı, benimki fırtına gri, acaba benimki metalik renk midir diye?

Merhaba, Park sensörü ben aldığımdada yoktu (Ağustos 2010) hediye ettiler, o zaman my fiesta yoktu, şimdi arasında 300 lira fark var. keşke o zaman olsaydı da my fiesta alsaydım :) Fırtına gri metalik renktir ;)

Bu arada bugün yakıt rekorumu kırdım 4,6 ile gittim geldim işe :) toplam 95 km :)

tarihinde Atilla Balkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
Merhaba, Park sensörü ben aldığımdada yoktu (Ağustos 2010) hediye ettiler, o zaman my fiesta yoktu, şimdi arasında 300 lira fark var. keşke o zaman olsaydı da my fiesta alsaydım :good1: Fırtına gri metalik renktir :)

Bu arada bugün yakıt rekorumu kırdım 4,6 ile gittim geldim işe :) toplam 95 km :)

4.6 şaka gibi, benim rekorum 6.1 daha bugün 8.8 de gördüm. çok aç benimki çok hiç doymuyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Atilla Balkan
4.6 şaka gibi, benim rekorum 6.1 daha bugün 8.8 de gördüm. çok aç benimki çok hiç doymuyor.

Boş ve düz yolda 90 km hız ve 2500/3000 deviri geçmeyin sizde görürsünüz :)

Yorum bağlantısı
Oğul Muvaffak Günay
(düzenlendi)

97 oktan benzin kullanırsanız 100 km de 0.1-0.2 lt daha az yakıt tüketiyor. 4.5 lt civarında tüketim değeri yakalamak mümkün

tarihinde O?ul Muvaffak G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğul Muvaffak Günay

aracımı 3000 km boyunca şehir içinde 97 oktan benzinle kullandım ortalama tüketimim 6.2 lt oldu.

Sonrasında 95 oktana dönüp farkı görmek istedim.3000 km'de tüketimim 6.3-6.4 lt civarına çıktı.

Tabi benimki sadece bir gözlem.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Evren Erakçora

Hayırlı olsun, 5 binden sonra tüketim düşüyor. Yol bilgisayarı hesaplarıma göre doğru gösteriyor.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok sakin trafikte belki 400 km görebilir. Yolun epey boş olması lazım.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

Dİzellerde çok farketmiyor. Basarsan 6, basmazsan 5 yakar. :)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Avrupa'da iki sürüm var, biri 60PSlik diğeri 82PSlik. 2009 motorlar euro 4 eksoz normunda, sizinkiler euro 5. Sizinkiler biraz daha az yakabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...