Ersen Tapan 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Video Maşallah büyük bir soğukkanlılıkla kaza yapmaktan kurtulmuş, ama tır'ın solundan geçerken arkadan biriside gelebilirdi.. Şansı yaver gitti.. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Yada dorse tam dönseydi yolu kaplasaydı ? Şansı yaver gitmiş birazcıkta... Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 her koşulda kaza kaçınılmaz adam şansını denemiş ihtimal düşükte olsa başarmış,ya denemeseidi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Yolu tam kapatsaydı, kaza olurdu tabii. Ancak denemekte fayda olduğu bir kez daha görülmüş. Benzerini ben de yaşamıştım; sağ tarafta park etmiş araba aniden yola fırladı, ben bir sol, bir sağ, sonra tekrar sol yaparak toparladım. İşte her zaman derim; sen sürerken yanında kayıt yapan biri olacak... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Yolu tam kapatsaydı, kaza olurdu tabii. Ancak denemekte fayda olduğu bir kez daha görülmüş. Benzerini ben de yaşamıştım; sağ tarafta park etmiş araba aniden yola fırladı, ben bir sol, bir sağ, sonra tekrar sol yaparak toparladım. İşte her zaman derim; sen sürerken yanında kayıt yapan biri olacak... Zaten arabada kayıt halinde kamera dolaştıran bir adam bu galiba.. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Bu manevraya kendisi nasıl kaymamış acaba? (araç ne idi?) Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Yolu tam kapatsaydı, kaza olurdu tabii. Ancak denemekte fayda olduğu bir kez daha görülmüş. Benzerini ben de yaşamıştım; sağ tarafta park etmiş araba aniden yola fırladı, ben bir sol, bir sağ, sonra tekrar sol yaparak toparladım. İşte her zaman derim; sen sürerken yanında kayıt yapan biri olacak... +1903 Bu manevraya kendisi nasıl kaymamış acaba? (araç ne idi?) böyle manevrayı anca focus yapar gerisi tırt. Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Bu manevraya kendisi nasıl kaymamış acaba? (araç ne idi?) Kolay kolay araba kaydıracak kadar sert bir manevra değil zaten. Aynı zamanda frende yapıyor, dorsenin arkasından geçerken hızı ciddi biçimde azalmış aslında. Marka bilemeyeceğim ama ABSli bir araç Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 (düzenlendi) Dorsenin devrilmesi an meselesiymiş. Çoğu insan araba kaymadığı sürece aynı tepkiyi verirdi diye düşünüyorum öyle çok bir usta şoför olmasına gerek yok Ha arkadan da araba gelseydi peşine bir hareketle sağa geçip ondan da kurtarsaydı o zaman bi nebze tamam derdim kesin ford'tur Asıl ustalık ve soğukkanlılık BU olsa gerek Geri geri hiç bir yere dokunmadan büyük ustalıkla suya uçmuş 14 Aralık 2010 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Dorsenin devrilmesi an meselesiymiş. Çoğu insan araba kaymadığı sürece aynı tepkiyi verirdi diye düşünüyorum öyle çok bir usta şoför olmasına gerek yok Ha arkadan da araba gelseydi peşine bir hareketle sağa geçip ondan da kurtarsaydı o zaman bi nebze tamam derdim kesin ford'tur Asıl ustalık ve soğukkanlılık BU olsa gerek Geri geri hiç bir yere dokunmadan büyük ustalıkla suya uçmuş +1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Yolu tam kapatsaydı, kaza olurdu tabii. Ancak denemekte fayda olduğu bir kez daha görülmüş. Benzerini ben de yaşamıştım; sağ tarafta park etmiş araba aniden yola fırladı, ben bir sol, bir sağ, sonra tekrar sol yaparak toparladım. İşte her zaman derim; sen sürerken yanında kayıt yapan biri olacak... Sol-sağ-sol yapılmış ise, ortadaki sağ kısmında ayarsız kaçırmışsın demektir, focus olmasaydı görürdün gününü Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Sol-sağ-sol yapılmış ise, ortadaki sağ kısmında ayarsız kaçırmışsın demektir, focus olmasaydı görürdün gününü Sola dönecektim de 3. sol o yüzdendi. Focus da değildi zaten; Anadol'du. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Özellikle yağışlı havalarda hız yapmamanın faydası görmüş arkadaş. Dikkatli olmak lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Özellikle yağışlı havalarda hız yapmamanın faydası görmüş arkadaş. Dikkatli olmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Sola dönecektim de 3. sol o yüzdendi. Focus da değildi zaten; Anadol'du. IQ Anadol kremayer direksiyonu sol-sağ-sol yapmak kas ister, bi daa korktum şimdi, Navigasyondan Muğla il haritasını nasıl çıkartabilirm? Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 IQ Anadol kremayer direksiyonu sol-sağ-sol yapmak kas ister, bi daa korktum şimdi, Navigasyondan Muğla il haritasını nasıl çıkartabilirm? Anadol krema mı yiyor? Sen iyice uçtun ha Çağlar... Gelme sen zaten Muğla'ya böyle geleceksen. O haritadan Muğla çıkmazzzz... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Ya o hareketi yaparken karşıdan gelen (tırın arkasını takip eden) araç yakında olsaydı ve o hareketi denerken karşıdan gelenle kafa kafaya girseydi veya ondan da kaçayım derken tırın dorsesinin altınada girebilirdi. Şansı da gayet iyiymiş. İyi günündeymiş. Allah korumuş. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Hız kurallarına uymanın ödülünü almış... Benim anlamadığım Tıra ne oluyor da bu şekilde dönüyor? Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 soğukkanlılık+şans=hayatta kalma. İnsan görüntünün ilk anında bile eyvah demekten kendini alamıyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 Hız kurallarına uymanın ödülünü almış...Benim anlamadığım Tıra ne oluyor da bu şekilde dönüyor? Hız kurallarına uymuyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 Güzel manevra, tecrübesiz biri olsa frene asılırdı Yorum bağlantısı
Akif Özkan 15 Aralık 2010 Paylaş 15 Aralık 2010 Tırın arkasında biri olsa bile muhtemelen fren yapacaktır.Ama yine de fren yapmayı tercih ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts