Nuri Güngör 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Hayırlı Olsun Hocam.. Fiyat çok çok iyi. Rica ederim Abi, ben birşey yapmadım ki Kullanımla ilgili düşüncelerini tecrübelerinide yazarsan almayı düşünen arkadaşlarada referans olur Hocam.. Olsun fikir vermen bile yeterli ben cok fazla araştırma yapamıyorum o yüzden sevdiğimiz guvendigimiz insanların referans olması bile alım icin yeterli oluyor ben zaten cok zorlamam aracı da lastikleri de hanımı guvenli sekilde götürsün getirsin yeterli 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Çevremde herkes bu lastikleri alıyor, hatta emniyet ve jandarmanın ekip araçlarına da Petlas takıldı. Fiyat/performanstan ziyade yerli oluşu da talep görmesinde etkili sanırım. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Ben yaz lastiklerim dahil Petlas Velox Sport PT741 kullanıyorum.. Son derece memnunum. Kullanmayan kişilerin sözlerine riayet etmeyin.. Yorum bağlantısı
Gökhan Maden 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 fiyatıda dahil çok güzel bir lastik bende 1 ay önce aldım 215/55/16 800 tl takma balans dahil. hafta içi hergün 150 km yol gidiyorum sessiz ve yere sağlam basıyo yağmurdada denedim birazda hız yaptım gayet stabil bir lastik almadan önce formlara baktım hep karalama hep karalama çok abartıyorlar bu abartılar içinde sadece bir tanesi gerçeğe yakın yağmurlu havada fren yaptığınız zaman yani freni köklediğiniz zaman lastik biraz kayma yapıyo.kesınlıkle verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veriyor emin olun. ama ben çok ıyı bir lastık istiyorum diyorsanız iki katı fiyata michelinde alabilirsiniz tam iki katı fiyatı var. kuru zemındede güzel bence yüksek hızlarda denemek için bastım gayet iyi ıkınci defa söylüyorum parasının hakkını sonuna kadar veriyo gayet güzel bir lastik. yanak yapıyormuş - balans tutmuyormuş - kayıyormus yağmurda paten gibiymiş hepsi yalan denedim gördüm sen 1500 kg arabayla yuksek hızda çukura girersen her lastık yanak yapar . balans konusuna gelınce yeni lastığe balans tutturamayan usta zaten usta değildir. bence sonuna kadar güvenıp alabilirsiniz . Hayırlı , kazasız ve mutlu günler dilerim... 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Ben 40 yanak ile dere tepe geziyorum. Daha yanak yaptığını görmedim.. Yanak korumalı sağlam lastik.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 bi türlü güncel fiyat listesini bulamadım nette. gören var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ticari araçlarda 1 aralık tarihinden sonra takmayanlara ceza kesiliyordu, zorunlu yani, Petlas bu tarihe kadar eski desenli lastik sattı, 5 gün sonrasında ise yeni desenini çıkardı. Kurala uyup ta satın alanlar enayi gibi hissetmiş olmalı...... Müşteriye saygısızlığın dibidir bunun gibi hareketler sektörde, bana saygı duymayan firmanın ürününü tercih etmem. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 bi türlü güncel fiyat listesini bulamadım nette. gören var mı? mustafa petlas için 195 65 15 için 120 lira fiyat almıştım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bugün taze taze kokusu üzerinde 4 adet petlaslardan bende taktırdım. 4 adet 275x4=1100 tl verdik. 215/75/16 Yazlıklar uğulduyordu çin malı apollo marka. Bunlarda ses yok. Bakalım kullanıp göreceiz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Amman dikkat Hocam. Kapakları çalmasınlar Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Amman dikkat Hocam. Kapakları çalmasınlar Yakarım adamın çırasını ben. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 iş güvenliği sıfır Valla öyle. Montaj yeri lastik dolu. Adam lastik takarken ezilecek. Dayanamadım gittim çorbacıya. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ticari araçlarda 1 aralık tarihinden sonra takmayanlara ceza kesiliyordu, zorunlu yani, Petlas bu tarihe kadar eski desenli lastik sattı, 5 gün sonrasında ise yeni desenini çıkardı. Kurala uyup ta satın alanlar enayi gibi hissetmiş olmalı...... Müşteriye saygısızlığın dibidir bunun gibi hareketler sektörde, bana saygı duymayan firmanın ürününü tercih etmem. Bunu yapmayan bir kurum söyle bana, kapısında pist lastiği olayım. 1 Yorum bağlantısı
Hakan İldeş 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Peki sayın abilerim kışlık lastiği aldık diyelim bizi kaç kış götürür bu kışlıklar Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Peki sayın abilerim kışlık lastiği aldık diyelim bizi kaç kış götürür bu kışlıklar standart kullanımda 3-4 kış gider. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) ilk kalkışlarda baya bi patinaja düştük vs. genel anlamdaa pek memnun kalmadım. Yinede yerli malı kullandığım için mutluyum. Demek ki ne kadar köfte o kadar ekmek Michelin Alpin kullandım. Şuan'da GoddYear UG7 kullanıyorum. Yumuşak karda ilk harekette bende patinaja düşünüyorum. sonrasında kavrayıp gidebiliyorum.. Yani bu çok bir sorun değil bence. Patinaja kalıp, Kavrayamaması sorun olmalı.. 7 Aralık 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben daha bir defa kaydım Petlas'la On defa kış lastiği alsam onunu da Petlas alırım o derece memnunum. Sakin kullanımda asla sorun çıkarmaz. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 arkadaşlar bugün ankara bembeyaz karla kaplandı 5-6 km lik bir mesafede yaşadıklarım pes dedirtti bana herkes biryerlere vurmuş trafik felç ve ben araba girilmeyecek yerleri deneyerek evime ulaştım ve arkamdan sesleri duyuyordum lal la laaaa çıkıyooo vallaa petlas performansını bukadar beklemiyordum açıkçası herkese tavsiye ediyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 arkadaşlar bugün ankara bembeyaz karla kaplandı 5-6 km lik bir mesafede yaşadıklarım pes dedirtti bana herkes biryerlere vurmuş trafik felç ve ben araba girilmeyecek yerleri deneyerek evime ulaştım ve arkamdan sesleri duyuyordum lal la laaaa çıkıyooo vallaa petlas performansını bukadar beklemiyordum açıkçası herkese tavsiye ediyorum Konunuzu birleştirdim.Bilginize. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Konunuzu birleştirdim.Bilginize. Saygılarımla. sağolasın hocam 1 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Bizde çıktık heralde yolda kalmadık. Yolda kalsak zaten söker atardım. ilk kalkış, frende kayma, dönüşte arkayı kaydırma ve hareket halinde gaza biraz basınca patinaja düşmesi gibi konularda olumsuzluklar yaşadım. biraz zorladım sanırım ama önceki lastik markamı da zorladım onlarda neden olmadı sence? 5 yıl michelin kullandım bu kullandığım ikinci kış lastiği markası ve bu yüzden ikisini kıyasladığımda fiyatı yarısıysa performansı da yarısı. Pişmanmıyım hayır biraz sakin ve dikkatli kullanacağız. Önceki lastiğim 5. kışında korkutmaya başlamıştı bakalım bu nasıl olacak? Bi de "lal la laaaa çıkıyooo vallaa" derken sanki ankaradakiler hiç kış lastiği görmemişlerde acayip hayrete düşmüşler gibi söylemiyor musun hiç inandırıcı gelmiyor vallahi Bizde çıktık heralde yolda kalmadık. Yolda kalsak zaten söker atardım. ilk kalkış, frende kayma, dönüşte arkayı kaydırma ve hareket halinde gaza biraz basınca patinaja düşmesi gibi konularda olumsuzluklar yaşadım. biraz zorladım sanırım ama önceki lastik markamı da zorladım onlarda neden olmadı sence? 5 yıl michelin kullandım bu kullandığım ikinci kış lastiği markası ve bu yüzden ikisini kıyasladığımda fiyatı yarısıysa performansı da yarısı. Pişmanmıyım hayır biraz sakin ve dikkatli kullanacağız. Önceki lastiğim 5. kışında korkutmaya başlamıştı bakalım bu nasıl olacak? Bi de "lal la laaaa çıkıyooo vallaa" derken sanki ankaradakiler hiç kış lastiği görmemişlerde acayip hayrete düşmüşler gibi söylemiyor musun hiç inandırıcı gelmiyor vallahi kimseyi inandırmak zorunda değilim çıkamayanlar belki acemidir... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 mustafa petlas için 195 65 15 için 120 lira fiyat almıştım çok iyi almışsın. burda 145 diyen var. bayii 135 dedi bunlar peşin rakamı birde. goodyear michelin de bu paralara satılyor. ben anlamadım hani fiyatı iyiydi felan. lassa SNOWAYS ERA + 125 lira Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 çok iyi almışsın. burda 145 diyen var. bayii 135 dedi bunlar peşin rakamı birde. goodyear michelin de bu paralara satılyor. ben anlamadım hani fiyatı iyiydi felan. lassa SNOWAYS ERA + 125 lira lassa çok var satılan nette onlra bak mustafa Yorum bağlantısı
Recommended Posts