İçeriğe Yönlendir

Petlas Kış Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Orhan Ünsal

Recommended Posts

Koray Demir

195 65 15 SNOWMASTER W651 nasıl biliriz :D kışın erzincanda kullanılacak :D tanesi 120 den sıfır var :)

Fiyat çok uygunmuş 2014 üretimi midir?
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

195 65 15 SNOWMASTER W651 nasıl biliriz :D kışın erzincanda kullanılacak :D tanesi 120 den sıfır var :)

Geçen kış aldım kangoo ya. Başarılı ve ug 7 den çok çok iyi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Gezdiğin yerlerde basit yerler değil. Doğu Karadeniz'e kadar uzanıyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kar mı gördü de başarılı :p

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Starmaxx, Petlas yan ürünü mü? Bilen var mı?

En kötü kış lastiği bile yaz lastiginden iyidir.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

En kötü kış lastiği bile yaz lastiginden iyidir.

Yok abi. Kış lastiklerim Taş Köprü. Onlarda sorun yok. Sadece Starmaxx ı merak ettim. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok abi. Kış lastiklerim Taş Köprü. Onlarda sorun yok. Sadece Starmaxx ı merak ettim. 

Starmaxx Petlas'ın yurtdışında bazı ülkelerdeki pazar adı normalde ancak Yurtiçinde de aynı isimle satılıyor. Aynı firmadan çıkıyor. Hatta starmaxx'ın bir modeli yurtdışı testlerinden birinde goodyear ef grip performansı bile ıslakta tokatlamıştı. Bi bakayım vardı forumlarda bir yerde

Yorum bağlantısı
Misafir

Starmaxx Petlas'ın yurtdışında bazı ülkelerdeki pazar adı normalde ancak Yurtiçinde de aynı isimle satılıyor. Aynı firmadan çıkıyor. Hatta starmaxx'ın bir modeli yurtdışı testlerinden birinde goodyear ef grip performansı bile ıslakta tokatlamıştı. Bi bakayım vardı forumlarda bir yerde

Sağolasın Ozan. Şuan araç üzerinde yeni yazlık Starmaxx lar var. İlk izlenim memnunum. Ama sanki biraz ses yapıyor. Araç kaynaklı olabilirde. Henüz ıslakta deneme fırsatım olmadı. Sanırım bugün yada yarın onuda deneyeceğim.  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağolasın Ozan. Şuan araç üzerinde yeni yazlık Starmaxx lar var. İlk izlenim memnunum. Ama sanki biraz ses yapıyor. Araç kaynaklı olabilirde. Henüz ıslakta deneme fırsatım olmadı. Sanırım bugün yada yarın onuda deneyeceğim.  :)

Hepimizin en çok şikayet ettiği konulardan birisi Petlas a ait herhangi bir teste ulaşamamızdı.İtalyan Auto Tecnica dergisi Starmaxx ST 532 yi yani Petlas taki PT 515 i test etmiş.

http://www.bratzuric...uto_Tecnica.pdf

Döküman İtalyanca.Testte referans lastik olarak GoodYear Efficient Grip alınmış.Bu lastiğin elde ettiği değerler %100 kabul edilmiş.

Sonuçlara kısaca bakarsak:

Islak pistte tur zamanında st532  goodyear dan az bir farkla daha hızlı  (3.20.78->starmaxx st532  , 3.21.07->goodyear efficient grip)

Yuvarlanma direncinde goodyear zirvede ,starmaxx ise orta sıralarda kendisine yer bulmuş.

110-5 km/h fren mesafesinde starmaxx 40.2 metre ile lider.Goodyear ise 40.8 metre ile starmaxx ın hemen ardında yer almış.

buldum bu konunun bir kaç sayfa öncesinde. Tarihleri yeni ise pişman etmez bence abi. Adam kışlk da vermişti sanki sana? Onlar ne marka?

Yorum bağlantısı
Misafir

buldum bu konunun bir kaç sayfa öncesinde. Tarihleri yeni ise pişman etmez bence abi. Adam kışlk da vermişti sanki sana? Onlar ne marka?

Tekrar sağol Ozan. :flowers: Kışlıklar 2012 Taş Köprü.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Tekrar sağol Ozan. :flowers: Kışlıklar 2012 Taş Köprü.  ;)

ooo asıl sesi onda gör sen abi :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Starmaxx, Petlas yan ürünü mü? Bilen var mı?

Bir bilene sormalı bence  :D

Aynı üründür abi yanak markalaması yani isim haricinde farklılık yok :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Bir bilene sormalı bence  :D

Aynı üründür abi yanak markalaması yani isim haricinde farklılık yok :good1:

Petlas Mühendisi misin yoksa?  :D Sağol kardeşim.  :good1:

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Testteki model efficient grip modeli. Efficient grip performance daha üstün bir lastik.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

kış lastiği sordum bugün, 230 tl. dediler, hb. 208 tl. teredütte kaldım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ebatın nedir?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi, anlaşmalı yerimiz var artık :) Lastik başına ortalama 10-20 tl indirim alabiliyoruz. Yer Bayrampaşa'da.. Bir fiyat alalım sana yarın.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Abi, anlaşmalı yerimiz var artık :) Lastik başına ortalama 10-20 tl indirim alabiliyoruz. Yer Bayrampaşa'da.. Bir fiyat alalım sana yarın.

Yarın burdan sordurayım abi fiyat

ikinizede ayrı ayrı teşekkür ediyorum ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yarın burdan sordurayım abi fiyat

Ora nere ? Banttan mı yoksa sıcak sıcak [emoji7]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...