Mustafa AYSAN 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 hepsi için ama öncelikli olarak kısa ve uzun farlar ve stoplar için soruyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 ufak bir sorum daha olacak. far ampüllerinde kullandığınız belli bir marka var mı? hangisini tavsiye edersiniz? OSRAM hakkında bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Mustafa bey, ampul degistirmek zor degildir. Tek zor tarafi fari ve stopu yerinden cikarilmasidir. Marka olarak da istediginizi kullanabilirsiniz ama piyasa liderleri Philips ve Osram'dir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Kasım 2014 Paylaş 23 Kasım 2014 Ford C-Max 1 orijinal b-xenon olanlar uzun H1 kısa xenon D2S makyajlı kasa c-max b-xenon D1S uzuna bakmadım sanırım H1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 focus mk 2.5 titanium x mercekli halojen kısa ve uzun ampul tiplerini öğrenebilir miyim ? osram nightbreaker almayı düşünüyorum da.. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 Mouse'u yukariya dogru cevirmek fazla zahmetli olmamasi lazim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 ² ile 2.5 mercekli ayni galiba bunu yazincaya kadar ampul tipini yazmak da çok zor olmasa gerek ) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Hüseyin Lafcı yazdı: focus mk 2.5 titanium x mercekli halojen kısa ve uzun ampul tiplerini öğrenebilir miyim ? osram nightbreaker almayı düşünüyorum da.. Üzerindekiler nightbreaker zaten. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Focus 2 sedan plaka ampulü C5W diye geçiyor ama kaç cm oluyor bunlar? 31 36 39cm? Aliexpress den alan varsa link atarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Focus 2 sedan plaka ampulü C5W diye geçiyor ama kaç cm oluyor bunlar? 31 36 39cm? Aliexpress den alan varsa link atarsa sevinirim. 38/39 mm diye hatirliyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 36mm gibi duruyor. Alıp takan kaç mm taktı? Yorum bağlantısı
Serhat Gümüş 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 (düzenlendi) Iyi geceler arkadaslar. Bu phillips ya da osramin xenon effect 5000k ampulleri bulunuyor piyasada. Bunlar ne derece saglikli oluyo. Bir iki ay sonra bozulan cinslerden mi ? Malumunuz hala ogrenciyiz xenon kitlere para harciyamiyorum birde fiesta 2006 H4 soket mi oluyor. Saygilar 14 Aralık 2014 tarihinde Serhat Gümüş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 2009 focus aracımın sag kısa farı yanmıyor.kendim taksam çok zorlanırmıyım?birde h7 alacagım dımı,bızım farlar halojen degıl bıldıgım kadarıyla.marka onerınız philips mi olur ve hangi modeli? Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 2007 fiesta kisa ve uzunfar tipi nedir? saygilar Yorum bağlantısı
Burak Dogan 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 2004 Focus makyajlı kasa için kısa H7 - uzun H1 mi oluyor? Hangi marka model ampül önerirsiniz acaba beyaz yada beyaza yakın olan? Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Emin degilim ama Focus 1 makyajli kasa kisa ve uzun farlari tek ampul -H4. Dedigim gibi emin degilim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 benim arabada kitapçıkda kısada h7 uzunda h7 olarak geçiyor. normalde h1 dir diye düşünmüştüm uzunu ama kitapçıkta yazan bu ampül tipi olarak hangisi daha iyi h1 mi h7 mi birde nasıl bir tavsiyede bulunursunuz aydınlatma ile ilgili ampül led vs ne yapılabilir ? 2015 fluance Yorum bağlantısı
Hüseyin Keleş2 12 Şubat 2017 Paylaş 12 Şubat 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: H11 olması lazım... Genişlet 2007 fusionun uzun kısa diye bı ayrımı varmı yoksa sadece h4 bı ampul müdür ikiside bide beyaz ampulü önerir misiniz Mehmet Ozyurek yazdı: H11 olması lazım... Genişlet 2007 fusionun uzun kısa diye bı ayrımı varmı yoksa sadece h4 bı ampul müdür ikiside bide beyaz ampulü önerir misiniz Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Şubat 2017 Paylaş 12 Şubat 2017 Hüseyin Keleş2 yazdı: 2007 fusionun uzun kısa diye bı ayrımı varmı yoksa sadece h4 bı ampul müdür ikiside bide beyaz ampulü önerir misiniz Genişlet Uzun kısa aynı ampuldür, resimdeki sis farı ampulüdür. Yorum bağlantısı
Senin Döşlü 3 Ağustos 2018 Paylaş 3 Ağustos 2018 Arkadaşlar Ford fiesta titanyum x aracıma led xenon takmayı düşünüyorum taktıran ve memnun kalan varmı far yuvalarına oturuyormu kendimiz takma ihtimalimiz varmı bilgisi olan arkadaş varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2018 Paylaş 3 Ağustos 2018 Senin Döşlü yazdı: Arkadaşlar Ford fiesta titanyum x aracıma led xenon takmayı düşünüyorum taktıran ve memnun kalan varmı far yuvalarına oturuyormu kendimiz takma ihtimalimiz varmı bilgisi olan arkadaş varmı? Genişlet Kısa bir bilgilendirme yapalım.. Led ve Xenon farklı şeylerdir. Led Işık yönünden xenonu andırdığı için ticari bir zeka ile led xenon demişlerdir.. Sizin almayı düşündüğünüz Led ampul olsa gerek. Şu tarz bir ampul alırsanız ve ampul tutucunuz da uygun ise montajda sorun yaşamazsınız.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ağustos 2018 Paylaş 3 Ağustos 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Kısa bir bilgilendirme yapalım.. Led ve Xenon farklı şeylerdir. Led Işık yönünden xenonu andırdığı için ticari bir zeka ile led xenon demişlerdir.. Sizin almayı düşündüğünüz Led ampul olsa gerek. Şu tarz bir ampul alırsanız ve ampul tutucunuz da uygun ise montajda sorun yaşamazsınız.. Genişlet Abi ufak bir ekleme yapayım, montaj kabul ama far merceksiz ise karşıdan gelen sürücülerin gözlerini alması ? Dağı taşı aydınlatan farlar? Rengi mordan pembeye geçen 30.000K ampuller? Tavsiye ediyor muyuz? Hayır tabiki Bu ampul tipini takmaktaki amaç iyi bir aydınlatma ise, malesef iş görmez. Sırf görüntü olsun diye takılması düşünülüyorsa uzak durulmalı. Yağmurda vs gece sürüşleri çok riskli olur bu ampullerle. İyi kalitede bir halojen ampul çok daha iyidir. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts