İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Sanırım biraz da servislere bağlı kılıyorlar insanları. Bu HTC lerde download veya recover moda nasıl geçiliyor veya geçiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Download modu nedir bilmiyorum.

Recovery mod için ses kısma tuşuna basılı tutarken, Power tuşuna basılı tutuyorsun, ekran tamamen kapanınca, power tuşundan elini çekiyorsun (ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek). Bootloader geliyor.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

telefon kapalıyken de aynı şekilde mi?

Telefon açıkken bu şekilde yapılıyor gibi anladım ama.......

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tabi açıkken böyle. Kapalıyken de muhtemelen aynıdır. Ben deneyemiyorum, root'ladım telefonu, her yoldan recovery falan dinlemiyor giriyor :p

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Şimdi baktım, aslında çalışıyor, ama yazılım henüz desteklemiyor, 4.2.2 ile aktif olacak, ayrıca ekranda çıkan alt kısımdaki 3 tuşta yokolacak, 4.2.2 ile süper olacak diyorlar.

Şuan orta tuş sadece custom romla geliyormuş, istediğin şeyi yapıyor o zaman, bence kurcalama, bekle 4.2.2 resmi sürüm gelsin, en güzel rom standart rom bence.

Alışacaksınız. Alışınca da bir daha birakamayacaksiniz :)

Eksik olduğunu düşündüğünüz yazilimsal durumlar için play store.u gezin. Kesin bir çözüm bulursunuz.

4.2.2'yi bekleyeceğim peki :)

yazdıklarım S4 ile kıyasladığımda farklı-eksik gelenler...

http://db.tt/W9FJ3a5F exchange posta bu değil mi? Bakanlık postami eklemiştim, ekrana da widget ekledim. İstediğiniz bu değil mi?

evet, aynen bu. gmail için var, posta için yok :(

zaten S4'e göre çok az widget var gibi gördüm.

Tabi açıkken böyle. Kapalıyken de muhtemelen aynıdır. Ben deneyemiyorum, root'ladım telefonu, her yoldan recovery falan dinlemiyor giriyor :p

şu rootlama olayını ayrıca soracağım, jailbreak gibi sanırım :)

önce standart özelliklere alışayım da :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

evet, aynen bu. gmail için var, posta için yok :(

E var işte? :) O link eklediğimde benim telefonun görüntüsü. One X.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

hTC 'nin posta uygulaması bence çok iyi çalışıyor.

Widget 'i var, güncelleme sıklığı, boyut vb. tüm ayarlar yapılabiliyor. Ben kişisel 3 posta hesabımı takip ediyorum, sorun yaşamadım hiç.

Widget ben de kullanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

E var işte? :) O link eklediğimde benim telefonun görüntüsü. One X.

tamam işte, One'da yok :)

eşimde S3 var, şirkette S4 var. onlarda da var :) bir tek bende yok :(

daha da önemlisi ; S4'te yukardan aşağı hareketi yaptığınızda gelen menüde 3-4 satır seçenek var.

bende o da yok, wifi, 3g, parlaklık aç-kapa seçeneklerinin olduğu listeden söz ediyorum.

widget olarak 2-3 tane var ama, standart üstteki menüde olması gerekmiyor mu ?

Exchange mail için widget olması lazım. Ben kullanımyorum ama her alan mailleri görünce hoş olmuyor. :)

olsa muhtemelen ben de kullanmazdım ama yok ya, önemli oldu :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sense sürümüyle ilgili olsa gerek. Sense 4.5 var bende. Widget var, Sense 5'te kaldırmış olabilirler. Pek mantıklı gelmedi bana ama demek ki kaldırmışlar, belki de kullanılmıyor zaten diye kaldırmışlardır :D

Yine de dediğim gibi ihtiyaçlar için play store araştırılabilir.

Üst bildirim alanı eskiden beri kısıtlı Sense'in. Yani tüm ayarları orada bulamıyorsunuz, ekrana widget eklemek çözüm oluyor. Zaten alıştıktan sonra bildirim bandını çok aramazsınız.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

S4 alsaydım daha mı iyiydi acaba :)

arkadaş hava atıyor bana, açtı maillerini gözünü aşağı kaydırdıkça ekran otm yukarı çıkıyor :) başarılı :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

yok yok, kızım bugün anasınıfından mezun oldu,

1-2 video çektim ki, kalitesi çıktı ortaya :)

zamanla çok daha iyi bir telefon haline getiririm ben bunu :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

S4 güzel ama göz boyamalara aldanma sen, temassız ekran falanda hikaye, o kadar parmağımı yaklaştırdımmı dokunurum daha iyi mesela, o takip vs. yazılım, mutlaka rom çıkar eklenir, bence One daha iyi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

abi ne yaptın :(

yok yok, hepsiburada'da fena değil, hem 100tl maxipuan verdi

hem de 200tl hediye çeki ;)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

S4 güzel ama göz boyamalara aldanma sen, temassız ekran falanda hikaye, o kadar parmağımı yaklaştırdımmı dokunurum daha iyi mesela, o takip vs. yazılım, mutlaka rom çıkar eklenir, bence One daha iyi :)

Mantığını yanlış anladın sanırım o olayın.Amaç eller kirli iken telefona dokanmamak.Hijyen hijyen :D:p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mantığını yanlış anladın sanırım o olayın.Amaç eller kirli iken telefona dokanmamak.Hijyen hijyen :D:p

Heee, bende neler düşünmüştüm, pardon zamzung  :D

abi ne yaptın :(

yok yok, hepsiburada'da fena değil, hem 100tl maxipuan verdi

hem de 200tl hediye çeki ;)

Ha birde haticeye mesaj attım, kardeşim bunu nereden alacağız, nereye güveneceğiz, yazdıkları şu.

"Merhaba Ali Cihangiroglu,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti saglamak ,her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. 

Ali bey, HTC One cihazini, Teknosa, Turkcell, Vatan bilgisayardan alabilirsiniz.

Musteri hizmetleri Numaralarimiz :

+ 90-212-7055698; Ücretli, Hem sabit hatlardan hemde, Mobil telefonlardan aranabilir.

00800-142-051-118; Ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir (Telefon sağlayıcınızdan ücretsiz numara aranabilirliğinizi kontrol edin) 

İlginiz için teşekkür ederiz."

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tapatalk 4 indirdim. Bedavaymış :)

Aman diyeyim, forumumuzda tapatalk4 kullanmıyoruz, forumu kilitliyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

bende wildfire s e indirdim, geçersiz paket dosyası dedi, sanırım durumu anladı, şu andro çok hisli canııım :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

Aman diyeyim, forumumuzda tapatalk4 kullanmıyoruz, forumu kilitliyor.

yeni versiyonuda mı kitliyor ? :)

bilmiyordum, kullanabileceğimiz versiyon nedir ? ücretsiz midir ?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

tapatalk 2 diye bir program bulamadım :(

:(

ne yani hepsiburada.com'a güvenmeyelim mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

tapatalk 2 diye bir program bulamadım :(

Mehmet hocamız yardımcı olacaktır, şimdi ben ona uyarı gönderiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...