Guest Mert Boran 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Tüm modellerinin değil. Ama one ve one x in açılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Bu htc lerin arka kapakları açılmıyor mu? Daha doğrusu kapaksız mı bunlar Kapaksız denmez ona yekpare tasarım anlayışı demek lazım 2 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 kargonuz var dediler, koştum bi heyecanla. kılıfmış 1 gün sonra sipariş ettiğim kılıf daha çabuk geldi, güya hızlı teslimattı hepsiburada Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 teşekkürler, ilgili forumu okumaya çalıştım. 1-2 mesaj sonra vaz geçtim. çoluk çocuk kavga ediyor bi gelsin de, ona göre bakarız artık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 (düzenlendi) Bu da yok. Arattim bi tane kiz soyluyor güzel sarki. Haydaa, senin yuutub bozuk yada ayfon kullanıyordun diyeceğim ama çay tepsisi vardı sende, açması lazım neden açmıyor acep videoları denerim de; kulaklık bana uymaz kulak içi kulak kullanamıyorum, çok rahatsız ediyor. kullandığım tüm telefonların kulaklıkları yepyeni durdu hep Tühh, fiyatıda çok uygunda halbuki üstelik kargo bedava, kaçmaaz... http://www.amazon.com/AKG-K3003I-Reference-Earphones-Control/dp/B006Q4NSK8 12 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 fiyatı uygunmuş hakkaten, hemen sipariş vereyim, kullanmasam da kenarda dursun bu ne yaaa, telefondan pahalı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Dur bakalım, inşallah kusursuz gelirde rahat edersin Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Kapaksız denmez ona yekpare tasarım anlayışı demek lazım Gecen gun fabrikada calisanlardan bii getirdi telefonu abi bu acilmiyor dedi. Ula sagina soluna baktim "yekpare govdeyi" acamadim. Al bunu gitur servise dddim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Niye açmak istemiş abi çok merak ettim? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 telefonum geldi HT35 serisinden. kasada bir açıklık görmedim. ses açıp-kapama tuşunu beğenmedim ama. ekranda ölü pixel yok gibi, detaylı bakacağım tabi. şimdilik müsade biraz kurcalamak istiyorum bugüne kadar hiç telefon kullanmamış gibiyim, ne çok alışmışım iPhona 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Hayırlı olsun Yılmaz Bey. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Hayırlı olsun, oyuncaktan harbi akıllıya geçtin, tabii alışmak için zaman lazım 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Hayırlı olsun Yılmaz Bey. Hayırlı olsun, oyuncaktan harbi akıllıya geçtin, tabii alışmak için zaman lazım teşekkürler. artılarını tam olarak keşfedemedim diyelim. ses kalitesi başarılı. her ne kadar alüminyum kasa olsa da anladım ki bu işte kimse iphonenun eline su dökemez. eksilere gelince : telefonun açma-kapama düğmesi sol üstte, kilit modundan uyandırmak için de ona basmak gerekiyor... samsungtaki orta tuş da yok. exchange hesabımı tanıttım, kişiler eksik geldi. çok önemli değil diyebilirsiniz ama eksiklerden biri eşim onun dışında tanıttığım her uygulamadan birileri geldi (face,twitter,whatsapp,gmail,linkedin...) ana sayfada face ve twitterden bildirim almanızı sağlayan widgetler var ama onları açık tutarsanız tüm fotoları da senkron etmiş oluyorsunuz. ya da ben çook acemiyim. neyse ki kozmetik bir kusur çıkmadı cihazda, ölü pixel de yok. kullandıkça alışacağım sanırım gmail için widget var mesela, exchange için yok. S4'de var (arkadaşta gördüm) kulaklık kaliteli olabilir ama görüntüsünü sevmedim. ses açma kapama yok kulaklıkta... neyse bunlar ilk 1-2 saatlik tecrübelerim bana 1-2 site-forum önerisi yazın ltf. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Şu sitede kılıf vs. ama güvenilirmi bilmem http://www.htc.web.tr/urun/880-htc-one-m7-seffaf-0.2mm-ultra-ince-soft-kilif.html Bu arada orta tuş var, HTC amblemi aynı zamanda orta tuş fonksiyonarı ayarlanıyor sanırım ama ben deneyemedim henüz, tırtfon kasa kalitesini 4s le tamamladı, artık gerisi boş olan aletin kasasıda hikaye Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 sanalpazar.comdan bir kılıf sipariş etmiştim en ucuzundan, cuk oturdu. rengi buzlu cam gibi, siyahta hoş durmadı htc yazısı tuş değil maalesef Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Şeffaf almalısın, ama koruma tam olsun azıcıkta kalınlaşsın dersen 50 kaat civarı double dip kılıf al. Orta tuş dokunmatik, ne yapacaksın basmatiği, tırtfon ve zamzung gibileri kullanır anca, htc amleminin az üstüne dokun yeter-miş forumlarda öyle yazıyor, 4.2.2 andro gelince tüm sorunların düzelir merak etme Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 linkte yolladığınız kılıfa çok benzer bir kılıf aldım zaten telefon siyah olduğu için çok şık durmadı. basmatik gibi bir derdim yok, dokunmatik olarak da bir işlevi yok tekrar tekrar denedim, ayarlara baktım, yok bulamadım öyle bir şey... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 (düzenlendi) Şimdi baktım, aslında çalışıyor, ama yazılım henüz desteklemiyor, 4.2.2 ile aktif olacak, ayrıca ekranda çıkan alt kısımdaki 3 tuşta yokolacak, 4.2.2 ile süper olacak diyorlar. Şuan orta tuş sadece custom romla geliyormuş, istediğin şeyi yapıyor o zaman, bence kurcalama, bekle 4.2.2 resmi sürüm gelsin, en güzel rom standart rom bence. 12 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Alışacaksınız. Alışınca da bir daha birakamayacaksiniz Eksik olduğunu düşündüğünüz yazilimsal durumlar için play store.u gezin. Kesin bir çözüm bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 4.2.2 resmi olarak dağıtılmaya başlamış diye okudum, yakında bizede gelir 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 http://db.tt/W9FJ3a5F exchange posta bu değil mi? Bakanlık postami eklemiştim, ekrana da widget ekledim. İstediğiniz bu değil mi? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Niye açmak istemiş abi çok merak ettim? Telefonun şarzı bitmiş şarza takmış e şarzı biten telefon kapanıyor ya bu da açmak istemiş telefonda tık yok. Ben hemen olaya çokbilir kişi olarak müdahil oldum ama "la bunun bataryası nerde" gibi bir sorudan sonra servise götürmesine karar verdik beraber. Çocuk yanlış şarj aleti takmış nasılsa telefon kendini kilitlemiş bir müddet. Aferin haççe ye Ama içi açılaydı eyidi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Haççeyi istesen de kolay kolay bozamazsın. Yazılımsal olarak tabi Sen arkadaşa söyle, servisten gelince satsın onu 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 yok yok servise gitmeden açılmış yolda sadece bir müddet kendini kormuş alet. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Haziran 2013 Yazar Paylaş 12 Haziran 2013 Heaa iyi o zaman. Aslında yanlış şarj aleti taktığında androidler uyarı verir. İhtiyaçtan az/fazla akım var falan diye ekrana kocaman uyarı getirir. Kapak açılmaması benim için dert değil. Ancak batarya ömrünü korumak daha önemli oluyor bu durumda. Batarya kolayca değişebiliyor olsa, telefonu istediğin kadar hor kullanabilirsin, en kötüsü gider yeni batarya alırım dersin. Ancak bunda öyle deme şansın yok, sökmesi ayrı dert, toplaması ayrı dert Buna rağmen, One X için konuşursam, bu çok şık tasarım için ben bu külfete yine de razı olurdum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts