İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Bugün media marktta bende inceledim bi kac fotoda var ama atamiyorum. Imgir hata veriyor. :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

HTC One şuan piyasadaki en iyi alet, iphone la kıyaslamak bile hata, net söylüyorum bu aletle HTC olayı aşmış, bu aletten ötesi şuan için yok. :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

abi gazına gelip sipariş verdim geçen gün, bugün ya da yarın gelir :)

ilk defa android kullanacağım. forumlarını bile bilmiyorum. hangi forumları önerirsin ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hadi hayırlı olsun, bende zor tutuyorum kendimi, şu sıralar ödemem var, hem onu hemde bu bahane ile 2. parti One ların gelmesini bekliyorum, gelince yorumları alırız, inşallah memnun kalırsın :)   kılıf olarak birşey alıcakmısın, en sağlam koruyan ve güzel duran double-dip diyorlar...

HTC_double_dip_case_HTC_One-580-90.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

One x demodeee  :D   bende o yüzden 2. partiyi bekliyorum, sanırım şuan satılmaya başlanmış, ayrıca üzülmeyin, htc bu olaya titiz yaklaşıyormuş, bu sorunu olan aletleri hemen değişiyormuş, üretim sıkıntısını yeni aştıklarından yeni partinin gelmesi uzun sürmüş, talep çokmuş, neyse alacaksanız internetten ve bildik yerden alın, nasılsa 7 gün içinde iade hakkınız var, servise yollamadan satıcıdan yenisini alırsınız...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

bu kılıf çok kaba geldi bana, şimdilik dandik bir silikon arka kapak siparişi verdim.

detaylı araştırıp karar veririm.

oyyyyyyyyyyyy !

geçmiş olsun :(

ben hepsiburada.com'dan aldım. 7 gün içinde sorgusuz iade garantisi yazıyor.

en ufak bir açıklık ya da ölü pixel görürsem hemen iade ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yeni seri girmiş diyorlar, HT34 serisinde hatalı çıkıyormuş ve htc Türkiye direk değişiyormuş, hepsiburadan aldığın isabet olmuş, önce kasada sorun varmı bak, telefonun aksesuarlarını hiç açma, sonra ölü pixel testi yap, ekranda sağlamsa iş tamamdır, bence sağlam gelicek, bu sorunu yaşayanlar toplasan 10-20 kişi, genelde alayı hatalı değilmiş yani.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

ben de tam onu soracaktım. nelere dikkat etmeliyim diye.

kasada açıklık kolay farkedilir bir hata.

ölü pixel 7 gün sonra oluşursa fenaaa :(

başka sorun duydunuz mu ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ekrandan ışık sızması falan zaten yok artık, seste sorun yok, galiba tek sorun ölü pixel ki onuda Htc kesinlikle değiştiriyor, 7 güne takılma, sonradan çıksada htc kesinlikle değişim veriyor, tek sıkıntı yenisinin gelmesini beklemek.

İnşallah hatasız çıkarda keyifle yorum yazarsın : :) hızlı gönderide değilmiydi hemen gelir sanırım, hemde İstanbul dasın...

Okudunmu bilmiyorum ama alet gelince seri numarasına bak, HT ile başlıyorsa eski, FY ile başlıyorsa yeni fabrika demekmiş, örneğin HT35Y yazıyorsa 2103 5. ay demek Y ayın 27 demek, gelen alet HT35 yada FY35 yada 36 ise yeni seri demek, 33 se sorun ihtimali var, sana büyük ihtimal 35 serisi gelecek, bu ay sonuna doğru 36 da gelir ama belli olmaz tabii...

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

sipariş verdikten 3 saat sonra kargoya verildi dedi.

2 gündür transfer merkezlerinde dolaşıyor.

bugün gelir heralde. ev istanbulda ama iş kocaelide. buraya istemiştim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Transfer merkezi kargonun değilmi, arayıp sor istersen, ben bazen arıyorum, oyalanmıyorlar, sık olmasada bazen kamyona yüklemede gecikiyor bir sonrakine kalıyor...

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Türkiye'ye zaten geç geldi telefon. O sorunlu seri neyse artık, ondan kaldığını sanmıyorum. Bitmiştir artık.

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
(düzenlendi)

inşallah.

HT34 serisi olup olmadığını nerden anlarım ?

12.06.2013 09:54:17
TÜTÜNÇİFTLİK
Gönderi Araçtan İndirildi

bugün gelir sanırım :)

tarihinde Yılmaz Ertek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

S/N: HT35xxxxxxxxxxxxxxx  diye devam ediyorsa yeni seri, resimdeki FA33 serisi, FA (fy yamışım daha önce) yeni kurulan fabrikanın koduymuş. HT yada FA 35 diye başliyorsa sorun çıkmayacak sanırım.

uploadfromtaptalk1365611966860.jpg

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

videoları denerim de; kulaklık bana uymaz :)

kulak içi kulak kullanamıyorum, çok rahatsız ediyor.

kullandığım tüm telefonların kulaklıkları yepyeni durdu hep :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

bu :)

videoları denerim de; kulaklık bana uymaz :)

kulak içi kulak kullanamıyorum, çok rahatsız ediyor.

kullandığım tüm telefonların kulaklıkları yepyeni durdu hep :)

Oo ben kulakliga talibim :D

Abi iphone 4 kulakligi bul madem oyle. En iyi onlar var kulakici olmayan. :)

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

beni geren siz değilsiniz zaten :)

yazdıklarınız için teşekkür ederim, hepsine tek tek bakacağım.

mesaj-titreşim-ses kısmını anlamadım ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...