Murat Dere 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Zafer Gırtlağa kadar dolu = Deep throat mı oluyor? Teyit edebilir misin? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 http://www.htc.com/tr/zoe/ultrapixel-sensor-size/ Fakat UltraPixel'ler sıradan piksellerden daha büyük ve sensörde daha fazla yer kaplıyorlar. Sonuç olarak megapiksel sayısı daha az oluyor - HTC One 4 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekiyor fakat her bir piksel endüstri standardından ciddi oranda daha büyük. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 kısaca yatırım lens ve diğer bileşenlere. yani alet 4MP'lik bir kameraya sahip tek artısı daha fazla ışık ki ışıkta fotoğrafı oluşturan en gerekli tek gerekli şey. İddaa büyük ) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 Diyor ki, kamera 4 MP, ama bizim MP, diğer MP'lere benzemez Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Sanırım hatceyi öne çıkaran sense dediğiniz olay.Açıkçası kasa olarak daha çok beğendim htc yi.Sanırım ikisinide kurcalamak lazım.Hangisi hoşumuza giderse onu almak mantıklı gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Ama birde şu var otorite bu "güzel" deyince güzel olmuyor. Ha performanslı, kullanışlı, anlaşılır, akıcı gibi terimler kullanırlar o zaman eyvallah. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 One aldım ben de bugün, adamlar yapmış. YSB, yanında aksesuar olarak ne verdiler? Araç kiti falan diyorlardır ama. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Android kullanıcılarının ömrü yeni modeli beklemekle geçiyor. S4-5-6, Htc One Two Three, Xperia Z, Y, Q, Note 1,2,3,4... Böyle gidiyor... Apple kullanıcıları ise alıp geçiyorlar. Horoz misali polemiğe girmiyorlar. Ula neyin polemiğine girecen. 2000 TL ye teknoloci namına bir işe yaramayan bir ponpon dan bahsediyorsunuz. Testlerde sizi ikinin üstüne katlamışlar peeh Sense neymiş ki xda da çocuklar çakmıştı kullandım sensi samsung da hoşuma getmedi sildim. taçviz bence on numero Ayrıca arayüzü geliştirip performansı düşürmek de neyin nesi. onlarca program kullanıyoruz ram i boş tutmak için. Birde sense mi ekleyecez. ayrıca o dediğiniz one mıydı onex miydi (hangisi olduğuna dikkat etmedim vanını okudum sadece ) 200 mb boş ram ile çalışıyor stock çıkışı Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2013 Şu anda one X var bende abi. 115 tane "sonradan yüklü" program var. Üstünde kurulu gelenler hariç. 217-257 MB arası boş RAM'le çalışıyor. Takılma, tıkınma yok. Muhtemelen stock çıkışta 350 MB'ı aşıyordur, hiç denemedim. Halen arayüz diyorsun abi Diyorum ki, sense sadece bir arayüz değil. Önemli olan testlerde 1.-2. çıkması mı, telefonu daha rahat, hızlı ve kolay kullanmak mı? Tercih meselesi tabi. Telefon hep 1.çıksın, kullanım özellikleri önemli değil diyorsanız, sorun yok Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Boşver haççeyi bak soni nin yeni telefonu çıkacakmış o daha baba duruyor haççeden soni i1 S ilk çıktığında almış yarım saat sonra da garantisini root yoluyla defetmiştim. 3 senedir bende doyumluğumu aldım başka okyanuslara yelken açmak istiyorum. Haççeyi de bu nedenle incelemiştim ama baktım ki yelken açılacak bir okyanus değil. İşin şakası bir yana S4 ün Burada satılacak modelleri, 1.6 sekiz çekirdekli işlemci, Bunun performansına yine s4 ün 1.9 4 çekirdeklisinden bile daha üstün diyorlar olması da mantıklı. hatta juicedefender tarzı programların yaptığı gibi performansa ihtiyacı olmadığı durumlarda 4 çekirdeği devre dışı bırakarak gerektiğinde devreye de alabiliyor diye okumuştum incelemelerde. Bak arayüz demedim işlemci dedim bu sefer Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2013 Sen hatçe alma abi. Bırak o bizle kalsın Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Sen hatçe alma abi. Bırak o bizle kalsın Sizi de çekip çıkarmam lazım bu durumdan yoksa geceleri uyku girmez gözüme, zalım yastık diken olur gözüme Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Gencleri marka bagimlisi olarak goruyorum. her gun bal yiyen baldan usanir. Cikan veya bu sene cikmasi muhtemel telefonlar icinde bekledigim sony honami ve note3 digerleri tarih oldu. Samsungdan sıkıldım, hatce sarmadi ponpon zaten elit bir phone yaklasmak tehlikeli. Honamiyi beklemek lazim. Canim acet li tost cekti bak:p 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Mayıs 2013 Paylaş 10 Mayıs 2013 Levent kircanin meshur iski parodisi geldi aklima. O zamanlr istanbuldayim ve gunler boyu sular kesik kalirdi :lol: Hep ponpon gibi bir elit telefonum olsun istedim ama olmadi Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Bende desire X kullanıyorum arkadaşlar . Cihaz gerçekten güzel . Fakat 4.1 güncellemesinden sonra wifi çekim gücü azaldı sanki . Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ? Birde yazmışken eksilerini yazayım , düşünen arkadaşlara faydası olur belki . Ekranı gün ışığında zor görünüyor . Telefon cepte çalıyorken bazen açılabiliyor yada meşgule alabiliyor . Telefonun kendi hoparlör sesi müzik dinlerken biraz düşük kalıyor . Çok elzem şeyler değil Ne Ti Ce de diyorum . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Honami diye isim mi olur? Galaxy S2 diye ofsayt bir isim varken. Gerçi birbirlerini tamamlıyorlar sanki... iTırt tan iyidir Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Htc one'ın da ülkemize gelmesi ile artık savaş samsung s4 ile one arasında yaşanıyor. Geçen yıl da s3 ile one x arasında yaşanan savaş one x aleyhine gelişmişti. Akabinde ıphone5 çıkınca bu sefer s3 ıphone 5 ile mukayese edilir hale gelmişti. Htc one ile ilgili ilk yorumlar çok tutarlı değil. Kimileri tarafından eleştirilen tarafları için bazıları hiç değinmiyor. Beğenilen tarafları kimileri tarafından eleştiriliyor. Açıkçası ben hTc'nin reklam kampanyasından ve gelecek modelin lansman fotoğraflarından çok umutlanmıştım. Bu senenin modeli olmaya aday olduğunu ancak pil konusunda endişelerim olduğunu belirtmiştim. Şu an görünen o ki Htc maalesef etkili ve sansasyonel bir başlangıç yapamadı hatta S4'ün gölgesinde kaldı. Cihazın en farklı yönünü oluşturan metal kasa, kaliteli görüntüsü ve ele sağlam oturması nedeni ile çok övüldü. Hatta bu kasayı işleyecek cihazların yavaş çalışması nedeni ile üretimin aksadığı bile öne sürüldü. Ancak şimdi bu kasa beğenilirken kasa açıklığı problemi nedeni ile yerden yere vurulmasına da sebep oluyor. Dokunmatik tuşların geç algıladığı belirtiliyor ama bu yazılımla giderilebilir. Ancak piyasaya bu dece büyük beklenti ile giren modelde bu kadar küçük aksaklıkların güncellemeye bırakılması biraz S4'den sonra geç kalmamak için acele edilmiş hissiyatı veriyor. Htc'ye göre 4 ultrapiksel ama sevmeyenlerine göre 4 megapiksel kameranın ışık toplama özeliği herkesçe kabul ediliyor ama bu özelliğin sadece karanlık oram çekimlerine kalite kattığı, aydınlık çekimlerde selefi modellerden çok da başarılı olmadığı belirtiliyor. Ekranda ölü piksel çıktığından şikayet edenler var. Hatta kasa açıklığı ve ölü piksel nedeni ile telefonu telefoncudan çıkmadan açıp bakın tavsiyesinde bulunanlar olmuş. Henüz cihaz çok yeni ve s4 ile girdiği rekabet nedeni ile samsung fanatiklerinde kötülenmesi, eleştirilmesi hatta çamur atılması gibi durumlar hoş olmasa da muhakkak olacaktır. Htc'nin yaşadığı ekonomik krizden çıkış için kurtarıcı model olması nedeni ile bu eleştirilerin dozajı da daha acımasız olurken, kullanıcısı için de sempati ile yaklaşım aynı oranda fazla olacaktır. Yani bir müddet objektif yorum netten almak pek mümkün değil ama söylenenlerin doğru olma ihtimaline karşılık da alınırken bazı hususlara dikkat edilmeli. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Kısaca, çıkınca 2-3 ay bekle ve gör diyorsun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2013 Çekmeceleri karıştırırken beni hTC ile tanıştıran telefonumu buldum. Yorgun savaşçı hTC Touch P3450 vs. hTC One X 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 tepsi bayağı eskimiş, sen yenisini al 6 bardaklık 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2013 Henüz 6 bardaklısı çıkmadı abi Nasipse daha sonra http://www.andronova.net/2013/05/25/htc-5-incten-buyuk-one-mega-uzerinde-calisiyor-olabilir/ 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Çekmeceleri karıştırırken beni hTC ile tanıştıran telefonumu buldum. Yorgun savaşçı hTC Touch P3450 vs. hTC One X Bu telefonu çok severim yaa o zaman almak isteyipde alamamistim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts