İçeriğe Yönlendir

Trafik İşaret Levhası Bulmaca

Eray Sireli

Recommended Posts

Erhan Doruk
farketmezki , nasılsa ışıklara aldıran yok menemende

otobanda gezen at arabasından tut , bankadan para sayarak direkt yola fırlayan yayalara kadar ne ararsan var.

ne güzel işte, vurunca bonus alıyorsun :)

Yorum bağlantısı
Göktuğ Serbent
farketmezki , nasılsa ışıklara aldıran yok menemende

otobanda gezen at arabasından tut , bankadan para sayarak direkt yola fırlayan yayalara kadar ne ararsan var.

belkide bu yüzden kimse yadırgamıyor durumu :)

gerçekten aksiyon dolu bir yer ben ara sıra o yolu kullanıyorum. beni orada durmamam konusunda uyardılar. park edip bir yere gidersem döndüğümde arabanın tekerlerini bulamayabilirmişim :p

ne güzel işte, vurunca bonus alıyorsun :yuuh:

:)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
eskiden yol orada çatallanıyormuş sanırım, çatallanan yola giriş yasak demek istemişler. yolu tekrar düzenleyince girilmez tabelasını kaldırmayı unutmuşlar.

Yok. Bu tünel yapıldıktan sonra konmuştur, önceden kalması imkansız..

Aslında sağdaki tabelanın tam terse karşı şeridin kenarı olan sola konması lazımdı, sağını solunu bilmeyen adamlardan birine diktirdiler belliki.. :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Yok. Bu tünel yapıldıktan sonra konmuştur, önceden kalması imkansız..

Aslında sağdaki tabelanın tam terse karşı şeridin kenarı olan sola konması lazımdı, sağını solunu bilmeyen adamlardan birine diktirdiler belliki.. :yuuh:

Ellerinde fazla tabela kalmıştır ; Bunuda şuraya dikiverelim demişlerdir :)

Fazla tabela göz çıkarmaz düşüncesi. :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Ben de başlığı okuyunca koltuklarla veya döşemelerle ilgili bi sorun var zannettim :rolleyes:

+1903 :)

Bence tabelalar oraya alt geçit yapılmadan önce konmuş :p:):D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Bence soldakinin anlamı şu, sağ taraftaki şeridi takip edin, sola girilmez. Sağdaki girilmez levhası ise, sağdaki şeridin bir sağındaki ters istikameti yani karşıdan gelişi kastediyor olmalı....

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Bence soldakinin anlamı şu, sağ taraftaki şeridi takip edin, sola girilmez. Sağdaki girilmez levhası ise, sağdaki şeridin bir sağındaki ters istikameti yani karşıdan gelişi kastediyor olmalı....

+1

Evet o yolun sol tarafı geliş tarafı oraya girilmez. Sağ tarafını zaten mecburi gidiş yolu olarak göstermişler.

O tabelalar üst üste değilde yanyana olsaymış daha mantıklı olurmuş. Neyse ki o alt geçit %90 rahatlattı gidiş ve gelişimizi.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Cavit aga ne tüneli var ya avcılar'da ?

Bir ucu tam metrobüsün karşına kalıyor, diğer ucu İGS'nin ordan çıkıyor yanyolda.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Sağdaki girilmez levhası ise, sağdaki şeridin bir sağındaki ters istikameti yani karşıdan gelişi kastediyor olmalı....

Hocam sağ taraf bariyer ve kod farkı var, istesekte giremeyiz..

Cavit aga ne tüneli var ya avcılar'da ?

Bolu tüneli, yanlışlıkla bizim buraya yapmışlar.. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:D:rofl::flowers: gelip burada kaza yapacaksın, zevkine polis çağırıp rapor tutturtatacaksın, Aziz Nesin hikayesi gibi...
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Kiriş

Biri kak gidek demiş öteki .ok yeme otur demiş Cavit Abi, yanlıp şaşırıp bir daha kullanma abi o yolu ;)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Bir süre önce okula gidiş güzergahımda üst geçit çalışması yapılıyor. Her seferinde geçerken çekip foruma koyacağım diyip diyip unutuyordum bu sefer yavaşlayıp çektim.

Belirtmek isterim ki tabelaların başladığı yerin 4km öncesi tamamen düzlük, tabelalar başladığında hafif bir viraja giriyorsunuz ve çalışmanın olduğu yeri virajın girişinden görmeniz mümkün değil.

Tabelaları sırayla ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum...

Bu arada ilk 2 fotodaki tabelalardan sağlı sollu olarak 4 tane var.

foto143u.jpg

foto144k.jpg

foto145.jpgfoto146t.jpgfoto147i.jpg

foto149.jpg

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez

Kaldırmayı unutmuşlar galiba çünkü o tabelayla yolun gidişatının hiçbir ilgisi yok.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Daha öncesinde orda başka çalışma hiç olmadı ki :lol2: Her gün geçtiğim yol ve bu şekilde haftalarca durdu bunlar :D

Hadi bilen insanlar problem yaşamıyorda, bu yol düzce-zonguldak ana yolu üzerinde. Bilmeyen insanlar süratli gelip viraja girerken sağa geçiyorlar ve süprizzz virajın çıkışında tekrar sola ve en önemliside sadece şerit değiştirmek değil mevzu, karşıya bağlanıyor yol...

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
Daha öncesinde orda başka çalışma hiç olmadı ki :lol2: Her gün geçtiğim yol ve bu şekilde haftalarca durdu bunlar :D

Hadi bilen insanlar problem yaşamıyorda, bu yol düzce-zonguldak ana yolu üzerinde. Bilmeyen insanlar süratli gelip viraja girerken sağa geçiyorlar ve süprizzz virajın çıkışında tekrar sola...

Haklısınız.Böyle tabelaları hangi akla hizmet koyduklarına bende anlam veremiyorum.Yola yabancı sürücüler için çok tehlikeli oluyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Kaldırmayı unutmuşlar galiba çünkü o tabelayla yolun gidişatının hiçbir ilgisi yok.

Güzel ülkemin güzel mühendislerinin işi

Sağdan daralan bulamamışlar, soldan daralan koymuşlar :rofl:

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez
Güzel ülkemin güzel mühendislerinin işi

Sağdan daralan bulamamışlar, soldan daralan koymuşlar ;)

:rofl: Heralde buda iş görür demişler. :D

Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna

tersliklerle dolu şu dünyamızda yolun durumuna göre uygun bir tabela!!!

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Şuraya bir tabela koyalım boş kalmasın demişler herhalde :D

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Çalışma tabelaları o kadar çok ki hangisine güveneceğiz onu da bilemiyor insan. Çalışma var tabelası görüyorsunuz, yavaşlıyorsunuz, bir süre gidiyorsunuz ama çalışma falan yok... Başka bir yerde tabela falan görmeden pat diye stabilize yola geçiş yapıyorsunuz. En sonunda tabelaları kendi haline bırakıp gözünüzün gösterdiğine güvenerek yola devam ediyorsunuz... :)

Bir de keskin viraj tabelaları var ki evlere şenlik... Dikkati mi çekiyor, özellikle nispeten yeni yapılmış duble yollarda her virajda keskin viraj işaretleri, 4'lü dönüş ok tabelaları ama gelin görün ki gayet rahat bir viraj, 120 km/h hızla bile hissetmeden dönebiliyorsunuz. Başka bir viraja geliyorsunuz, ekstra hiç bir tabela yok hatta belki daha az dönüş tabelası var ancak 100 km/h hızla bile dönerken araba ters eğimden dolayı yamuluyor... Daha bir sürü örnek bulunabilir eminim ki. Ne yazık ki tabelalar konusunda yeterince çalışmıyor yetkililer...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Aynısı TEM otobanında başıma geldi. Bu tabelalar tamir kamyonunun bagajında duruyor. İşte eline geleni felan koyuyor işçiler. Bu işçilerin zaten ehliyeti yok. At arabası bile kullanmamışlar. Mühendis ise bunlara bakmıyor. Tüm trafik işaretleri konduktan sonra hatta konmadan önce profesyonel bir kullanıcı tarafından kontrol edip işlevi denenmelidir.

Biraz önce mecidiyeköyden okmeydanı kasımpaşa kavşağına döndüm. Okmeydanı tarafı kapalı nema problema. Ben zaten aşağı ineceğim. Kasımpaşa tabelasını kocaman olmasına rağmen sağa L ters direkle öyle bir virajın içine koymuşlar ki ancak döndükten sonra "haaa bak burası kasımpaşa ya gidiyormuş doğru yoldaymışım" diyebiliyorsunuz.

Neler var neler. Bunlardan rahatsız olmak için medeni olmak lazım. Ancak bu işleri yapanlar malesef değil.

Cumartesi yalovadan topçulara gidiyoruz. Emniyet şeridinden vızır vızır geçiyorlar. 155 i aradım. Beyefendi bakın bu önemli bir problem bari biz gezici ekibiniz olsa kontrol yapsa dedim (motorsiklet felan). Bana yoğunluk var Bölge trafiği arayacaksınız vesaire bir numara verdi. Ben de beyefendi bu numara genelev numarası deği herhalde ben polisi aradım daha ne yapayım dedim. Adam bir kızdı bir kızdı anlatamam. Bozuntuya vermedim.

Sonra ben de daldım emniyet şeridine. Daha sonra baktım soldan bastırıyor millet. Bir polis gördüm tam feribot kavşağında.

Şimdi dedim ben de sola çıksam sonradan kaynak yapsam olur mu? Polis arkadaşın cevabı şuydu:

"Öyle de yapabilirsin ama istersen ileri git ilerden u dönüşü yap daha avantajlı olur" :)

Kuralları koyanlar ve uygulayanlar kuralları benimsememiş, ben benimsesem ne olur? İşte kereviz olurum böyle :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İlk tabelalar çok uzakta olmuş ve yönleri ters, sol şerit değil sağ şerit kapanıyor, mahale yakın olsa sorun yok aslında.

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

yine tabela koymuşlar, en azından tabelayı gören birşey var diye yavaşlar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...