H.Cenk Bayrakçı 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Tavşanlıdan önceki levha geçiş üstünlüğü olan şeritti galiba konu kıvama geliyor şu da italyadaymış Ne kötü kalplisiniz siz yav, direğe basmayın kafanıza düşebilir levhası o. Hatta altında "attenzione" yazıyor. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Tavşanlıdan önceki levha geçiş üstünlüğü olan şeritti galiba konu kıvama geliyor şu da italyadaymış Sen istyor bir duj. Aksaraya hoş geldiniz. ( İstanbul Aksaray) Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Sen istyor bir duj. Aksaraya hoş geldiniz. ( İstanbul Aksaray) Puhohahaha...Bu da güzel... dikkat hayat kadını çıkabilir mi:) İlki ayı vb. beslenme bölgesi.... İkincisi de arabanızı buradan denize yuvarlayabilirsiniz levhası... Aslında Hakan bunlara süper yorum yapar... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 6 Temmuz 2010 Paylaş 6 Temmuz 2010 Sen istiyor duj ? Vereceksin 100 dolar dahaa Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Temmuz 2010 Paylaş 7 Temmuz 2010 ayıdan çok tazmanya canavarına benziyo bu hayvan Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 (düzenlendi) Bu fotoları dün gece bizim Avcılar yan yolda çektim, Uzun süredir bu tüneli kullanmıyordum yan yoldan tünelin sağ tarafından geldim ve dönüşte tünele girerken yol işaretleri dikkatimi çekti..Gidiş istikametim sağ şerit ve tünele giriş şeridi, hemen sol taraftaki bariyerlerin arkasıda tünelin geliş şeridi. soldaki tabela tamam gayet nizami peki fotoya dikkatli bakın ve sağ taraftaki girilmez tabelası için yorum yapın arkadaşlar..Bu yola girilirmi girilmezmi.? Girilir ise sağdaki tabela ne:? girilmez ise soldaki ok işareti ne.? yine girilmez ise bu tünelin burada işi ne.? Alttaki fotolar sol ve sağ tabelaların yakın çekimi..Ben akıl erdiremedim, Bunları kim dikiyor.? Not: Sağ taraftaki yüksek olan yol E5 karayolu geliş şeridi ve hertarafı bariyer.. 24 Ağustos 2010 tarihinde Cavit Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 (düzenlendi) Ben de başlığı okuyunca koltuklarla veya döşemelerle ilgili bi sorun var zannettim 24 Ağustos 2010 tarihinde Fatih Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 (düzenlendi) eskiden yol orada çatallanıyormuş sanırım, çatallanan yola giriş yasak demek istemişler. yolu tekrar düzenleyince girilmez tabelasını kaldırmayı unutmuşlar. 24 Ağustos 2010 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 şimdi huyumuzu bilen birileri asmış girilmez yol ama dinlemeyip illaki gireceksen şurdan git Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Dur girme, yada neyse gir bu seferlik demek Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Bu tabelanın bişey demek olduğunu sanmıyorum. Galiba eski bi tabelayı kaldırmamışlar. Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 İlk başlarda bende o yolu kullanırken oldukça endişeleniyordum girilir mi girilmez mi diye ; ancak kullana kullana alıştım. Bir gün birisi orada sağlam kaza yapmadan (Allah korusun) tabelaların düzene girmesi şart. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Orada işaret edilen" bariyerlere girme yoldan git " demek Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 avcılar yan yoldakı metro ya gıtmek ıcın bende oraya geldım gecen gece sımdı dedım karsıdan da bı model gelır en ıyısı ben ıcerı gırıp ıc yoldan gıdeyım Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Yan yollar eskiden gidiş geliş olarak iki şeritliydi. Artık yan yolları tek yön yaptılar sanırım o yüzden tabela konusunda bi karışıklış yaşamışlar Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Orada işaret edilen" bariyerlere girme yoldan git " demek Abi bu süperdi yaa. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Ortada kuyu var yandan geç demek istemişler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Bize sorarsan girme ama, gireceksaen de sağdan sağdan yavaş yavaş git olarak yorumlarım... Ama bu yoruma da bittim Orada işaret edilen" bariyerlere girme yoldan git " demek Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Allah korusun ya, ilk defa geçecek birisi hele ki geceyse kaza yapabilir. Sağdaki belli eskiden kalmış ama iş yapıyolar işte belediye çalışıyo. Çalıştığı belli olun diye yanlış yaptıklarını dahi kaldırmıyolar.. Yorum bağlantısı
Göktuğ Serbent 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 bu ne ki abi, izmir menemende araçlar ile yayaya aynı anda yeşil yanıyor hep çekiyim diyorum unutuyorum. Yorum bağlantısı
Okyay Pay 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 bu ne ki abi, izmir menemende araçlar ile yayaya aynı anda yeşil yanıyor hep çekiyim diyorum unutuyorum. farketmezki , nasılsa ışıklara aldıran yok menemende otobanda gezen at arabasından tut , bankadan para sayarak direkt yola fırlayan yayalara kadar ne ararsan var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts