İçeriğe Yönlendir

Ön Koltuk Yükseklik Ayarı

Bahadır Kayadelen

Recommended Posts

Bahadır Kayadelen

Merhaba, Tourneo Connectin ön şoför koltuğunun yükseklik ayarı nasıl yapılıyor? Ben mi yapamadım, yoksa ayar kolunda mı sorun var?

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Eğer kol varsa yukarı doğru kaldırıp bırakarak yapılıyordur, tüm fordlarda böyle (elektrikli değilse)...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Eğer kol varsa yukarı doğru kaldırıp bırakarak yapılıyordur, tüm fordlarda böyle (elektrikli değilse)...

focus 1 çevirmeli

Yorum bağlantısı
Bahadır Kayadelen

Sol tarafta kol mevcut, hatta kolu yukarı kaldırdığımda, koltukta oturduğumdan en alt seviyeye indi koltuk, ama tekrar kaldıramadım,

Yorum bağlantısı
Semih Candan
Merhaba, Tourneo Connectin ön şoför koltuğunun yükseklik ayarı nasıl yapılıyor? Ben mi yapamadım, yoksa ayar kolunda mı sorun var?

sağda vites kutusunun oradan koltuk geri ve ileriye yakıyor

soldan kapı tarafında

öndeki koltugun önünü öne kaltırıyor

arkadaki arka tarafı aşagı yukarı kaldırıyor tek olarak kalkmıyo

önü ve arkayı eşit kaldararak kaldıra bilirsin

Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu
Sol tarafta kol mevcut, hatta kolu yukarı kaldırdığımda, koltukta oturduğumdan en alt seviyeye indi koltuk, ama tekrar kaldıramadım,

Muhtemelen aracınız 2007 veya öncesi. 2008 den sonra koltuk yüksekliği yuvarlak kolu çevirerek koltuk minderinin önü ve arkası ayrı ayrı ayarlanıyor. Sizin bahsettiğiniz koltukta kolu çekerek yapıyorsanız; Koltuğun üzerinde oturduğunuz için ağırlığınızla koltuk en alt seviyeye indi, yükseltmek için koltuğa oturmadan kolu tekrar yukarıya çekin, yada otururken koltuğa ağırlığınızı vermeden kolu yukarı çekin,

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bahadır bey, avatarınız kural dışı olduğundan silmek durumunda kaldım, lütfen kuralları okuyalım.

Yorum bağlantısı
Bahadır Kayadelen

Koltuğa oturmadan kolu yukarı çekip, koltuğuda arka taraftan yukarı doğru hafifçe kaldırarak, yükseklik ayarını yapabiliyoruz.Servise götürdüğümde öğrenmiş oldum.Tüm cevap verenlere teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...