Bahadır Kayadelen 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Merhaba, Tourneo Connectin ön şoför koltuğunun yükseklik ayarı nasıl yapılıyor? Ben mi yapamadım, yoksa ayar kolunda mı sorun var? Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Eğer kol varsa yukarı doğru kaldırıp bırakarak yapılıyordur, tüm fordlarda böyle (elektrikli değilse)... Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Eğer kol varsa yukarı doğru kaldırıp bırakarak yapılıyordur, tüm fordlarda böyle (elektrikli değilse)... focus 1 çevirmeli Yorum bağlantısı
Bahadır Kayadelen 9 Kasım 2010 Yazar Paylaş 9 Kasım 2010 Sol tarafta kol mevcut, hatta kolu yukarı kaldırdığımda, koltukta oturduğumdan en alt seviyeye indi koltuk, ama tekrar kaldıramadım, Yorum bağlantısı
Semih Candan 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Merhaba, Tourneo Connectin ön şoför koltuğunun yükseklik ayarı nasıl yapılıyor? Ben mi yapamadım, yoksa ayar kolunda mı sorun var? sağda vites kutusunun oradan koltuk geri ve ileriye yakıyor soldan kapı tarafında öndeki koltugun önünü öne kaltırıyor arkadaki arka tarafı aşagı yukarı kaldırıyor tek olarak kalkmıyo önü ve arkayı eşit kaldararak kaldıra bilirsin Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Sol tarafta kol mevcut, hatta kolu yukarı kaldırdığımda, koltukta oturduğumdan en alt seviyeye indi koltuk, ama tekrar kaldıramadım, Muhtemelen aracınız 2007 veya öncesi. 2008 den sonra koltuk yüksekliği yuvarlak kolu çevirerek koltuk minderinin önü ve arkası ayrı ayrı ayarlanıyor. Sizin bahsettiğiniz koltukta kolu çekerek yapıyorsanız; Koltuğun üzerinde oturduğunuz için ağırlığınızla koltuk en alt seviyeye indi, yükseltmek için koltuğa oturmadan kolu tekrar yukarıya çekin, yada otururken koltuğa ağırlığınızı vermeden kolu yukarı çekin, Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Bahadır bey, avatarınız kural dışı olduğundan silmek durumunda kaldım, lütfen kuralları okuyalım. Yorum bağlantısı
Bahadır Kayadelen 13 Kasım 2010 Yazar Paylaş 13 Kasım 2010 Koltuğa oturmadan kolu yukarı çekip, koltuğuda arka taraftan yukarı doğru hafifçe kaldırarak, yükseklik ayarını yapabiliyoruz.Servise götürdüğümde öğrenmiş oldum.Tüm cevap verenlere teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts