Zafer Ayvacı 16 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2013 Hanımı kandırayım da yarın öbür gün gideyim ben Araç'a. Baba ocağında iftar edeyim, akşamına da aynı noktadan, aynı temayla güzel bir gece fotoğrafı çekeyim Oğuzhan. Gece çekmemiştim diye hatırlıyorum ama bilemedim. Çekmediysek de çekeriz artık Sağolasın Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Hanımı kandırayım da yarın öbür gün gideyim ben Araç'a. Baba ocağında iftar edeyim, akşamına da aynı noktadan, aynı temayla güzel bir gece fotoğrafı çekeyim Oğuzhan. Gece çekmemiştim diye hatırlıyorum ama bilemedim. Çekmediysek de çekeriz artık Sağolasın Şimdiden afiyet olsun. İğdir köyüne benden selam söyle diğer fotoğrafta forumda da nerede bilmiyorum, onu bulmak zor, nasıl olsa sen yenisini çekeceksin onu kullanırız artık 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 Bartın Safranbolu arası, Gürleyik, Beştepeler, Duzaklı Köyü. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2013 Yazar Paylaş 26 Ekim 2013 Zafer, tırt la bunlar Birisi iyi mi dedi la? 1 Yorum bağlantısı
Salih Uzun 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 Zafer abi Ayvacı soyadı hiç yabancı gelmiyor bana bende araçlıyım Uzunoğulları deyince tanırlar obalar köyü doruk mahallesine beklerim tabi arac'a yolu düşen tüm forum arkadaşlarımıda 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 30 Aralık 2013 Yazar Paylaş 30 Aralık 2013 Eyvallah Salih. Benim köyüm Aktaş. Uzak sayılır Araç merkeze. Köye gelemem de yazın Araç'ta olurum genelde. Görüşürüz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Salih Uzun 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 İnşallah abi bekliyorum hatta şimdi babama sordum fahrettin Ayvacı diye aile dostumuz varmış Aktaşlıymış Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Duzaklı köyüne bittim....keşke orada yaşasam ya Ellerine sağlık zafer... Yorum bağlantısı
Recommended Posts