Zafer Ayvacı 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Fotoğraf çekmeyi çok severim ama fazla iddialı değilim, 2008 de aldığım bir Fujifilm S5800 model fotoğraf makinam var, gayet iyi benim için yeterli. Sık sık fotoğraf çekerim, buradan sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler, ışığınız bol olsun. Kastamonu / Araç Kastamonu / Araç Karabük / Merkez Kastamonu / Araç Kastamonu / Araç / Aktaş Köyü Kastamonu / Araç / Aktaş Köyü Kastamonu / Araç / Aktaş Köyü Kastamonu / Araç / Ekincik Köyü Kastamonu / Araç 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Her karesi ayrı bir turizm cenneti olurdu, EU da olsaydı Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 "İnsanın ömrü uzar" denilen yerlerden. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Mart 2011 Paylaş 6 Mart 2011 valla özlemişim buraları, memlekete(Sinop) giderken buralardan geçiyoruz, bir kere Sinop'tan buraya gelirken Demir Çelik fabrikasının orada ön cama taş çarmıştı ve cam çatlamıştı, neyseki buraya kadar komple çatlamadan gelmiştik. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Ordu'dan dönerken içinden geçmiştim Araç'ın. Karabük'ün içindeki yol/kavşak çalışması bitti mi? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 12 sinde Memleketim Kastamonu dayım. Çok özlemişim oraları. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Valla bizim oralar, İğdir in içinden geçerken benim için de temiz hava çekin içinize. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 zafer ellerine sağlık resimler gerçekten çok güzel, birde biraz iddalı olsan neler çekecen merak ettim. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Çok güzel resimler Zafer kardeşim, devamını bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Ben niye görmemişi bunu... Karadenizi ve karadeniz insanını çok seviyorum ben.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 (düzenlendi) Ben niye görmemişi bunu... Karadenizi ve karadeniz insanını çok seviyorum ben.. Mehmet Abi, Karadeniz insanı da her insanı sever, gayet sıcakkanlıdır. Yeterki doğru ol, doğru konuş o yeter. 7 Mart 2011 tarihinde Ayd?n Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 7 Mart 2011 Paylaş 7 Mart 2011 Ben niye görmemişi bunu... Karadenizi ve karadeniz insanını çok seviyorum ben.. Torpil var. Fotoğraflar çok güzel olmuş. Dergi için bir derleme yapılabilir. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Mart 2011 Yazar Paylaş 7 Mart 2011 Beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Karadeniz'den bir parça işte.Herşeyiyle çok güzel. Aslında bunlar hiçbirşey. Kesinlikle herkese bir kez olsun Karadeniz illerini görmeyi öneriyorum. Hepsi aynı sayılır zaten hangisi olduğunun önemi yok. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 12 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2011 Araç / Kastamonu Araç / Kastamonu Araç / Kastamonu Araç / Kastamonu Araç / Kastamonu Araç / Kastamonu Karabük Bu da son söz Araç / Kastamonu 5 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2011 Karabük-Bartın yolu üzerinde; Gürleyik Mesire Yeri. Karabük şehir içi 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2011 Sağolasın Enerji mi? Bünyemde en az bulunan şeydir o Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2011 Kastamonu'yu tercihlerime yazacağım ama Karabük hakkında şüphelerim var.Orada ayılar şehre iniyor felan. Yahu abartma Ayda yılda bir gelmişler, sankim hep beraber yaşıyoruz Ama olur. Kastamonu da olur. Yaz sen Konuyu bilmeyenlere: http://video.mynet.com/sevdambitmes77/kara...-panigi/845109/ "ayı, boz ayı, yani boz ayı görünümlü boz ayı..." diye geveleyen bizim halı sahadaki kalecimiz Muharrem Acayip tırsmış Eğer Karabükte toplantı olursa yanımızdan ayrılma Zafer hocam.. Boluda bi sohbet edemedik valla.. İnşallah Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2011 Bugün pikniğe gittim, birkaç fotoğraf ekledim işte. Buraya yaklaşık 25 km. Duble yol. Pırıl pırıl gökyüzü, yemyeşil orman, mis gibi hava, tertemiz su, 5 TL giriş Bu gibi bir sürü yer var. En çok bu özelliği hoşuma gidiyor bizim buraların. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2011 İzinde bir haftadır Kastamonu'nun Araç ilçesindeydim, Biraz gezdim. Birkaç ekleme yapalım. Kastamonu / Araç / Yuvalca Yaylası (Peder-i Alim efendinin Accent'i ) Kastamonu / Araç / Yuvalca Yaylası Yayla yolu Yayladan geçerek ulaştığımız mesire yerinden bir kare. "Fatma'nın Oluğu" diye geçiyor halk arasında. Bir oluk var. Bu olukta 3 tane kirli su bardağını yıkayana kadar elini suda tutabilene 37 ekran TV Çok ciddiyim, resmen buz. Böbrek taşına falan iyi geldiği söyleniyor ama ben bilmem. Tek hatırladığım o gün oradayken de eve geldikten sonra da tuvaletin yolunu iz ettim Kastamonu / Araç / Kavacık Köyü'nden bir kare. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 (düzenlendi) Zafer burada insan ölmez ya 4 Ağustos 2011 tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 4 Ağustos 2011 Paylaş 4 Ağustos 2011 Böyle yerlere bayılıyorum ya. Zaten gezesim var çok kötü örnek oldu bana. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2011 Sağolun beyler. İnsanın ömrüne ömür katan yerler buralar. Keşke şartlarımız elverse de her çalışma yılının sonunda 10 gün olsun böyle yerleri gezebilse herkes. Ömrüm boyunca hiç denize gitmesem aklıma gelmez ama senede bir-iki kez yaylalara çıkmadan, bu oluklardan su içmeden yaşayamam herhalde. İnsan hep alıştığı şekliyle yaşıyor. Sahil şehirlerinde yaşayanlar için de tam tersidir heralde Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2011 Bu da Kastamonu/Araç'taki evin balkonundan. İftara doğru karardı birden ortalık. Karşıki dağlar boyunca şimşeğin çakışını izledik dakikalarca. 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Fotoğrafı ben çekmedim, bir facebook sayfasında gördüm. Sizin de görmenizi istedim. Kastamonu / Doğanyurt / Gübe Köyü 5 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Haziran 2013 Yazar Paylaş 22 Haziran 2013 (düzenlendi) Karabük, Eflani, Bostancılar Göleti. Karabük, Eflani, Ortakçı Göleti. 22 Haziran 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts