İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 (düzenlendi) Bilen arkadaşlar vardır mutlaka, ben satın alma/ depo işinin yanısıra asıl mesleğim olan müzisyenliğe de devam ediyorum. birkaç video çekip burda sizlerle paylaşmak istiyorum ama forumda böyle bir durum yok çekimler amatör ama yinede anlaşılıyor bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? şöyle yapabiliriz, diye... Web de yayınla linki koy dicek arkadaşlara şimdiden; ''Web'te herkes görsün istemiyorum'' diyorum facebook'ta var bikaç video görebilir misiniz bilmiyorum linki bir atayım buraya da olursa bakalım kaç kişi beğencek link le olmuyor var mı fikri olan arkadaşlar 25 Ekim 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 (düzenlendi) sana beni takip et dedim ama sen beni takip etmedin şansın kayboluyo bak 25 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 sana beni takip et dedim ama sen beni takip etmedin şansın kayboluyo bak sonra da git polise bu adam beni takip ediyo diye şikayet et, pıışşşşşşıkkk heheheheeee Kardeşim c.tesi pazar çalışıyoz herhalde, ne kaçırdık söyle bakayım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 sonra da git polise bu adam beni takip ediyo diye şikayet et, pıışşşşşşıkkk heheheheeee Kardeşim c.tesi pazar çalışıyoz herhalde, ne kaçırdık söyle bakayım seni şikayet edecem de polise deyil ben biliyom kime şikayet edeceğimi görecen sen neyse bu hafta sonu uğra görücen ne kacırmadığını ama bu hafta sonuna kadar gelmezsen gercekten kaçıracan hemde çok üzülecen bende o zaman göbek atatım görürsün Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 seni şikayet edecem de polise deyil ben biliyom kime şikayet edeceğimi görecen sen neyse bu hafta sonu uğra görücen ne kacırmadığını ama bu hafta sonuna kadar gelmezsen gercekten kaçıracan hemde çok üzülecen bende o zaman göbek atatım görürsün bu akşam Kurtköy e geçeceğim, uğrarım yanına sana göbek attırır mıyım ya hiç, aşkolsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 bu akşam Kurtköy e geçeceğim, uğrarım yanına sana göbek attırır mıyım ya hiç, aşkolsun bu akşam yokum yarın gel Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 bu akşam yokum yarın gel tamamdır, Sn. dergi editörüm Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Ee hani video? Bende nasıl yapacağımı soruyom zaten :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Facebook profilin gizli mi... Arayınca bulamadım... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Facebook profilin gizli mi... Arayınca bulamadım... Aramaya kapalı olabilir. aramayı açsam linki buraya koysam olacak mı acaba... +1 Bende buraya link verirsiniz düşüncesiyle Facebook hesabını kastetmiştim ama link verdim de olmadı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Profilinin linkini versene.. Deneyelim bi... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Bişeyler yaptım ama face den görünüyosam video da açılır herhalde öyle deneyelim bakalım. link : http://www.facebook.com/settings/?tab=priv...158389730852422 buradan bir dener misiniz arkadaşlar, açılırsa haber verin ama Profilinin linkini versene.. Deneyelim bi... Mehmet abi, açtım.. Benim adım Elvan Daltooon ben gezerim balkon balkonu istiyorum Sana Angara Misket göndereyim Hakan Bey'cim Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 bi yol söyleyin arkadaşlar yavv yok ki bizim forumda da bi video ekle Hakan Bey'in oyun havası hazır bile Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Sesi açıp oynamayan emmi olsun açabilsek... face den beni arayınca bulamıyor musunuz şu anda..videoları göremiyor musunuz yaaa açtım ayarları... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 (düzenlendi) Face'im yok ki benim Benim var da noluyo sanki forumun face hesabına bir video ekliyorum... 25 Ekim 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 facebookta profilim kısmına tıkladığınızda adres satırına gelen kısmı kopyalayıp yapıştırın buraya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Ben ekledim seni.. Arkadaş listendekiler izleyebilir... Youtube'a yükle be kardeşim... İzleyen izlesin nolacak... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Ben ekledim seni.. Arkadaş listendekiler izleyebilir... Youtube'a yükle be kardeşim... İzleyen izlesin nolacak... arkadaş isteği görmedim abi ben, nası ekledin beni? görebiliyor musun videoları falan.. abi youtube a yükleyeyim de çok abidik gubidik yorumlar olur ben onları pek çekemem bee Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 facebookta profilim kısmına tıkladığınızda adres satırına gelen kısmı kopyalayıp yapıştırın buraya http://www.facebook.com/video/video.php?v=...100000441871059 forumun face sayfasında bir video paylaştım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 Evet.. video burda http://www.facebook.com/pages/FordClubTr/415661430288 Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 Evet.. video burdahttp://www.facebook.com/pages/FordClubTr/415661430288 şimdi Hakan Bey'e oyun havası geliyo Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim 2010 Paylaş 25 Ekim 2010 güzel olmuş çikolata çikitayı (bulgarcayı) mp3 çevir onu alım senden ha bide bizim oralardan varmı şöle güzelinden bir kol bastı onu da alayım lütfen Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 güzel olmuş çikolata çikitayı (bulgarcayı) mp3 çevir onu alım senden ha bide bizim oralardan varmı şöle güzelinden bir kol bastı onu da alayım lütfen face de bir sayfa açmayı düşünüyorum, arkadaşlar sağolsunlar istiyorlar ama daha profesyonel çekim lazım. iyi bir dijital kamera ile iyi bir ses tesisatı, tamamdır inşallah istediğin kolbastı olsun, yaparız abi ne demek Yorum bağlantısı
Recommended Posts