Sani Gerşon 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Ne iş, ford'ta gelecek görmediler galiba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2010 Yazar Paylaş 24 Ekim 2010 Bi kaç farklı Tan OTO'mu vardır diyorsun yani abi? Angara angara güzel angaraaaa, seni görmek ister her bahtı garaa Yorum bağlantısı
Eray Sireli 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Sani Gerşon yazdı: Bi kaç farklı Tan OTO'mu vardır diyorsun yani abi?Angara angara güzel angaraaaa, seni görmek ister her bahtı garaa Malatya volkswagen bayisinin ismi de Tan Oto, İş adamı Hikmet Tanrıverdi'ye ait. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2010 Paylaş 24 Ekim 2010 Fiat ı almış denmez, Fiat bayisi olmuş denir. İyi yapmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2010 Yazar Paylaş 26 Ekim 2010 Fiat dandik, ben bile alırım paliıo'sunu 20.000'e Can bey ne der acep bu işe? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2010 Paylaş 26 Ekim 2010 Olabilir böyle şeyler... Kayseri'de İnciroğlu; Pejo, Fiat, Opel, Chevrolet, Honda, Kia ve Lada ya sahip. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2010 Yazar Paylaş 26 Ekim 2010 Mehmet Özyürek yazdı: Olabilir böyle şeyler... Kayseri'de İnciroğlu; Pejo, Fiat, Opel, Chevrolet, Honda, Kia ve Lada ya sahip. "Her işi yaparım abi" diyenlerden korkmak lazım. Bi noktada tecrübelisini bulmak gerekir bence... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Sani Gerşon yazdı: "Her işi yaparım abi" diyenlerden korkmak lazım. Bi noktada tecrübelisini bulmak gerekir bence... Adamın işi birtane zaten, hepsi araçlar üzerine Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2010 Yazar Paylaş 27 Ekim 2010 O halde kendi connect'inizi renault servisine götürebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Ben de duymuştum radyoda...Adresi çiftlik tarafındaymış... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Sani Gerşon yazdı: O halde kendi connect'inizi renault servisine götürebilir misiniz? Sanırım ne demek istediğimi yanlış anladınız. Yada ben sizi yanlış anladım. Gerekli uzman kadro ile tüm markaların servis ve satış işini almasında ne gibi bir sakınca veya korkutucu bir durum olabilir. Tek bir atölye üzerinden hepsini birden yapmasına zaten normalde şirketler kabullenemez. İşini iyi yapmazsa zaten müşteri de gitmez. Artık her konuda çok alternatifli bir ülkede yaşıyoruz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim 2010 Yazar Paylaş 27 Ekim 2010 Yani mesela iklimsa gibi, tüm markalara destek veren bi yapı mı diyorsunuz? Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Mehmet Özyürek yazdı: Olabilir böyle şeyler... Kayseri'de İnciroğlu; Pejo, Fiat, Opel, Chevrolet, Honda, Kia ve Lada ya sahip. Hyundai, Mazda da onlarda... Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 30 Ekim 2010 Paylaş 30 Ekim 2010 Sami Aktaş yazdı: Ben de duymuştum radyoda...Adresi çiftlik tarafındaymış... Çiftlik kavşağındaki Honda Efe, Tan Oto Fiat olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts