Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 yalçın hella veya valeo mercekler kullanılabilir burayı Selçuk Keleş görse sana daha ayrıntılı yazacaktır. veya www.geceucusu.com burdanda detaylı bilgi alabilirsin. kardeş forumumuz. abi merhaba tekrardan bugun görüştüm mercegi yapacak olan arkadaşla mercek markası valeo dedi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Hadi hayırlı olsun abi şimdiden.Valeo güzel bir marka.odaklamada da sorun olmazsa gecelerin gündüze döner bundan sonra Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 Hadi hayırlı olsun abi şimdiden.Valeo güzel bir marka.odaklamada da sorun olmazsa gecelerin gündüze döner bundan sonra teşekkür ederim abim. vallahi odaklama sorunu olurmu olmazmı bilmiyorum hiç bilgim yok xenonlar hakkında ama bu şekilde akşam yolun ışıgını çekeyim ışıgı baya dagıtıyor merceksiz farlar. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 Maşallah... teşekkür ederim. bugun plakaya folyo kaplama yapılacak nasıl olacaksa bide plakalıkları söktürecem. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 bugun benımde sol ön lastik biraz inik duruyordu acaba dedim lastikmi patladı içim cız etti daha sıfır lastik. baktım sibop kapakları yok 4 tanesıde:D ya iyicede sıkmıştım acaba nasıl söktüler bugun alsammı tekrardan diyorum 10tl verip yoksa geri plastik kapaklardanmı taksam http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/1570.jpg inş lastik patlak degildir havasını indirmişlerdir Yorum bağlantısı
Fatih Cesko 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 resimi cok usten cekmisin.. lastigin normal gozukuyor.. resimde lastigin alt kismi cikmamis anlasilmiyor inik oldugu Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 resimi cok usten cekmisin.. lastigin normal gozukuyor.. resimde lastigin alt kismi cikmamis anlasilmiyor inik oldugu o resim eski resim lastik sibop kapaklarını göstermek için o resmi koydum lastik hava basıncını önleri 32 yaptım arkaları 30 tek tek kontrol ettim. lastiklerim 205.50.17 hava basıncı önler 32 arkalar 30 iyimi böle hatırlıyorum kullanım klavuzunda. sibopları felan köpükle kontrol ettim bişe yok gibi lastigin sagına soluna baktım batık felan varmı diye bişe gözükmüyor. ama işte içim hiç rahat degi böle arabama bişe oldugunda hiç rahat olamıyorum =) Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 kullanım klavuzuna baktım hava basıncla ilgili 205*50*17 önler 2.3 psi (33) arkalar 2.1 psi (30) 160km hız üzeri önler 2.5 psi (36) arkalar 2.3 psi (33) ben önlere 32 arkalara 30 vurdum önleri 33 yapim akşam Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Sibop kapakları için geçmiş olsun.Bence daha sibop kapağı almayın benimkini 2 kere çaldılar.Bende plastik sibop kapağının üstüne gri boya ile boyadım çok güzel oldu.Hem çalınsada birşey değil lastikçide bedavaya alınıyor. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 (düzenlendi) Sibop kapakları için geçmiş olsun.Bence daha sibop kapağı almayın benimkini 2 kere çaldılar.Bende plastik sibop kapağının üstüne gri boya ile boyadım çok güzel oldu.Hem çalınsada birşey değil lastikçide bedavaya alınıyor. teşekkür ederim bugun 2 set aldım 12tl ye aynısından bunlarda çalınırsa daha almıyacam=) arkadaşlar far altında şerid led vardı 2 takım almıştım yapıştırmalıbugun 2 fardada 1 er tane led yanmıyorönceli halinin resmi var sorunsuzken.arkadaşlar ne yapmam lazım 50tl vermiştim yaptırınca.tekrardan 50 tl vermek istemiyorum. http://i1010.hizliresim.com/2010/10/20/3415.jpg sorun olmadan önceki resim3 gun önce taktırmıştım.bu kadar cabuk ledlerin ölmesi can sıkıcı.tamir olma olasılıgı varmı yoksa degisecekmi 20 Ekim 2010 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Arkadaşlar bugun plakalık iptali ve plakaları folyo kapladılar nasıl olmuş? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 arkadaşlar far karartma tavsiye edermisiniz? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 24 Ekim 2010 Yazar Paylaş 24 Ekim 2010 Bugun Full cam film yaptırdım ön yol camı hariç her yer. amerikan cizilmez 2 yıl garanti verdiler. bazı yerlerde hava kabarcıkları var camları hiç açma yarın getir. öglen onları hallederiz dediler camlar yaş şu anda dediler. fiyat 130tl resimler http://i1010.hizliresim.com/2010/10/24/2879.jpg http://i1010.hizliresim.com/2010/10/24/2869.jpg Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 25 Ekim 2010 Yazar Paylaş 25 Ekim 2010 arkadaşlar hiç şans yok ya bende bugun güneşte camlara baktım her yeri kabarçık ve her yeri cizilmiş filmmın nasıl film çekmişlerse :lol: fırsatım olmadı götüremedim yaptırdıgım yere hiç sans yok ya bende çok berbat bi cam film çekilmiş. yarın götürecem inş söküp yenisini yapar. yapmazsa söktürecem Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 en son güncell yaptıgım işlemler 1. far altı şerid led degişti patlak ledler vardı. daha kaliteli bi işcilikle yapıldı kablolar felan belli degil 2. ayak aydınlatma yapıldı. beyaz serid ledden gine fara takılandan aldım 3 set ön ve arka koltuklar için ve ön far için en kısa sürede yeni far altı şerid ledlerin ve ayak aydınlatmanın resimleri geliyor iç ayak aydınlatma tavan lambasına baglı tesisat felan nasıl cektıler bılmıyorum hıc bı yerde felan kablo yok arka tarafa cekerken felan. çok güzel olmuş bana mal oluşu normalda şerid ledin takımı 50x2 lik hazır 40tl ben 25tl den aldım arkadaşımdı aksesuarcı 3 takım aldım farlar ve ön ve arka koltuklar için 75tl ledler tuttu. 50tlde işçilik ödedim 125tl ye mal oldu. resimleri arabayı yıkattıktan sonra ekliyecem cekip=) Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 10 Kasım 2010 Yazar Paylaş 10 Kasım 2010 eskilerden bi tane yaptırdıgım far altı şerid led resmini ekliyorum son güncel olan yaptırdıgım degil aynı şekilde yapıldı farın altına sadece yeni ledler daha kaliteli en kısa sürede yeni resim ekliyecem şimdilik size nasıl oldugunu göstermek için eski resmi ekliyorum http://i1011.hizliresim.com/2010/11/10/6977.jpg http://i1011.hizliresim.com/2010/11/10/6981.jpg bunlar ilk yaptırdıımda çekmiştim gece en kısa sürede güncell yeni resimler gelicek Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2010 Paylaş 11 Kasım 2010 Yaptıklarınız ve yapacaklarınız şimdiden hayırlı olsun. Değişiklikler yerinde ve güzel olmuş, emeğinize sağlık. Keşke film'i kaliteli bir yere yaptırsaydınız ve camlar çizilmeseydi. Neyse olan olmuş artık, mercekli far'da güzel bir işçilik olursa gerçekten keyfe keder olur. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2010 Paylaş 11 Kasım 2010 Nadir, ön fardaki ledler güzel gözüküyor, vesile ile bu jantlar tam benlik, siyah-gri. "Amerikan çizilmez" sıfatına bayılıyorum, "bilgisayarlı tartı" "nano teknoloji" , nefis sıfatlar film dandikse, alta fıslanan suyu çıkarmak için spatula kullanılırken çizim çizim çizilir. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Kasım 2010 Yazar Paylaş 11 Kasım 2010 Yaptıklarınız ve yapacaklarınız şimdiden hayırlı olsun. Değişiklikler yerinde ve güzel olmuş, emeğinize sağlık. Keşke film'i kaliteli bir yere yaptırsaydınız ve camlar çizilmeseydi. Neyse olan olmuş artık, mercekli far'da güzel bir işçilik olursa gerçekten keyfe keder olur. İyi günlerde kullanın. teşekkür ederim filmler ziebartla değişmiştir=) dayanamadım söktürdüm o filmlerı. mercekli far içinde araştırmalarım devam ediyor çok sagollun teşekkürler Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Kasım 2010 Yazar Paylaş 11 Kasım 2010 Nadir, ön fardaki ledler güzel gözüküyor, vesile ile bu jantlar tam benlik, siyah-gri. "Amerikan çizilmez" sıfatına bayılıyorum, "bilgisayarlı tartı" "nano teknoloji" , nefis sıfatlar film dandikse, alta fıslanan suyu çıkarmak için spatula kullanılırken çizim çizim çizilir. ledler değiştidaha kaliteli led takıldı daha renklerı parlak=) jantları 2.el aldım lastiklerı sıfır adım. filmlerı degıştırdım dayanamayıp:D Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 14 Kasım 2010 Yazar Paylaş 14 Kasım 2010 sony ghia teybim cumartesı geldi ve serviste takıldı yarın arabamı yıkattıktan sonra yenı resımler eklıyecem=) Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 14 Kasım 2010 Yazar Paylaş 14 Kasım 2010 Gözünüz aydın güle güle kullanın... sagollun teşekkür ederim gönül isterdi orjinal dvd li navigasyonlu takmak ama orjinalını bulamadım çerceveli taktırmakta pek hoşuma gitmedi orjinal sony taktık=) Arkadaşlar başka yaptırabilecegim arabama tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda 1.mercekli far 2.ghia direksiyonu ve hız basitleyici ( araştırmalarım devam ediyor cc aktif olursa en kısa sürece alıcam) başka tavsiyelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 yalcın bey hayırlı olsun iyi ugraşıyosunuz gıpta ettim sizi kolay gelsin mersinde görüşmek dileği ile birde şu mercek olayını cözün sonra sizden çok sey öğrenmek isterim Yorum bağlantısı
Recommended Posts