Sinan Yalçın Durmuş 15 Ekim 2011 Yazar Paylaş 15 Ekim 2011 Her yeri görmeye alıştın da ondan... Bunda sadece görmen gereken yeri görüyorsun.. Ama görmen gereken yerileri de daha iyi görüyorsun.. Alışırsın.. Benim ortak, ben bişey görmüyorum diye, c-max'ın orjinal hella mercekli farlarını söktürdü bana, benim depoda duruyor.. Olabilir abi zamanla alışacam bakalım iş çıkısı sellektör yapıyorum farları felan deniyorum yolda ama öndeki arabalar hep yanlış anlıyor zannediyorlar onlara sellektör yapıyorum en iyisi musait bi zamanda karanlık bi yere gidip test etmek ama eski xenon farlarda ışık çok dagınıktı bunda öle bişe yok her yer aynı şekilde net Abi senin ortagın c-maxı kaç model bizim araçlarla aynı ise eger satmayı düşünürse ben talibim farlarına )) Aşk olsun abi orjinal farlar senin depoda yatıyormuş o kadar far arıyoruz ne zamandır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2011 Paylaş 15 Ekim 2011 Abi senin ortagın c-maxı kaç model bizim araçlarla aynı ise eger satmayı düşünürse ben talibim farlarına ))Aşk olsun abi orjinal farlar senin depoda yatıyormuş o kadar far arıyoruz ne zamandır Valla tam takım bir çift Hella.. Yatıyor... 2004 model.. C-max beğendiğim bir araba.. Eğer bir gün almaya karar verirsem ve Lokman abi satmazda, farsız bir C-max falan alırsam diye saklıyorum Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 15 Ekim 2011 Yazar Paylaş 15 Ekim 2011 Valla tam takım bir çift Hella.. Yatıyor... 2004 model.. C-max beğendiğim bir araba.. Eğer bir gün almaya karar verirsem ve Lokman abi satmazda, farsız bir C-max falan alırsam diye saklıyorum Anladım abi sağlık olsun ne diyelim =) Lokman abi zor satar C-Max'ını çok seviyor gerçekten keyf ve zevkle kullaniyor Bende çok seviyorum gerçekten güzel araç c-max Bi tek benim lastikler kalitesiz ses yapıyor onuda artık bi kaç ay sonra bütceyi düzeltirsem Lastik ve jantları birlikte değiştirmeyi düşünüyorum kaliteli bi lastik takımıyla.. Hayırlısı... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 16 Ekim 2011 Yazar Paylaş 16 Ekim 2011 Yalçın hayırlı olsun,e hani fotoğraf yok mu? Sağollasın hemşerim en kısa sürede ekliyecem resim ama fırsat bulup çekemedim Senin farlar noldu ? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2011 Paylaş 16 Ekim 2011 Sağollasın hemşerim en kısa sürede ekliyecem resim ama fırsat bulup çekemedim Senin farlar noldu ? Onur abinin farlar bayram sonrasına abi ama hangi bayram onu bilemiyorum Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 16 Ekim 2011 Yazar Paylaş 16 Ekim 2011 Onur abinin farlar bayram sonrasına abi ama hangi bayram onu bilemiyorum hahahahaha önümüzde bayram çok var bayramlar bitmez =)))) Benim şu gündüz farlarınıda halletseydim çok güzel olacak farlardaki angeller çok güzel duruyor geceleri Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2011 Paylaş 17 Ekim 2011 Sinan hayırlı olsun.İyi günlerde kullan. C-max görünüşü değişmiştir. Kulaklarım çınlıyor ama sesim kısık mecburen. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 17 Ekim 2011 Yazar Paylaş 17 Ekim 2011 İnanın far işini unuttum bile,ustamızında hiç sesi çıkmıyor,duyan gören olursa bi zahmet benide bilgilendirsin Niye unuttun hemşerim yav bi-xenon güzelde alışmak lazım ilk taktıgında emin ol diyeceksin eski farlar daha iyi aydınlatıyor =))) Foto yok.Bende foto hastalığı var. abi bugun resim çektimde telefonla çektim beş kuruş etmez telefon berbat hiç bişe belli olmuyor iyi bi fotograf makinası ayarlıyıp cekecem artık Sinan hayırlı olsun.İyi günlerde kullan. C-max görünüşü değişmiştir.Kulaklarım çınlıyor ama sesim kısık mecburen. Teşekkür ederim Oktay abi angeller felan çok güzel duruyor geceleri Gündüz farlarıda tamamlandıgında süper bi görüntü olacak diye tahmin ediyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2011 Paylaş 17 Ekim 2011 Mercek far ile normal farı kıyaslama sen gece bir ara uzun yolculuk yap şöyle öyle anlarsın ve sonrasında şehir içinde kullan eski farını unutursun Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 17 Ekim 2011 Yazar Paylaş 17 Ekim 2011 Mercek far ile normal farı kıyaslama sen gece bir ara uzun yolculuk yap şöyle öyle anlarsın ve sonrasında şehir içinde kullan eski farını unutursun Bayramdan sonra uzun bi yolculuk yapmayı pilanlıyorum bakalım ozaman iyice test ederiz karanlık yollarda =) şehir içinde anlaşılmıyor pek eski farlar bagajda yatıyor konu açayımda satayım belki işine yarıyan olur eski farlarda çok temiz orjinal Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu 19 Ekim 2011 Paylaş 19 Ekim 2011 Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Üye olmadan 1 yıldır takip ettiğim Forumda o kadar bekledim hiç far satan yoktu.Şimdi hem üyelik,hem far...Kısmet bugüneymiş. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ekim 2011 Yazar Paylaş 19 Ekim 2011 Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.Üye olmadan 1 yıldır takip ettiğim Forumda o kadar bekledim hiç far satan yoktu.Şimdi hem üyelik,hem far...Kısmet bugüneymiş. Öncelikle hoş geldin abi FordClubTR ailesine seni aramızda görmek çok sevindirdi beni Forumda konu acacaktımda farlar için bi türlü fırsat bulup acamamıştım sahibinden comdaki şanssa ilani görünce sende=) dün tanışmış olduk güle güle kullan abi farlarını en kısa sürede aracının resimlerini bekliyoruz bi konu halinde Gerçekten c-max ın çok temizdi abi güle güle kullan kazasız belasız Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu 19 Ekim 2011 Paylaş 19 Ekim 2011 Teşekkür ederim.Akşam taktırdım farları gayet güzel oldu.Karşıdan gelenleri rahatsız edecek sanıyordum ama tahmin ettiğim gibi olmadı.Sanırım bazı sürücüler far ayarlarını yüksek yaptırıyorlar,aynı kaynak gibi göz alıyor.Belki de bizim farların önündeki kepler biraz da olsa karşı tarafın rahatsız olmasını azaltıyordur. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ekim 2011 Yazar Paylaş 19 Ekim 2011 (düzenlendi) Teşekkür ederim.Akşam taktırdım farları gayet güzel oldu.Karşıdan gelenleri rahatsız edecek sanıyordum ama tahmin ettiğim gibi olmadı.Sanırım bazı sürücüler far ayarlarını yüksek yaptırıyorlar,aynı kaynak gibi göz alıyor.Belki de bizim farların önündeki kepler biraz da olsa karşı tarafın rahatsız olmasını azaltıyordur. Tekrardan hayırlı olsun Ömer abi güle güle kullan bende far ayarlarını yaptırdıktan sonra hiç bi problem yaşamamıştım bi kere sellektör yemiştim karşıdan oda uzun yolda araba yüklü far ayarlarıda yüksekteydi ayıkmamıştım ondan hiç bi şekilde bence rahatsız etmiyor zaten sadece kısalarda var xenon oda bizimkilerde şapkalı dedigin gibi direk degil far ayarınıda yaptırdıysan sorunsuz yıllarca kullanırsın ampülleride geçen hafta değiştirmiştim hatta yedek ampül bagajda var bi ara ugrarsan onuda vereyim sana abi. güle güle kullan abi senin aracın resimlerinide bekliyoruz sabırsızlıkla Abi foruma yolun düşerse her zaman beklerim çay kahve içmeye... Saygılar... 19 Ekim 2011 tarihinde Sinan Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ekim 2011 Paylaş 20 Ekim 2011 Sinan sen ne yaptın anlamadım, eski halojen farınımı sattın, yoksa Mustafadan aldığınımı? yeni farmı aldın vallahi anlamadım Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2011 Yazar Paylaş 20 Ekim 2011 Sinan sen ne yaptın anlamadım, eski halojen farınımı sattın, yoksa Mustafadan aldığınımı? yeni farmı aldın vallahi anlamadım Lokman abi özetliyim kısaca Ömer abiye benim aracımdan söktügüm orjinal halojer farları sattım üstündeki xenon kitiyle birlikte Mustafa abiden aldıgım farlar benim arabada değiştirmeyi düşünmüyorum yeterli şimdilik zaten çok masraf yaptım bu aralar Kısmet olursa seneye aracı değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden pek fazla masrafta yapmak ıstemıyorum Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Ekim 2011 Yazar Paylaş 20 Ekim 2011 Sinan'ın durumu anlaşılmaz bir hal aldı artık Gösterge işine girersen bana haber ver, Sinan elimde bişeyler var Yok abi ya topu topu bi eski farlarımı sattım orjinal =))) arkadaşıda foruma üye ettik ne zamandırlı zaten forumu takip ediyormuş ama üye değilmiş. Gösterge için abi Lokman abinin taktırdıgı göstergelerdenmi var yoksa nasıl bişe var merak ettim bende gösterge işine girmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 Sinan,bu xenonlar kaç beygir katıyor arabaya? Sanki daha hızlı gitmeye başladı Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2011 Paylaş 21 Ekim 2011 8000k beygir yapıyor çok fazla değil şimdi ondaki 4300k beygir iyi gider Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2011 Yazar Paylaş 21 Ekim 2011 Sinan,bu xenonlar kaç beygir katıyor arabaya?Sanki daha hızlı gitmeye başladı Vallahi abi bilmiyorum bi 20bg katar galiba aslında farın altındakı şerit ledleri sökmeseydim 30-40 bg katardı :lol2: Tabi eski farlarda ışık oranı azdı görüşü engelliyordu sorunsuz var bide xenon ampül daha ne olsun abi daha iyisi şamda miş miş =)) Benim mercekli farlarda 6000k var şu anda banada bunları taktım takalı daha yavaş gitmeye başladı gibime geliyor )) Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2011 Yazar Paylaş 21 Ekim 2011 8000k beygir yapıyor çok fazla değil şimdi ondaki 4300k beygir iyi gider Abi şu anda 6000k var üstünde ampül ama halen alışma aşamasındayım Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 22 Ekim 2011 Yazar Paylaş 22 Ekim 2011 Yay,may? Semih yay aldım o sana dediklerimi ama satıcı elinde stokta olmadıgı için yollamadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts