İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim C-max'ım Ve Yaptığım Ekstralar

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)

En önemlisini unuttum ben k&n hava filitresi ve temizleme kiti sipariş etmiştim bi mersinde tuningcide geldikten 2 gün sonra ugradım adam başkasına satmış=)) kısmet işlerim vardı ugriyamadim netten alsam acaba kendim takabilirmiyim yada şu anda arabam 133.000 de en son bakıma 128.000km de girmiştim 136-137k gibi bakıma girerim 138k yi beklemem ozaman değiştireyim en iyisi aliyim ben filitreyi netten serviste değiştirtirim.

zaten bi dahaki bakımda

4 fren diski degişecek

k&n hava filitresi

yag filitresi

yag

klima bakımı yaz yaklaşıyor:D

şanzımanda yag kaçagı var krank mıydı neydi keçesi degişecek. şanzıman inecek.

baskı balatayı değiştirince usta sagolsun değiştirmemişti!!! ben dememe ragmen bi daha masraf çıktı.

bi dahaki bakımda bakalım bize kaça patlıyacak :)

tarihinde Yal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
Eski aracıma ,cam çercevesine komple yapmıştım Yalçın..Sonra tekrar modladım ve söktüm..

Yani demek istediğim yarım cam çıtaları gıcık duruyor benim gözümde..Ya kopmle yap yada komple kaplat veya söktür..

1297.jpg

1311.jpg

Abi kompile cam cıtası güzel olmuş çerceve olarak nasıl yaptırabilirim bende?

Herzaman beklerim TDCİ RS'in alışkanlık yapma ihtimali var ama haberin olsun :)

Can abi vallahi hastayım senin arabaya çok güzel araç maşallah :) değmesin :)

Erkan abi şerit kromdanmı yaptın ? benim arka tampona yaptıgım gibi onların degişik kalınlıklarıda var benim aksesauarcılarda

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
Ankarada ivedik sanayi sitesinde kromcular var ,orjınal gibi birebir yapıyorlar ..

Ama 300-500 arası para istiyorlar ,arabasına göre...Resim atacaktım atamadım..

Abbov baya palıymış 300-500tl arası ama gerçekten çok güzel orjinal durur ama çok para ya.

mersinde hiç böle orjinal ustalar yok ya malesef :)

resim varsa abi merak ettim

sahibinden comda abi bi arabada görmüştüm diger yerleri şerit kromla yapmışlar galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...48091494/detay/

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
1578.jpg

1582.jpg

Erkan abi çok güzel olmuş vallahi ilk defa görüyorum bu resimleri

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Valla ben cantlara takıldım harika olmuş, yani eskiden olan rek çok kötüydü şimdi çok daha güzel olmuş Yalçın. eline sağlık güle güle kullan...

Yorum bağlantısı

Çok güzel olmuş güle güle kullan abi.ama nikelajlar olmasa daha güzel olacak gibi.olmazsa nikelajların üzerini kaplattır siyaha abi.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Valla ben cantlara takıldım harika olmuş, yani eskiden olan rek çok kötüydü şimdi çok daha güzel olmuş Yalçın. eline sağlık güle güle kullan...

Jantlar abi eskiden siyah çok boguyordu arabayı aslında istegim ford st jantıydı 17 inc palı oldugu için vaz geçmiştim ama malesef boyada hemen hemen aynı fiyata geldi=))) teşekkür ederim abi sağollasın :)

Çok güzel olmuş güle güle kullan abi.ama nikelajlar olmasa daha güzel olacak gibi.olmazsa nikelajların üzerini kaplattır siyaha abi.

Teşekkür ederim Çağlarım. :flowers: nikelajlar olmasa araba daha sade ve daha güzel olucak bende biliyorum onlara bi plan proje düşünüyorum:D

aslında gönlümde 3.5cm yay takmak geciyor ama:D bakalım bi

Yorum bağlantısı
Teşekkür ederim Çağlarım. :police: nikelajlar olmasa araba daha sade ve daha güzel olucak bende biliyorum onlara bi plan proje düşünüyorum:D

aslında gönlümde 3.5cm yay takmak geciyor ama:D bakalım bi

yay çok iy olur abi.stoplardaki beyaz kısımlarıda biraz karartabilirsin.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
yay çok iy olur abi.stoplardaki beyaz kısımlarıda biraz karartabilirsin.

3.5 cm takmayı düşünüyorumda arabaya 5 kişi bindiginde bagaja yük attıgında sürter diye korkuyorum.

Beyaz kısımları film çektirecem karbon fiber yaptırdıgım zaman

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Dün öglen 12 gibi yıkamaya bırakmıştım aracımı bugun öglen alıcaktım sabah 11 gibi aradım akşama dogru verelim dedi tamam dedim.

akşam 4 gibi gittim arabaya baktım temiz olmamış o kadar dikiş yerlerinde leke var. neyse konuştum ben anlaşmamda 100tl ve araç sıfır gibi olacaktı.

neyse baya bi agız dalaşından sonra. pazartesine kadar kalıcak koltuklar felan sökülecek yıkanacak dendi. 100tl daha istediler yok dedim . en sonunda dedim arabayı ben alıyorum 60tl verdim aldım arabayı. fena olmamış koltuklar ama istedigim gibi sıfır gibi olmamıştı.

yagmur yagdıgından resimleri ekliyemedim.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
c-max çok yahşi olmuş.güzel işler çıkmış ortaya.Ellerine cebine sağlık.

Oktay abim nerelerdesin ya vallahi çok özlettin kendini seni buralarda görmek çok güzel abi :)

bu yaz bi ankara ordan istanbul planın var ankaraya geldigimde muhakkak yanına ugriyacam abi benim c-maxa bi kaç projelerim var ledle ilgili sana danışacam yardımlarını istiyecem=)

Yorum bağlantısı
Dün öglen 12 gibi yıkamaya bırakmıştım aracımı bugun öglen alıcaktım sabah 11 gibi aradım akşama dogru verelim dedi tamam dedim.

akşam 4 gibi gittim arabaya baktım temiz olmamış o kadar dikiş yerlerinde leke var. neyse konuştum ben anlaşmamda 100tl ve araç sıfır gibi olacaktı.

neyse baya bi agız dalaşından sonra. pazartesine kadar kalıcak koltuklar felan sökülecek yıkanacak dendi. 100tl daha istediler yok dedim . en sonunda dedim arabayı ben alıyorum 60tl verdim aldım arabayı. fena olmamış koltuklar ama istedigim gibi sıfır gibi olmamıştı.

yagmur yagdıgından resimleri ekliyemedim.

İşte bu yüzden arabayı yıkamacılara bırakmıyorum ben abi.koltukları ve kapıları LOC ile temizliyorum pırıl pırıl oluyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

:lol2: Bilinen markaların haricinde yapılan iç temizlik maalesef çok da randımanlı olmuyor,ellerindeki deterjanlar yeterli olmayınca daha ffazla uğraş verip döşemeye zarar veriyorlar.Ama eskisinden daha temiz olduğu da bir gerçek.

Yorum bağlantısı

En iyi temizlik kendi yaptığın temizlik olur düşüncesindeyim.Paranıza yazık derim.Yada cidden işini yapan bir yer olması çok önemli.Kıytırık temizlik ürünleri kullanılmamalı.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
İşte bu yüzden arabayı yıkamacılara bırakmıyorum ben abi.koltukları ve kapıları LOC ile temizliyorum pırıl pırıl oluyor.

Bugun dikkat ettimde güneşte koltuklar berbat hep lekeler var :) tekrardan kompile hepsi temizlenmesi lazım ya yazın tekrardan başka bi kuaföre veririm artık yapacak başka bişe yok :p

:D Bilinen markaların haricinde yapılan iç temizlik maalesef çok da randımanlı olmuyor,ellerindeki deterjanlar yeterli olmayınca daha ffazla uğraş verip döşemeye zarar veriyorlar.Ama eskisinden daha temiz olduğu da bir gerçek.

evet döşemelere baya zarar vermişler yıpratmışlar kesinlikle. artık yapacak bişe yok yazın tekrar bi yıkamayıca bırakırım detaylı kuafor için

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
En iyi temizlik kendi yaptığın temizlik olur düşüncesindeyim.Paranıza yazık derim.Yada cidden işini yapan bir yer olması çok önemli.Kıytırık temizlik ürünleri kullanılmamalı.

Ya gittigim yerde öle boş bi yerde degil gerçekten profosyonel çalışan bi yerdi. ama diyorlar senin koltukların süngerine işlemiş kirler 3-4 defa sildik gine aynısını koltuklar çıkartılıp yıkanması gerekiyormuş.

İstanbula gelme ihtimalin varsa pis pis gel de bir temizlettireyim aracını Yalçın dersin temizlik budur işte diye .

İstanbula geçen ay geldimde iş için hiç duramadım bayilik sözleşmesini kontrol edip bayiligi alıp dönmüştük. ama 8ci ayda felan ankara ordan istanbula gelicem bi planım var gezmeye ozaman muhakkak rahatsız ederim zaten Can abi seni :D

malesef benim koltuklara sucu atıyorlar neymiş lekeler süngere işlemiş. çıkartıp yıkayacaklarmış 2-3 gun kalacakmış araba bakalım şimdilik böle kalsın çok para harcadım gine arabaya zaten.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Aslında ben yıkatmadan önce deri döşeme düşünüyordum hakiki ama mersinde deri döşeme için fiyatta uçuyorlar malesef. 2000-2500tl arası diyorlar bi döşemeye

http://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=26

burda ne güzel yapmışlar fiyatta 1400 liste fiyati bide bunun pazarlıgı var art car var istanbulda orasıda çok iyi döşeme yapıyor 1200tl demişti keşke mersinde böle ustalar olsa bu fiyata yaptıracagım hiç durmam. direk deri döşeme yaptırırım

İç temizliği komple 125 tl yaptırırım kardeşim sen gel temiz temiz bin

Tamam Can abi ozaman böle kalsın istanbulla geldigimde orda yaptırırız olmadı :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Yalçın çok güzel olmuş, özellikle jantları çok beğendim. :nazar:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın çok güzel olmuş, özellikle jantları çok beğendim. :flowers:

Teşekkür ederim Lokman abi jantlar aslında bu kadar jantların boyama işi palıya patlıyacagını bılseydım gider st jant alırdım ne zamandırlı aklımda vardı ama işte sağlık olsun ne diyelim bi kere boyattık=) bi dahaki arabamıza kısmet olursa st jant artık :)

:clever:

Sağlık olsun be Yalçın sıkma canını ,arkadaşların dediği gibi standart yıkamacılara verme...

Aslında halı yıkama makinasıyla çok güzel oluyor ben genelde öyle yaparım..

Aynen sağlık olsun ne yapalım Erkan abi yapacak bişe yok. musait bi zamanda devamlı arabayı yıkattıgım yıkamacıya bırakacam bide orda yıkatacam. bakalım nasıl olacak.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

dün arabamın arka stoplarıyla ugraştım beyaz yerlerine siyah stop filmi çektirdim güzel durdu.

bugunde internetten sis farları için beyaz ampül sipariş ettim xenon taktıracaktımda sislere çok aşırı göz alıyor diye vaz geçtim beyaz ampül aldım.

yarın gelir taktırıp bakacam nasıl olacak diye ampülleri 32.50+ kargo olarak aldim. 5000k

Philips Material Photon H8 Xenon Efect 5000K Ampül Seti

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Resimler.

Motoruda yıkatmıştım detaya verdigimde güzel iş çıkartmışlar

6046.jpg

6052.jpg

6055.jpg

6059.jpg

6062.jpg

6064.jpg

6065.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
yalçın gayet güzel olmuş. :D

Teşekkür ederim Lokman abi bi ara fırsat bulup şu kaputuda 3m karbon fiber kaplatsam çok güzel olacak

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...