İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim C-max'ım Ve Yaptığım Ekstralar

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
Valla bende çünkü benim craftere bile taktırmadım Yalçın, inşallah sadece çift taraflı bant ile yaptın sökmeye kalkarsan o güzelim ayna üzerindeki boyayı inşallah bozmassın.

Boya kalkacagını zannetmıyorum sadece bantla yapıştırdım aynaları diger yerler kromlarda bant + silikon var onlar kalkmaz

ama aynaları çıkartabılırım bugun bı kaç tane resım cektım eklıyecem sımdı kotu gorunmuyor hosuma gıttı goruntusu ama

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Resimler pek kaliteli olmadı ama kirliydi biraz arabada kusura bakmayın

sl275241.jpg

sl275238.jpg

sl275242.jpg

sl275245.jpg

sl275246.jpg

sl275247.jpg

sl275250.jpg

sl275259.jpg

sl275260.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güzel olmuş Yalçın güle güle kullan. aynalar hoşuma gitmedi.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın, tavan barının orta noktası tam deliğin üzerine denk geldi mi?

Evet Mustafa abi ön ve ortası delik üzerine denk geldi vidalandı

güzel olmuş Yalçın güle güle kullan. aynalar hoşuma gitmedi.

Teşekkür ederim Lokman abi sagollasın

Aynaları bende yaptıgıma pişman oldum :(

Yalçın tekrardan maşşallah diyelimde.. ;)

Sakın kromları sökme Yalçın Üstüne carbon folyo kaplattır..

Sadece cam çıtalarına siyah folyo kaplattır derim..

Kapı çıtası ve Aynalara carbon folyo kaplattır çok şık duracaktır sökme sakın iz bırakır..

Keşke almasaydın ama yapacak bişey yok Ticari taksiler gibi olmuş hertarafı krom.. :unsure:

Teşekkür ederim Erkan abi :)

Orta kapı çıtasını karbon kaplatsam ve aynaları nasıl olur acaba.

Hiç sorma abi ya aynaları yaptırımmı yaptırmıyımmı diyordum yaptırdık bi kere artık

çok fazla krom oldu arabada yav sadeligi bozuldu

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yapacak birşey yok Yalçın..

Aynalarla kapı çıtalarını carbon folyoyla kaplatacan..

Cam çıtalarınıda siyah folyoyla ,Aracın ruhu açılsın ya.. :D

İlerdede istediğin jantları takarsan varya tadından yenmez..

Abi aynaları çift taraflı bantla yapıştırmıştık bugun onu bi şekilde çıkarttacam fön makinasıyla felan ısıtıp bişeler yapıp sökecem. nefret etmeye başladım dikiz aynalarından :good1:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Üstadım cromlar haricinde hepsi güzel işlemler.İyi günlerde kullan.Para vermişsin madem dursun üzerinde sonra sökersin.Şimdilik elleme bence. :D Sökeyim derken ayna camı deforme olmasın sonra.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Üstadım cromlar haricinde hepsi güzel işlemler.İyi günlerde kullan.Para vermişsin madem dursun üzerinde sonra sökersin.Şimdilik elleme bence. :i-ih: Sökeyim derken ayna camı deforme olmasın sonra.

Teşekkür ederim Oktay abi evet ya kromları ben biraz fazla abarttım. aynaları abi bantla yapıştırıldı çift taraflı. deforme olacagını zannetmıyorum oktay abi fön makinası ile ısıtıp sökmeyi düşünüyorum. sonrada kaputla birlikte aynalarıda karbon kaplama düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Maşallah Yalçın abi. :i-ih:

Teşekkür ederim Emre :D

Bi dahaki arabamda kesinlikle bu kadar aksesuar felan yapmıyacam çok sade bişe yapacam seninki gibi Emre ;)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Merhabalar Pazartesi günü arabamı servise vermiştim bugun aldım biraz önce hemen resimlerini çektim

Yapılan işlemler

1. Ön tampon boyama

2. Sol marşpiyelde vuruk vardı tadilat boyama

3. Amerikan park montaj

4. Sis farının üstündeki kaşlar değişti

Yapılacak işlemler 15 gun sonra tekrar servise bırakacam arabayı

1. Arka sag kapı boyanacak

2. Arka tampon boyanacak

3. Kompile boya koruma pasta cila vs.vs yapılacak

4. Ön kaput 3m karbon fiber kaplama yapılacak.

5. Arka sporley boyanacak yada karbon kaplanacak

6. Jant ve lastik değişecek (kendi jant ve lastigimi sattıktan sonra)

eger janttı satmazsam griye boyatacam + lastikleri lassa yada michelen kaliteli bi lastikle değiştirecem.

İlerliyen zamanlarda musait oldugumda

Follow me

Hız sabitleyici

Gösterge değişimi 2010 modellerinkinden

Arka ledli stoplar

düşünüyorum tabi bunlar için biraz zaman lazım=)

Bi kaç tane güncel resim ekliyorum herşey hoşuma gittide ön tampondaki amerikan park biraz yukarda olmuş

ustaya sordugumda neden böle yaptın tam oval kısmı oraya denk gelıyordu dedi bide davlunmazda orda boşluk varmış en uygun yer orasıydı abı dedi

hayırlısı dedim :good1:

resimler pek kaliteli degil arkadaşlar kusura bakmayın

Saygılarımla...

sdc10655q.jpg

sdc10658h.jpg

sdc10660.jpg

sdc10665i.jpg

sdc10667gl.jpg

sdc10674.jpg

sdc10677i.jpg

sdc10678.jpg

sdc10681j.jpg

sdc10688k.jpg

sdc10692ad.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
:good1::good1: çok güzel abi maşallah..ama bence nikelajlar olmamalı.

Teşekkür ederim Çağlar

Evet ben biraz fazla krom aksesuarrı abarttım :)

Orta kapı cıtası + dikiz aynaları krom olmasa daha sade daha güzel duracaktı :unknw:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
İyi olmuş.Cebine sağlık.İyi günlerde kullan. :good1:

Teşekkür ederim Oktay abi yavaş yavaş bişeler yapıyorum daha yapacagım çok şey var zamanla :good1:

Hayırlısıyla :flowers:

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Yalçın :good1::good1: çok güzel senin araba trend değil mi? yanlışmı hatırlıyorum yandaki sinyal mi yoksa ghia amblemi mi?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın :):nazar: çok güzel senin araba trend değil mi? yanlışmı hatırlıyorum yandaki sinyal mi yoksa ghia amblemi mi?

Teşekkür ederim Mustafa abi evet benim arabam trend + stil paket sunroof var

abi sinyallar trendlerde sarı orjınalı ama ben şeffaf orjınal sinyallarla değiştirmiştim :) görüntüsü güzel durmuyordu sarınınkısı + Krom sinyal çerçevesi var

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın Amerikan park lambaları çok güzel olmuş..

Maşşallah güle güle kullan yalnız cam çıtalarınıda kaplattır bence sadece kapı kolları kalsın..

:):nazar:

Erkan abi teşekkür ederim ön tamponun amerikan parkkı biraz yukarda olmuş ama olsun sağlık olsun=)

Çok teşekkürler abi :)

Abi Krom dikiz aynaları + krom kapı çıtası + 2 sini iptal ettirecem musaıt oldugum bi zamanda.

Orta şeritleride kapı gövde rengine boyatacam yada karbon kaplatacam dikizleride karbon kaplatacam kaputu yaptırınca. onlarıda hallederim o ara.

Cam cıtalarına karbon nasıl olur acaba

yav arabamın her yerı krom oldu=))) çok dikkat çekiyor

Erkan abi arka sporleyyi sence siyaha boyatmakmı iyi olur yoksa karbon kaplatmakmı?

aracınız cok güzel iyi günlerde kullanın

Sagolun çok teşekkür ederim Nuri bey

Saygılarımla :kutlama:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Cam çıtalarına carbon yaptırma yarım durur güzel olmaz ya mat yada parlak siyah folyoyla kaplattır..

Spoyleri carbona kaplattır ..

Ama kaputu cıtaları kaplattıracaksan çok tatlı durur .

Şu anki hali çok güzel ama kromlar boğuyor arabayı ilerdede jantları taktınmı değme keyfine.. :nazar:

Kromları sökerken iz kalmasın bence sökme üstüne carbon kaplattır derim boyatmada masraflı olur kaputu kaplatacaksan takım olur uyum sağlar..

Tamam abi 2mt*122cm 3m karbon fiber aldım

Arabanın dıger boya ıslemlerı felan bıtsın ondan sonra karbon işiyle uğraşacam.

Şu anki hali güzel olmaya güzelde abi ama krom çok fazla ben yaptım baya abarttım dedigin gibi arabayı bogdu krom.

Aynalarda söktügüm zaman tekrar karbon kapaltacagım için o yüzden iz kalsada pek önemsemedim. çok çok boyanır boyatmanın bişe tutacagını zannetmıyorum. orta kapı çıtalarıda karbon oldumu tam güzel takım olur.

Hayırlısı abi zamanla yavaş yavaş bişeler yapacagız :) allah izin verirse sizlerin yardımlarıyla

Ford St 17 inc jant düşünüyorum buldum 2 tane x firmada 700tl sıfır y firmada 900tl sıfır aynı jant ne fark var anlıyamadım bende

Yorum bağlantısı

karbon fikri güzel abi.ama yapılacak yüzeyin temiz ve pürüzsüz olması lazım o yüzden söktüğünde zımparalanıp tekrar boyanması gerekebilir.

folyoyu ne kadara aldın abi?bide rengi nasıl koyumu açık renkmi?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
(düzenlendi)
karbon fikri güzel abi.ama yapılacak yüzeyin temiz ve pürüzsüz olması lazım o yüzden söktüğünde zımparalanıp tekrar boyanması gerekebilir.

folyoyu ne kadara aldın abi?bide rengi nasıl koyumu açık renkmi?

Çağlar benim kaputta taş izleri ve çukurlar var hafif ve kaputtaki izlere rutuş yapmışlar. o yüzden o kötü görüntüyü ortadan kaldırmak için karbon fiber kaplatacaktım söktügümde nasıl bi zarar ortaya çıkarki ?

Kaputu boyatmak istesem boyatırdım zaten çokta güzel olurduda malesef kaputu boyattıgım zaman arabanın degeri baya bi düşüyor gerek yok o yüzden boyatmaya eger karbon fiber kaplanıncada sorun olacaksa onuda kaplatmayız :)

Folyoyu 3m den aldım 2 metre 200tl + kargo

Renk Black CA-421

3m-carbon-fiber-dinoc-colors.jpg

tarihinde Yal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Hayırlısı Yalçın merakla bekliyorum valla çok güzel olacak..

Marka ismi varmı bi ona bak ..bizim esnafın huyudur pazarlık payıyla beraber açar ağzını.. :)

Marka aynıysa 700 tl olandan pazarlığı bitir derim ..

Eski jantları satmadan alma ama bütçe işi zor olur be Yalçın..

Jantçılar eski jant lastiğini kaça sayıyorlar sordunmu hiç.

Hayırlısı Erkan abi jantları bi tekrar boyatmayı düşündüm Gri yada Siyahha sadece lastik alim dedim kararsızım 17inc St jant güzel duracagından eminim ama arabada.

Jantlarda bakım abi marka sormadım ama haftaya gıttıgımde sanayıye bakıp buraya yazarım

2 side aynı ürün biri 900tl dedi biri 700e düştü pazarlıkla

900 lük olanda 850e düşer tahmınım ama ben anlıyamadım ne fark varsa

eski jant ve lastikler için birazdan sahibinden.coma ilan açacam benım janttı 300tlye alıyor jantcılar takasda.

Yorum bağlantısı

yapılan kaplamanın düzgün olabilmesi için yüzeyin düzgün olması gerekiyor.belki boyadaki taş izleri sorun çıkarmaz.ben özellikle aynalardaki nikelaj çıkarıldığında yüzeyde kalan yapışkan yada silikon artıkları çok iyi temizlenmeli anlamında söylemiştim onu abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...