Tansel Yavuz 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 Bu araçda immobilizer varmıdır yokmudur çözemedik. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 14 Ekim 2010 Yazar Paylaş 14 Ekim 2010 Şimdi baktım,ön cam değişmiş olduğu için herhangi bir yazı yok. Şimdi eğer immo. var ise ve devrede ise,orjinal olmayan bir anahtar ile marş basar fakat motor çalışmazmı? veya marş hiç basmazmı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 Şimdi baktım,ön cam değişmiş olduğu için herhangi bir yazı yok.Şimdi eğer immo. var ise ve devrede ise,orjinal olmayan bir anahtar ile marş basar fakat motor çalışmazmı? veya marş hiç basmazmı? Yani araba çalışmıyor mu ? Bence marş basar ama çalışmaz.... Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 hatırladığım kadarı ile immo var.yabancı anahtar ile çalışmaz. ama elektronikçiler kırıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Serkan Çok 14 Ekim 2010 Paylaş 14 Ekim 2010 immo var ise marş basıyor ama araba ateşleme yapmadığı için çalışmıyor. belki birkaç şeyide kapatıyor olabilir. ama şuda var bazı arabalarda immo şifresi olmayan anahtarla zorlayınca komple sistemi kapatıyor. örn. explorer Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 14 Ekim 2010 Yazar Paylaş 14 Ekim 2010 Benim sümbülde denedim,marş dahi basmıyor.Fakat bu bmw yi çözemedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Bildiğim kadarıyla bazı sistemlerde yabancı anahtar konum 1 e dönüyor ama 2 ye hiç dönmüyor.Marşta basmıyor... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Focus için olan: anahtar marş konumuna geliyor ama arabadan hiç ses gelmiyor Bmw de immo vardır. Ama nette 95 ve üzerilerde var diyen de var Anahtarın içini açıp bakmak lazım yada konsolda yanıp sönen bir ışık felan yok mu ( immo ışığı) Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Bunda immo. yokmuş,sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Sorun çözülmüş ama yanlış bilmiyorsam 95 yılında başlıyor bu sistem. Çipsiz bir anahtarla çalıştırılmak istenirse kontak 2. kademe açılıyor ama marş yaptığınızda tık diye bir ses geliyor ve marş yapmıyor araç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts