İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiesta İçin Entegre Gps + Tv + Bluetooth Phone Kit

Halit Bozkurt

Recommended Posts

Halit Bozkurt

http://www.chinacargps.com/ford-fiesta-nav...card-p-713.html

adresinde yeni Fiesta için üretilmiş bir multimedya sistem var. Fiyatı 868$, sanırım shipping ücreti dahil değil. Türkçe OSD dili, GPS (Türkçe dil desteklemiyor GPS'te, bize en uygun dil İngilizce olacak), Bluetooth Telefon, analog TV, Radyo, DVD/VCD/CD/WMA/MP3/MP4(AVI)/CD-R/CD-RW/DVD-R/DVD-RW, park halinde beklerken yada trafikte kullanılabilecek 4 adet oyun gibi özellikleri var. Fiesta'ya uyumlu olduğu için direksiyondan kontrole de izin veriyor. Ayrıca SD kart-USB Disk (8 GB), IPOD gibi cihazları da destekliyor. Bu sistemi alıp montaj yaptıran var mı? Olursa burada paylaşırsa sevinirim. Yorumları bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca

buna benzer bir ürün ford servislerinde 1800 gibi fahiş bir rakama satılıyor..özellikler aynı..tabi aracın garantisi bozulmuyor lafı ile satılıyor..böyle birşeyi bende taktırmak istiyorum ama o fiyata asla değmez..dışarıda taktırsak ne olur acaba ??

Yorum bağlantısı
Halit Bozkurt
buna benzer bir ürün ford servislerinde 1800 gibi fahiş bir rakama satılıyor..özellikler aynı..tabi aracın garantisi bozulmuyor lafı ile satılıyor..böyle birşeyi bende taktırmak istiyorum ama o fiyata asla değmez..dışarıda taktırsak ne olur acaba ??

Hocam elemanın teki aracına taktırmış, kullanımı ile ilgili de bir video çekip youtube da yayınlamış. Link:

http://www.youtube.com/watch?v=buTleLRhcdg

Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca
Hocam elemanın teki aracına taktırmış, kullanımı ile ilgili de bir video çekip youtube da yayınlamış. Link:

http://www.youtube.com/watch?v=buTleLRhcdg

güzel gözüküyor...ama bizim ford servislerinde takılan model mi bu?? yine de 1800 aşırı bir fiyat garanti bozulmaz meselesine rağmen..sanırım taktırmayacağım..zaten önce bir şu arabayı teslim alsak hayırlısyla bunlar sonraki işler..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
H.Yusuf Kantarcılar

1000-1600 tl ye kadar nette bir sürü ilan var, ancak çok önemli bir parça mı işlevi çok can alıcı mı? bence hiç gerek yok, otosan -ne getirirsem nasıl olsa alıyorlar- fikrinden sıyrılıp avrupada ne donanım varsa onu getirmeli yada ben isteyebilmeliyim onlarda getirebilmeli, parası ile değil mi? o zaman bu ve buna benzer donanımları dışardan satın alarak taktırmaya çalışmayız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Onur Efe

Bu cihazlardan taktırıp kullanan var mı? 2012 lerdeki kumanda uyumu ve ekran bilgilendirmelerini destekler mi?

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Uzun zamandır böyle bir sistem için araştırma yapıyorum. oto ses sistemleri üzerine çalışan deneyimli iki ayrı arkadaşım ve daha önce bu cihazı kullanan fiesta sahibi arkadaşımdan aldığım bilgiler doğrultusunda bu cihazlara kesinlikle yanaşılmaması konusunda.

Yorum bağlantısı
Onur Efe

Uzun zamandır böyle bir sistem için araştırma yapıyorum. oto ses sistemleri üzerine çalışan deneyimli iki ayrı arkadaşım ve daha önce bu cihazı kullanan fiesta sahibi arkadaşımdan aldığım bilgiler doğrultusunda bu cihazlara kesinlikle yanaşılmaması konusunda.

Teşekkürler bilgi için. zaten bir ekstrası navigasyon ve bluetooth. Onları da telefon hallediyor :)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Teşekkürler bilgi için. zaten bir ekstrası navigasyon ve bluetooth. Onları da telefon hallediyor :)

Rica ederim ;)

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Ben kullandım,O kadar da uzak durulması gereken bir cihaz değil diye düşünüyorum,Bunların iki modeli var, İkisini de kullandım

1. Model: Kendi ana ünitesi ile değiştirilebilen

2. Model: Torpido içeisine takılan harici ünite

2. model tamamen uzak durulası modeldir

1. model ise direksiyon kumandası çalışmıyor idi ( sanırım yeni yazılımlar ile hallolmuş olabilir) Bunun dışında :

Araç bilgilerini gösterir,Kapı açık vs

Geri görüş kamerasına uyumludur geri vites konumunda ekran kamera moduna geçer ( bunu araç bilgilerini tanıyarak yapıyor)

Gece sürüşlerinde ekran ışığının kısılmaması kötü

Orta konsulda duruşu pek hoş değil biraz daha kabaca duruyor

Ses çıkışları orjinal üniteden daha yüksek ve kalitelidir ( bu tip cihazlar genelde ses çıkış entegresi yada gps işlemcisi ni Samsung ,Sanyo, Philips gibi markalar kullanırlar ( her ne kadar çin malı olsada)

( Dikkat) Bağzı titanyum donanımların soket farklılıkları var bu cihazlar tek tip ve yeni tip soket uymuyor

Sonuç: Alınıp takılması tamamı ile keyfi bir durum , Takılabilir bir sorunu da yoktu ( ama fiyat olarak 500 TL- 800 TL) bandını bulmak gerek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İlgilenen olursa benim bir arkadaşım getiriyor yurt dışından ve servislere veriyor. İsterseniz sizler için fiyat alırım.

İstanbul da olan arkadaşlara montajınıda yapar ücretsiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...