Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 İLGİLİ LİNK spin atan araç, takla atıyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 kazaya; öndeki aracın yavaşladığını geç farkedip direksiyonu ani kırınp takla atmaları sebep olmuş. bu tip araçlar trafikçe cirit atıyor ama pek azı polis engeline takılıyor. bence denetlemelerin artması lazım, sadece akşamları alkol, radar çevirmesi olmaması lazım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Bence bu bir kaza değil; direk cinayete teşebbüs.. Bile bile lades olmuş. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 (düzenlendi) C.Savcılarının bu tür olaylarda re'sen harekete geçip soruşturma açmaları lazım bence cana da gelebilirdi gerçi Bursa'da adam 5 canı katletti ama 11 ay yattı kıysan ne olacak ki sanki benim ki de laf işte 6 Ekim 2010 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 ben daha önce facebook ta izlemiştim.su testisi su yolunda kırılır,bu cümlenin cuk oturduğu olaylardan biri. Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Böyle kazaları görünce -cezalarını çekenleri- biraz rahatlıyorum ben nedense. Çok mu acımasızım bilmiyorum ama aşırı hızla, makaslarken, yanlarken ya da alkollüyken kaza yapanlara acımıyorum, içimden gelmiyor. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Böyle kazaları görünce -cezalarını çekenleri- biraz rahatlıyorum ben nedense. Çok mu acımasızım bilmiyorum ama aşırı hızla, makaslarken, yanlarken ya da alkollüyken kaza yapanlara acımıyorum, içimden gelmiyor. Çok canisin Murat abi ama nedense böylelerine ben de hiç acımıyorum. Özellikle motorla ön kaldırarak giderken kaza yapanlara hiç acımıyorum. herkes yolunda doğru dürüst gitse kimseye bir şey olmaz. Hadi bu davarlar kendilerine zarar vermiş ama başkalarına da verebilirlerdi. Yorum bağlantısı
Bahadır Çınar 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 İstanbul için olağan görüntüler. Hem kendilerini hem başkalarını yakıyorlar Yorum bağlantısı
Muhammet Baran 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 C.Savcılarının bu tür olaylarda re'sen harekete geçip soruşturma açmaları lazım bence cana da gelebilirdi gerçi Bursa'da adam 5 canı katletti ama 11 ay yattı kıysan ne olacak ki sanki benim ki de laf işte maalesef.. uygulayıcı hukuk adamlarının tedbirlerinin çözüm olmadığının delillerinden: (ya da hakim savcı ne yapsın?!) http://www.bugun.com.tr/kose-yazisi/120804...r-makalesi.aspx trafik ihlalleri nedeniyle oluşan zararların hesabını yeni ceza ve ceza infaz kanununu hazırlayanlardan ve onaylayanlardan sorabilsek ne güzel olurdu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Meslek + hobi vesilesi ile, çok kaza yapmış otomobil - tutanak gördüm-inceledim, 4 adet somun + 10 cm2 kauçuk üzerinde yol alındığı hiç unutulmamalı. Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Kimisi için vaz geçilmez bir hastalıktır, kimisi için bir yere yetişme çabasıdır, kimisi için de sadece yanındaki kıza hava atmaktan ibarettir. Bela okuyamam ama doğru bir davranış olmadığı kesin. Allah kimseye vermesin. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Yardım edin yardım edin diye söylüyorlar ya, oradaki vatandaşların yerinde ben olacaktım hadi ordan ulen demezsem ne olayım ! Yorum bağlantısı
Recommended Posts