İçeriğe Yönlendir

Focus III - 1.0 - 1.6 Ecoboost Motorlar Hakkında / Sorunlar

Gökhan Kızılkaya

Recommended Posts

Tamer Topaç
Bir saat önce, Soner Çelik2 yazdı:

Hocam ben bu aracı alıcam önemlı olan gıdıp gıtmemesı degıl 180 hp bana yetecegını dusunuyorum. benım kafamdakı şu bu motor artık uretılmıyor yanı bana mekanık bır sıkıntı çıkartırmı acaba

On ‎03‎.‎01‎.‎2019 at 12:24, Selim Bilgin yazdı:

2 sene kadar kullandım, bendeki şeker kırmızı ve en dolu paketti.

Halen keşke satmasaydım dediğim bir otomobildir, sürüşü, gidişi çok keyifliydi. İlk kullanımda 182PS gibi gelmeyebilir, bir kaç dokunuşla iyileştirmek mümkün. Ecoboost'un Eco kısmı için gaz pedalının ilk kısmını biraz hissiz yapmışlar.

Yakıt olarak da üzmez, ben İstanbul'da 9'un üstüne pek çıkmadım depo ortalamasında. Uzun yolda 6'ya düşer efendi kullanımda.

Kronik olarak su hortumlarından birisi kırılıyor ve hararete yol açıyor, aldıktan sonra değişmemişse o hortumu ve önlem olarak taşma kabını değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ben başka sıkıntı duymadım. Bir de Amerika' da motor alev alma durumu olmuştu.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
4 saat önce, Tamer Topaç yazdı:

İyi biliyorum o andaki halini. Aha amca sakin sakin kopuyor. Ve şunu dedik 2,5 Focus olsaydı yırta yırta çıkardı. F3' de güç devirlere yayıldığı için his ve performans törpülenmiş.

O gün kü EcoBoost bozuktu bence, bildiğin bozuk. Sonra başka araçlar kullandım gayet te güzel gidiyordu.

Hahaha sen de mi arabadaydın. İşte ufkumuzu açan amca o oldu. Kompresör başka bişi dedik 😛

İyi biliyorum o andaki halini. Aha amca sakin sakin kopuyor. Ve şunu dedik 2,5 Focus olsaydı yırta yırta çıkardı. F3' de güç devirlere yayıldığı için his ve performans törpülenmiş.

O gün kü EcoBoost bozuktu bence, bildiğin bozuk. Sonra başka araçlar kullandım gayet te güzel gidiyordu.

Hahaha sen de mi arabadaydın. İşte ufkumuzu açan amca o oldu. Kompresör başka bişi dedik 😛

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
1 dakika önce, Selim Bilgin yazdı:

Bir kere söylesen anlardık ya. :D 

Vurgulamışım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Araç ebatları, bagaj hacmi, tork ve performans olarak Chevrolet Cruze 2.0 dizel 163 beygir hatchback kasa öneririm. Sahibinden araçlara bakıp her ikisini de test etmeniz mümkün. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...