İçeriğe Yönlendir

Taklitler Aslını Yaşatır :-)

M.Eray Özer

Recommended Posts

Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Bursa toplantısının medya tanıtımını önermiştim, ancak talep gelmemişti. İstenirse fordclubtr de medyanın her mecrasında yer bulabilir. Kia forumuna bir baksanıza arabalarının markalarını logolarını söküyorlar araba tanıtımlarında, ne anladım ben bu işten, taşıyamacaksan logoyu binme o arabaya.

tarihinde Ayhan S?rt?kara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bursa toplantısının medya tanıtımını önermiştim, ancak talep gelmemişti. İstenirse fordclubtr de medyanın her mecrasında yer bulabilir. Kia forumuna bir baksanıza arabalarının markalarını logolarını söküyorlar araba tanıtımlarında, ne anladım ben bu işten, taşıyamacaksan logoyu binme o arabaya.

Gerekli yüksek merciilere ilettim :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Seneye yapılacak şenliğimizde iyi organize olalım..

Kia'cılar utanıyormuymuş markalarından.. ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

bu işin isim babası kim ? "xxxclubtr.com" kimin hangi forumun ürünü acaba

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal
tek kapı ceed ler, oldukça hoş.

Verilen linkteki fotoğraflara baktım da; Çağlar abiye kesinlikle katılıyorum. :D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Cerato alınca ben de kurayım diyordum böyle bi forum,hazır kurulmuşu varmış,geriye kalan ele geçirmek. :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...