Yigit Ay 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 (düzenlendi) Çok yakın bir arkadaşımın aracıdır 2004 Model Astra Njoy Bunlarda bonus olsun Hızlı cila sonrası 4 Eylül 2010 tarihinde Yigit Ay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yigit Ay 4 Eylül 2010 Yazar Paylaş 4 Eylül 2010 (düzenlendi) önlü-arkalı çekim çok iyi fikirmiş. Bir anda aklımıza geldi Biz de yapalım dedik. 4 Eylül 2010 tarihinde M. Alper Ekinci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 Fotoşop icat oldu, Mertlik bozuldu Eski filimli bir makinam vardı onunla üstüste çekim yaparak yapardım böyle şeyleri.. Hey gidi günler hey 3- 4 poz için 1 makara giderdi.. Yorum bağlantısı
Yigit Ay 4 Eylül 2010 Yazar Paylaş 4 Eylül 2010 Fotoşop icat oldu, Mertlik bozuldu Fotoşopluk bir işim olmadı sadece iki fotoğrafı birleştirdim fotoşoptan başka bir yoluda yoktu zaten Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 Bu kasa opel serisini hala seviyorum, ve gerçekten beğendiğim ender tasarımlardan biridir. Çekimler gayet güzel olmuş, ancak kırmızı rengi sevemedim gitti. Araba farklı renk olsa çok daha iyi olurdu sanırım. Deklanşörünüze sağlık. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Eylül 2010 Paylaş 4 Eylül 2010 bu kasanın dışımı seviyorum. Ama içinde konsol üstüme üstüme geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2010 Paylaş 5 Eylül 2010 Çok güzel, opelin en düzgün sorunzuz araçlarından biri, bu kasadan sonrası dert makinasına dönüşmüştür. Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Kasım 2011 Paylaş 9 Kasım 2011 (düzenlendi) Araba da fotoğraflar da çok güzel. Allah nazarlardan saklasın. Ellerinize sağlık. edıt: saklsın :saklasın 9 Kasım 2011 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 pasta cila işciliği mükemmel..arkadaşın bu arabanın yanına kimseyi yaklaştırmasın..ben olsam kapalı garajda tutmaya çalışırdım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts