Serkan Turan 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Eray Alicikoğlu yazdı: var ya abi marketlerde satılıyo kırmızı şişeli asspirin yazıyo üstünde ben koltuk silerken annem bana onu vermişti hem güzel kokuyo hem de temizliyo konsolu falan da silmiştim güzel parlatıyo Tamam bildim a101 de falan var. Sıkıp siliyorsun yani. Evdeki koltuklar elinden geçmiş anlaşılan 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Serkan Turan yazdı: Tamam bildim a101 de falan var. Sıkıp siliyorsun yani. Evdeki koltuklar elinden geçmiş anlaşılan abi karıştırma oraları şimdi arabanın koltukları tavanı falan yapmıştım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 etikete dikkat edin, aluminyum yüzeyde kullanmayın yazıyorsa arabanın hiçbir yerinde kullanmayın 2 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Eray Alicikoğlu yazdı: abi karıştırma oraları şimdi arabanın koltukları tavanı falan yapmıştım Neyyssee bakalım öyle olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Focus 2 nin döşemeleri sökmek zor mudur? Bej renk benimki lekeler çok kötü görünüyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Kosla halı şampuanı ile güzel bir sonuç alabilirsiniz, ben uyguladım ve memnun kaldım tavsiye ederim..... Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Sonradan kusma yada harelenme denilen daireler ortaya çıkıyor, bunun sebebi nedir? Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Mesut Aybek yazdı: Ben komple döşemeleri söktüm. makinada güzelce yıkayıp kurutup güzelce söktüğüm gibi yerine taktım...! Kurumadı koktu ilaç derdim olmadı. 2-3 ay arabada kokusu kaldı... Çok zor değil, gözünüz keserse çıkarıp geri takmayı bence daha temiz ve daha kolay oluyor..! Ve en önemlisi bedavaya işi bitiriyorsunuz..! bunu yapmayı çok istiyorum ama döşemeyi sökerken zarar vermekten vede taktığım zaman da orjinali gibi olmamasından korktuğumdan, kalkışamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Hasan Ekci yazdı: Sonradan kusma yada harelenme denilen daireler ortaya çıkıyor, bunun sebebi nedir?Eger elinizdeki sunger ya da bez gereginden fazla islak olfugunda ya da cok fazla bastirildiginda dosemeden sungere gecer. Sunger zamanla kirlenmistir ve cok az islansa bile (ki temizlik esnasinda farkedilmeden gereginden fazla islatilir) icindeki kiri su etkisi ile yulariya dogru cikarir ve dosemeden kusma yapar. Bu nedenle dosemeyi bastirmadan kopukle silerek, ya da hizli kurutma yapma kapasitesine sahip makinelerle temizlemek dogru olandir. Vakumlu supurgeler de eger periyodik olarak temizlik yapilmazsa sungerdeki kiri yukari ceker ve lekenmeye neden olur.Ikinci lekelenme nedeni ise arac sifirken dosemelere uygulanan koruma maddesinin yanetkisi. Bu kimyasal surekli uygulanmazsa aracin dosemesi acik renk ise su dokulse dahi leke yapmaya musait hale getiriyor. Bunun cozumu ya surekli temizlik yaptirmak ya da dosemeyi guzelce sokup yikamak. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Koltuklara sıkılan köpük malzemeler var,biraz kuruduktan sonra süpürge makinası ile çektiriyorsunuz.Hem fazlada yorulmuş olmazsınız. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Ne yaparsanız yapın çok ıslatmadan yapın.. Alt kısıma su geçmediği sürece işiniz daha kolay olacaktır. Köpükleri tavsiye ederim..Köpüğü sık bekle biraz sonra fırçala sonra da mikrofiber bezle sil oldu bitti.Kusma falanda olmaz. Benim araçta krem renk döşemeli.. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Arkadaşlar, başka konu açmadan burada paylaşayım.... http://www.detailinggarage.com.tr/wp/ ortaklarından Mert sağolsun, ( eski forumdan görüştüğüm ) cumartesi günü detaylı iç temizlik + klima bombası+ ön cam pastası(trafik kiri ve kireç için) dahil indirimli fiyat olarak 150 TL ye yaptırdım . Tavsiye ederim, Bir de servisden 52 TL ye karbon polen filtresi aldım onu da taktık resimleri çektim amam yanımda değil, bir ara eklerim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: etikete dikkat edin, aluminyum yüzeyde kullanmayın yazıyorsa arabanın hiçbir yerinde kullanmayın Yağ çözücünün üzerinde "Alüminyum yüzeylerde KESİNLİKLE KULLANMAYIN" yazıyor.... 15 Eylül 2014 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Aracı ilk aldığımda tam 3 saat boyunca aspirin + sonax araç içi temizleyici sprey suya karıştırıp mikrofiber bezle sildim. Sadece koltuklar da değil bütün iç mekanı sildim, araç tertemiz oldu. Ama bahsettiğiniz kusmalar bende de oldu sanırım bezi tam sıkmadan silmişim, hata etmişim. Şimdi tekrar benzer bir koltuk temizliği yapmayı planlıyorum fazla ıslatmadan hemen kurutarak. http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-xtreme-nano-arac-ici-temizleyici/productDetails.aspx?productId=otson221241&categoryId=20035742 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Aracimin koltuklarini sokup yıkamak istiyorum bugün inceledim biraz sadece vidalari sokmek yetrli gibi ama on koltuklarin altındaki soketleri çıkarmak sıkıntı olurmu birde on koltuk larda ki Airbag ler yıkama esnasında zarar görürmu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 sökmek derken zaten kumaşı sökeceksiniz? airbag koltukta kalacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 13 Ekim 2015 Paylaş 13 Ekim 2015 Çağlar Bayur yazdı: sökmek derken zaten kumaşı sökeceksiniz? airbag koltukta kalacak.Ben koltuğu olduğu gibi çıkar diye düşünüyordum sadece döşemeleri sokebilirmiyiz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Döşemeciler koltuk kılıflarını sökebilmek için önce koltukları söküyorlar. Üzerinde sökülmez demiyorum fakat içinde demir teller var. Bu tellere kılıf yine demir halkalarla bağlıdır ve söküp takabilmesi oldukça zordur. Ben bildiğim halde 2 penseyle bir tanesini çıkartamadım. Araç aynı araç. Çıkartsam takamazdım. Velhasıl kılıf sökmeyi takmayı bilmiyorsanız hiç bulaşmamanız sizin kârınıza olur. Söküp takması için bir döşemeci ile görüşebilirsiniz. 50 liraya anlaşılır gibi geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Kani Kaya 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 halı yıkama makinesiyle kolayca temizlenebilir... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Mustafa Boz yazdı: Aracimin koltuklarini sokup yıkamak istiyorum bugün inceledim biraz sadece vidalari sokmek yetrli gibi ama on koltuklarin altındaki soketleri çıkarmak sıkıntı olurmu birde on koltuk larda ki Airbag ler yıkama esnasında zarar görürmu Mustafa Bey; Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Emre Şimşek yazdı: Döşemeciler koltuk kılıflarını sökebilmek için önce koltukları söküyorlar. Üzerinde sökülmez demiyorum fakat içinde demir teller var. Bu tellere kılıf yine demir halkalarla bağlıdır ve söküp takabilmesi oldukça zordur. Ben bildiğim halde 2 penseyle bir tanesini çıkartamadım. Araç aynı araç. Çıkartsam takamazdım. Velhasıl kılıf sökmeyi takmayı bilmiyorsanız hiç bulaşmamanız sizin kârınıza olur. Söküp takması için bir döşemeci ile görüşebilirsiniz. 50 liraya anlaşılır gibi geliyor.Özür dilerim ama bu döşeme kısmı oturduğumuz kısım ile sırt olarak iki parça ben bunların Neresi ni sokecem anlamadım bir türlü bu koltuğu ben olduğu gibi yerinden alsam yikasam olmazmi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Mustafa Boz yazdı: Özür dilerim ama bu döşeme kısmı oturduğumuz kısım ile sırt olarak iki parça ben bunların Neresi ni sokecem anlamadım bir türlü bu koltuğu ben olduğu gibi yerinden alsam yikasam olmazmi Mustafa Bey,konuyu başından okursanız size yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Hakan Erken yazdı: Mustafa Bey,konuyu başından okursanız size yardımcı olacaktır.Konuyu okudum ama benim aradığım airbaglarin sudan etkilenip etkilenmedigi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Mustafa Boz yazdı: Konuyu okudum ama benim aradığım airbaglarin sudan etkilenip etkilenmedigi Yanlış hatırlamıyorsam,konu sahibi Turkay hocamız koltukları örtüsünden sökmüştü. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Zaten Çağlar Bayur ve emre Şimşek ondan bahsetti sanırım ben en iyisi yüzeysel bir temizleme yapayım silerek detaya girmeyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts