İçeriğe Yönlendir

Çocuklarla Seyahat Ederken Nelere Dikkat Edilmeli?

Fahrettin Karakoç

Recommended Posts

Serkan Gümüşdağ

Ben çocuk koltuğu almadım almayıda düşünmüyorum. Bence çocuklar için büyük bir eziyet. Uzun yolculuklarda tabiki. Sere serpe uyumak varken koltuklara kırk yerinden bağlayıp oturtmak güvenlik için bile olsa benim özgürlükçü ruhuma ters geliyor.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
Ben çocuk koltuğu almadım almayıda düşünmüyorum. Bence çocuklar için büyük bir eziyet. Uzun yolculuklarda tabiki. Sere serpe uyumak varken koltuklara kırk yerinden bağlayıp oturtmak güvenlik için bile olsa benim özgürlükçü ruhuma ters geliyor.

Allah muhafaza ciddi bir kaza olduğunda düşünceleriniz değişebilir.Bence şimdiden biraz kısıtlamacı davranın.Sere serpe uyuyan bir çocuk kaza anında kendini dışarıda bulur.Ciddi risktir.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Çocukların çocuk koltuğunda oturmaları trafik açısından zorunludur,hem trafik cezası yersiniz, hemde kaza anında Allah saklasın ciddi yaralanma riski taşır. Ebat olarak küçük olduklarından,camdan dışarı çıkmaları yada ön konsola çapmaları muhtemeldir. Aman derim bu fikrinizi bir kez daha düşünün.

Yorum bağlantısı
Özdemir Erten

Bence koltuğa yavaş yavaş kendinizide çoçuklarınızıda alıştırın.Çok büyük önem taşıyor.Bizimkiler hep anlatırlar küçükken şehir içinde yolculuk esnasında arkada oturuyormuşum.Babamın aniden önüne çıkan bir araba yüzünden yaptığı sert frenleme ile arkada koltuğun altına girmişim :fiuw: Allah korusun.Koltuk olsa daha güvenlikte olurdum.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Sizi veya çocuğunuzu hayatta tutan şey, özgürlükçü ruhunuza ters gelmemeli zira olası bir kazadan sonra (Allah korusun) ruh kalmayınca özgür olmasıda birşey ifade etmez.(Allah muhafaza)

Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ

Arkadaşlar gerçekten çocuk koltuğu almayı düşünmüyorum. İnşallah başımıza daha doğrusu kimsenin başına böyle bir şey gelmez.

Yorum bağlantısı
Cem Işık
(düzenlendi)

Emniyet kemeri de bizim hareket özgürlüğümüzü kısıtlıyor,takmayalım bence.

tarihinde Cem I??k tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal

karar sizin.Amin.

haberin 12.sayfasındaki resimde bebek koltuğu aracın ön koltuğuna monte edilmiş ??

Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç

Bebek koltuğu olmayıp ceza kesilen var mı? Polislere galiba ceza ile ilgili emirler gelmemiş diye duydum.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt
haberin 12.sayfasındaki resimde bebek koltuğu aracın ön koltuğuna monte edilmiş ??

Airbag iptal edilebilen araçlar için bir sakıncası yok. Hatta anne/babasını görebildiği için çocuk kendini daha huzurlu hissedecektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...