Sertaç Karginer 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Ben araba ve ciladan çok eve ve bahçeye bittim +1 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Maaşallaaaahhh... Dergi yapsak da kapak olsa 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Böyle bahçem olsa arabayı komple parçalara ayırır herşeyiyle uğraşırdım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) 5 Mayıs 2013 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 Sağolun arkadaşlar evlendikten sonra bahçeyi ve evi bıraktım mecburen ailem orada yaşıyor. Ben arada oto yıkama olarak kullanıyorum işte Çağlar abi Servet abi garajı ve yıkama test edip onaylamışlardı geçen sene Daha iyileri sizlerin olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Uzun bir aradan sonra araba birgüzel yıkandı ve meguiars nxt2.0 ile cilalandı boya kendine geldi.. Yıllar onu eskitemedi Fotoğraf makinam yanımda olmdığı için hesap makinası ile çekilmiştir alıcınızın ayarı ile oynamayınız Maşallah, hesap makinesi de bayağı bir fonksiyonluymuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Yağmur damlacıkları üzerinde duramasın harika olmuş... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Maşallah, hesap makinesi de bayağı bir fonksiyonluymuş :D Bir tek deterjan görevi göremiyor işte pentax >> mintax 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Bir tek deterjan görevi göremiyor işte pentax >> mintax Dettt çarpılırsın.. İmaj kalitemle çarparım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2013 resimlerde sorun var. Anahtarı merakla bekliyorum Anahtar bunun aynısı.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2013 Uzun zaman oldu fiyatını unuttum ama şu anda daha uygun fiyatlara yapılıyor.. Burada yapıldı benimki, telefon ile irtibata geçin forumdan aradığınızı söyleyin.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/180761-ankara-ycel-anahtar/ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 Anahtar bunun aynısı.. Bu tip anahtar gerçekten çok güzel. Aracı aldığımda Serkan Toker abimle gidip yaptırmıştık 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2013 Uzun zaman oldu fiyatını unuttum ama şu anda daha uygun fiyatlara yapılıyor.. Burada yapıldı benimki, telefon ile irtibata geçin forumdan aradığınızı söyleyin.. http://www.fordclubt...a-ycel-anahtar/ Sahibinden.com sitesinden alıp burada taktırdım. Orjinal plastik olan denk geliyor arada sırada. Aradım bulamadım plastik bir taburenin üstünde çekiyor fotoğrafları hep. Satıcı güvenilirdir.. Bu tip anahtar gerçekten çok güzel. Aracı aldığımda Serkan Toker abimle gidip yaptırmıştık Serkan abi sağolsun bir çoğumuzu rahata kavuşturdu.. 2 Yorum bağlantısı
Olcay Artış 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Bir de klima düğmeleri değişse daha mı güzel olur sanki ebay'dan aldığım düğmelerim geldi ve çok şık durdu =) 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 Bir de klima düğmeleri değişse daha mı güzel olur sanki ebay'dan aldığım düğmelerim geldi ve çok şık durdu =) Fiesta için uygulaması çok zahmetli oluyor.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Artık bagajı büyük konforlu aile arabası lazım sana aile babası Misalen Cetta 1.6 Tdi DSG 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Arabanın içinde gece çekimi zor oluyormuş; ufak bir tripod lazım UFaklığı kullan Ufaklık derken sıpayı kastetttim ha 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 UFaklığı kullan Ufaklık derken sıpayı kastetttim ha yanıyosun fuat abiiii Fuat Abi kim, Kim yanıyor 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Kasım 2013 Yazar Paylaş 20 Kasım 2013 Artık bagajı büyük konforlu aile arabası lazım sana aile babası Misalen Cetta 1.6 Tdi DSG Azıcık daha büyüsün şimdilik yetiyor UFaklığı kullan Ufaklık derken sıpayı kastetttim ha 1 Yorum bağlantısı
Fatih Can Özkan 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 abicim merhaba arabanız çok güzel maşallah ben 1 ay önce 2008 collection aldım daha birşey yapamadım bu teyip telefona bağlanıyormu üzerinde düğmeler var ama..ve bazı arkadaşlar dörtlü düğmesinin yanındaki boş yere termometre bağlamış siz yapacakmısınız ben araştırıyorum saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Aralık 2013 Yazar Paylaş 14 Aralık 2013 abicim merhaba arabanız çok güzel maşallah ben 1 ay önce 2008 collection aldım daha birşey yapamadım bu teyip telefona bağlanıyormu üzerinde düğmeler var ama..ve bazı arkadaşlar dörtlü düğmesinin yanındaki boş yere termometre bağlamış siz yapacakmısınız ben araştırıyorum saygılar. Fatih bey teyp telefona bağlanmıyor, o tuşlara basınca sadece ses kısılıyor. Termometre takmaya gerek duymadım zaten yol bilgisayarında dış sıcaklık mevcut. Saygılar bizden.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts