Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2018 Paylaş 10 Ekim 2018 (düzenlendi) Geçmiş olsun, iyi farketmişsiniz, genelde 2 yerden sorun çıkar, ya termostadtan yada kalorifer çatal hortumunun koruması yoksa hava emiş borusuna temasından oluşan toplu iğne ucu gibi delikten su sızdırmasıyla, bu ikisine dikkat edin... bende kaçak değilde termostad özelliğini kaybetmişti, ibre 1-2 mm. kadar aşşağıda duruyordu, erken açmaya başlamıştı yani, değiştirdim hemen, ilk değişimde taktığım termostadın gövdesinde conta tırtmış, su kaçırınca söküp bir daha değişmiştim, tabii maliyet ucuzdu kendim değiştirdiydim Not: termostadada %100 zam gelmiş yuf yani.... 10 Ekim 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ekim 2018 Yazar Paylaş 10 Ekim 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun, iyi farketmişsiniz, genelde 2 yerden sorun çıkar, ya termostadtan yada kalorifer çatal hortumunun koruması yoksa hava emiş borusuna temasından oluşan toplu iğne ucu gibi delikten su sızdırmasıyla, bu ikisine dikkat edin... bende kaçak değilde termostad özelliğini kaybetmişti, ibre 1-2 mm. kadar aşşağıda duruyordu, erken açmaya başlamıştı yani, değiştirdim hemen, ilk değişimde taktığım termostadın gövdesinde conta tırtmış, su kaçırınca söküp bir daha değişmiştim, tabii maliyet ucuzdu kendim değiştirdiydim Not: termostadada %100 zam gelmiş yuf yani.... Termostad sorunsuzdu bende açılmışken değişti. Kalorifer çatal hortumunda sıkıntı yok sürtmüyor herhangibiryere. Yedek parça fiyatları uçmuş. Sanayi bomboş kan ağlıyor esnaf. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Kasım 2019 Yazar Paylaş 21 Kasım 2019 Güncel bir durumu paylaşalım. Dikkatsiz bir sürücü park yerinden çıkarken nasıl yapmayı başardıysa sol ön köşeden çarptı. Raporlarımızı tuttuk servise bırakıcam uygun bir zamanda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım 2019 Paylaş 25 Kasım 2019 Ersen Tapan yazdı: Güncel bir durumu paylaşalım. Dikkatsiz bir sürücü park yerinden çıkarken nasıl yapmayı başardıysa sol ön köşeden çarptı. Raporlarımızı tuttuk servise bırakıcam uygun bir zamanda. Geçmiş olsun.. nedir son durum Ersen ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Kasım 2019 Yazar Paylaş 25 Kasım 2019 Geçmiş olsun.. nedir son durum Ersen ?Sağol emmi onarım için eksperden parça bekleniyor. Far değişecek geri kalan yerler onarım olacak. 10 güne biter. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Aralık 2019 Yazar Paylaş 9 Aralık 2019 Araç cumartesi akşam teslim edildi. Far orjinali ile değişti. Emmi sigorta sağolsun gerek onarım,gerek ikame araç konusunda mağdur olmadan bu süreci atlattık. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Aralık 2019 Yazar Paylaş 9 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Geçmiş olsun abi. Sağol Emre. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts