İçeriğe Yönlendir

Otobanda Yol çalışması

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar
Defalarca denk geldim o yol çalışmalarına... Kukalarla 2 geliş 2 gidiş ayırıyorlar, başka da birşey yok.

İşte sorunda o zaten 2 geliş 2 gidişmi yoksa 2'ye 1 mi :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Tırlar nerede gidiyor yad selektör yapınca ne yapıyorlar :p Eğer sağa kaçıyorlarsa yol 2 şerit :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Engin Deniz

Yaklaşık 1 aydır hergün Isparta-Barla(Eğirdir) arası geliş gidiş yapıyorum. Karayolları bu yolda asfalt çalışması yapıyor(!) Ancak çalışma 20 gündür sadece çakıl yığma şeklinde devam ediyor. 20 km kadar yolun sağ şeridi tamamem çakıl yığını ve yol tek şeritten devam ediyor. Karşıdan gelen aracın boyutuna göre ya durmak yada bankete taşmak zorunda kalıyoruz. Çakıl yığınları artık dağılmaya ve yola bilye gibi saçılmaya başladı. Şikayetvar.com a da karayoları ile ilgili bölüm yok, karayollarına mail atsam ilgilenmeyeceklerini biliyorum. İçimi burdan dökeyim dedim. Eğer bu güzergahı kullanacak varsa da dikkatli olsun.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence durumu yine de bildirin...Çünkü bazı şeyler bildirimden sonra düzelebiliyor.Hemen şikayet etmek yerine düşündüğünüz gibi bir mail atın durumu anlatın.Ben yeni dikilen trafik lambaları yeteri kadar gözükmüyor,sağ taraftakini ağaç kapatıyor diye telefon açtım, adresi verdim,ertesi gün üste ortaya da lamba koydular.Bir defasında da cadde de ışıklar yanmıyordu bu böyle 3 gün sürdü.Daha sonra yine telefon açtım karşıdaki kişi haberlerinin olmadığını,arıza olabileceğini söyledi bana teşekkür ederek ilgilenceklerini belirtti.O gün akşamı ışıklar yanıyordu :) Bazen gerçekten onlarında haberleri olmuyor...

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
(düzenlendi)
Yaklaşık 1 aydır hergün Isparta-Barla(Eğirdir) arası geliş gidiş yapıyorum. Karayolları bu yolda asfalt çalışması yapıyor(!) Ancak çalışma 20 gündür sadece çakıl yığma şeklinde devam ediyor. 20 km kadar yolun sağ şeridi tamamem çakıl yığını ve yol tek şeritten devam ediyor. Karşıdan gelen aracın boyutuna göre ya durmak yada bankete taşmak zorunda kalıyoruz. Çakıl yığınları artık dağılmaya ve yola bilye gibi saçılmaya başladı. Şikayetvar.com a da karayoları ile ilgili bölüm yok, karayollarına mail atsam ilgilenmeyeceklerini biliyorum. İçimi burdan dökeyim dedim. Eğer bu güzergahı kullanacak varsa da dikkatli olsun.

Malesef Engin hocam Eğirdir yolu mucurundan benim arabada mahvoldu. Kayınpeder Altınkumda 1 haftalık baraka kiraladı bizde hergün gidip takılıyoruz.

insanlar inanılmaz suretle bizleri kurşun hızında mucur yağmuruna tutuyorlar. Hala sinirim geçmedi arabam mahvoldu.

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
:(
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

konya yolunda, astiden, çukurambar ayrımına kadar olan yolun yarısını kazımışlar geçen gün, yolun iki tarafı arasında 8-10cm lik yükseklik farkı var, hiçbir uyarı tabelası da yok. yol bir anda 10cm düşüyo ve önceki giden araçların toz bulutundan bunu farketmiyorsunuz. sol şeritteyseniz sağa geçmek de tam bir işkence, yavaşlamanız gerek ancak arkadan gelen aracın size çarpma ihtimali var. tam bir karmaşa.

avrupadan ödüllü!!! bir başkette yaşıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
niye ilgili olduğunu düşündüğünüz makamlara telefon açmıyorsunuz? karayolları-bölge trafik-belediye hatta yerel göresel/yazılı basın. ya da ilgili kurumları, bu yolun görüntülerini kaydederek (foto-video) internet ortamında haklarında şikayet edeceğiniz yönünde telkin yolunu denemiyorsunuz.

Sadık Bey, kimi kime şikayet edeceğim. Yolu yapan karayoları zaten hepsi biliyordur zaten durumu..

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Bir makalede okumuştum İsviçre'de karayolu hatasına bağlı kaza bize göre 3-5 kat daha fazla görülüyor istatistiklerde.

Ben artık şikayet etmiyorum.

Bu yöneticileri,bürokratları hindistandan getirmiyorlar .

Demekki hakediyoruz.

Duble yol yapmaklada olmuyormuş sadece.

Hele şu 110 km ye geçiş süreci tam bir fiyasko !

Emmi geçen hafta yeni kurallara göre ceza yememiş ama şimdide eski hızlar yürürlükte diyorlar.

Yahu kardeşim yönetmeliğini ayarla ondan sonra resmi gazatene bas.Kaç kişi mağdur olacak kimbilir.

Gene tansiyonum yükseldi bak .

:D Hocam aynen öyle.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yiğitcan Coşar

Buda ilginçtir ki, tırların bazıları bariyerlere rağmen sağa mümkün olduğunca yanaşıp öyle giderken sevgili kamyoncular iki şeridi ortalayarak gidiyor. Selektör yaptığımda da el kol hareketleriyle destekliyorlar :) Aşırıya kaçan olduğunda önüne geçip yavaşlıyorum artık kaç vites birden düşer bi daha kaç zamanda çıkar o yokuşu beni ilgilendirmez :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sizin dediğiniz gibidir bölünmüş yollarda emminet şeridi normal şerid gibi kullanılır.Şuda varki size yol vermeyen yada sağa çekilmeyenler oranın emniyet şeridi olduğu için kullanmamazlık yaptıklarını sanmıyorum :) biraz daha daraldığı için yol muhtemelen sığmamaktan korktukları için çekilmiyorlardır :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Kocaman tırı sığdırıyor adamlar kamyoncular yarısı kadarını mı sığdıramıyorlar :) Sağdan giden tırların büyük bir kısmıda yabancı plakalı oluyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...