Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Otoyol ve Otoban arasındaki fark nedir. ? Tanım olarak net bir bilgiye ulaşamadım.. Bilgisi yada herhangi bir kaynağı olan var mı arkadaşlar. ? Yorum bağlantısı
Nurullah Demir 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Hımmm..Kadınlar ne ister gibi zor bir soru Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 ikisi de aynı şey değil mi? otoyolun almancası autobahn. dilimize oradan girmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Mehmet Özyürek yazdı: Otoyol ve Otoban arasındaki fark nedir. ? Tanım olarak net bir bilgiye ulaşamadım.. Bilgisi yada herhangi bir kaynağı olan var mı arkadaşlar. ? İkiside aynı diye biliyorum ben .. Google amcada ikisine aynı şeyleri çıkartıyo.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Aynı şey. Otoban almancadan gelme. Tahminim Almanya'ya giden gurbetçilerden bu söz geldi. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Türkiye de olmayan yol da denebilir aslında. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2010 Navigasyon cihazında kurcalarken iki kavramında geçtiğini gördüm.. Almanya için, her iki kavram da açılmış.. Türkiye için, her iki kavram açılmış, otoyol'a 120 km hız bilgisi girilmiş ama otoban'a hız bilgisi girilmemiş.. Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 (düzenlendi) Otoban almacası, otoyol türkçesi diye biliyorum ben de. Zaten bahn almancada yol demek. 4 Ağustos 2010 tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Autobahn almancada kesintisiz yol demek. Genel bi hız limiti olmayan,yer yer 130km/h limiti olan yollarının hepsine alamanlar autobahn der. Bizdeki otoyolla görünüm olarak aynı olsa da,bizimkilerde her yerde 120 km/h hız sınırı vardır. Bir de ben TCK'nın hiç bi yere otoban yazdığını görmedim,her yerde "otoyol" yazar. Yorum bağlantısı
Osman Bala 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Aynı şey. Biri almanca, biri Türkçe. İngilizcesi Motorway'dir. Yorum bağlantısı
Osman Bala 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Hakan Gürsoy yazdı: Bak ya yine kayboldu bu Bala. Ev taşıyacağım korkunç bir tadilat içerisindeyim. :lol: :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2010 Hakan Gürsoy yazdı: Allah beterinden saklasın Amin... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 (düzenlendi) Cihan Tiftik yazdı: Autobahn almancada kesintisiz yol demek. Genel bi hız limiti olmayan,yer yer 130km/h limiti olan yollarının hepsine alamanlar autobahn der. Bizdeki otoyolla görünüm olarak aynı olsa da,bizimkilerde her yerde 120 km/h hız sınırı vardır. Bir de ben TCK'nın hiç bi yere otoban yazdığını görmedim,her yerde "otoyol" yazar. yeni tabela sistemlerine göre ilerde tadilatlar olucak gibi en az 5 yıl olabilir daha çift yönlü otoyollar bitmeden otoyol diye yazan otoban görünümlü yollara daha çok 120 ile gidilir.zaman ve sabır lazım bak kayıp otoban bile varmış.yurdum otobanlar gibi.her 5 10km de bir zemin asfaltı farklılıgı olan otoyollarımız var pardon otobanımız var tc karayolları yol senfonisi konçertosu dinliyoruz :dil: belki 10 yıla yakın zamanda otoban polislerimiz devriyeyede çıkıcak hemide porchlarla neden olmasın hakettigimiz bir gerlişmişlik bence 4 Ağustos 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 Aynı şey otoban; almanca otoyol; türkçe. Yorum bağlantısı
Recommended Posts