Onur Çanga 2 Ağustos 2010 Paylaş 2 Ağustos 2010 Arkadaşlar merhabalar . Yaklaşık 2 aydır fiesta sahibiyim trend modeli olduğundan sis farı yok sadece boşluk yuvaları var ve ben ciddi derecede sis farı taktırmak istiyorum. Şimdi servisi aradım bana 1300 tl fiyat çektiler tampon değişecek dediler bu bana çok mantıksız geldi. Tamponda sağ ve sol kısımlarda boşluklar mevcut. Sizden ricam bu işlemi daha önce yapan yaptıran ya da yaptırmış tanıdığı olan var mı? Bazı web sitelerinde 180*200 tl arası fiesta sis farı buldum fakat bu tampon olayını açıkçası bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 2 Ağustos 2010 Paylaş 2 Ağustos 2010 titanium modeline baktıysanız yani orjinal sis farı olan,tampondaki sis yuvaları farklıdır..sanırım tamponu değiştirmeniz gerekiyo.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 2 Ağustos 2010 Paylaş 2 Ağustos 2010 ön tampon değişmesi gerekiyor.onun haricindeki sis farları "çakma" olur Yorum bağlantısı
Onur Çanga 2 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2010 evet yani titanium almadığıma bin pişmanım 1-2 ay daha fazla bekler 3-4 milyar daha fazla verirdim ama bunlarla uğraşmazdım. Neyse acaba çıkma olarak bulabilir miyiz ki ?.. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 2 Ağustos 2010 Paylaş 2 Ağustos 2010 (düzenlendi) yenisi baya pahalıymış.. 800 lira 2 Ağustos 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çanga 2 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2010 800 tl fiyat nerden aldınız acaba Özgen Bey bana 1300 dediler de. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 2 Ağustos 2010 Paylaş 2 Ağustos 2010 (düzenlendi) ö.m. yolladım 2 Ağustos 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Açıkgöz 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 Özgen Acar yazdı: ö.m. yolladım bu linkten temin edebilirsiniz yeni kasa fiesta için sis farlarını.bende aldım ama daha taktırmadım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...ing-musta/detay? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 sis farsız fiesta ön tampon tasarımı farklıdır. Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 7 Ağustos 2010 Paylaş 7 Ağustos 2010 O yuvaya uygun led çalışması yapılabilir mi acaba? Amerika daki kasalara benzer şekilde, tabi masraf işçilik vs. nası olur bilmek lazım. Yorum bağlantısı
Serdar Özkan 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 Onur Çanga yazdı: Arkadaşlar merhabalar .Yaklaşık 2 aydır fiesta sahibiyim trend modeli olduğundan sis farı yok sadece boşluk yuvaları var ve ben ciddi derecede sis farı taktırmak istiyorum. Şimdi servisi aradım bana 1300 tl fiyat çektiler tampon değişecek dediler bu bana çok mantıksız geldi. Tamponda sağ ve sol kısımlarda boşluklar mevcut. Sizden ricam bu işlemi daha önce yapan yaptıran ya da yaptırmış tanıdığı olan var mı? Bazı web sitelerinde 180*200 tl arası fiesta sis farı buldum fakat bu tampon olayını açıkçası bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bence hiç o işe girme..bende Trend kullanıcısıyım..benim rahatsızlıgım sadece gorutu olarak..dolayısıyla tamponun arkasına bir kedi gözü yapıstırıcam..hem masrafsız bir cozum hemde güzel gozukecek..ama bir forumda raslatmıstım..bir arkadas cam arkasına aleminyum folyo yapıstırmıs sonrada tamponun arkasına koymus..cok guzel olmus Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 (düzenlendi) Can Özsaraç yazdı: O yuvaya uygun led çalışması yapılabilir mi acaba? Amerika daki kasalara benzer şekilde, tabi masraf işçilik vs. nası olur bilmek lazım. harici bir çift sis kapagı bulursan ve güzel titiz bir işçilik ile gayet hoş olur.aynı resimdeki gibi rahatlıkla yapılabilir. fazlada bişi tutmaz. 3 Kasım 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Özkan 3 Kasım 2010 Paylaş 3 Kasım 2010 (düzenlendi) Arkadaslar bende kedi gözü vb. bir çözüm üreticem..daha önce böyle birşey yapıp resim koyabilecek bir arkadas var ise çok sewiniriz.. bide tampon arkasına yapışabilecek çözümler; 1- http://www.hepsiburada.com/Liste/beyaz-dik...goryId=20024936 2- http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-...57150#Gorseller 3- Kendi yapacagimiz cam+folyo Konuyu çok az dağıtıcam ama hazır trend kullanıcılarını bulmusken bunuda araya sıkıştırıcam; ayıca su cıtalara bayıldım..yapan arkadası tebrik ediyorum..bulunurmu acaba? http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ben-De-Ufa...li-t192905.html Sadece bunu bulabildim, nasıldır acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-33691779/detay? 3 Kasım 2010 tarihinde Serdar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Veli GÜNGÖR 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Bende arıyordum ve buldum sanırım bu konuyu ben kapatıcam Aşağıdaki linkte çok hoş yapılmış istediğim gibi http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-trend-gunduz-fari-2009-2013-model-129665383/detay/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Cihat Küçükay yazdı: Benden de bir alternatif : Detay isteriz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 gündüz farı niyetine olur anck bu , maliyeti az ve güzel ama Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 Çağlar Bayur yazdı: gündüz farı niyetine olur anck bu , maliyeti az ve güzel amaDoğru hocam, gündüz farı olarak kullanıyorum zaten, sis farı değil. Detayları ; led farlar 30 tl, montaj 10 tl, pratik ve ucuz. Eğer yukarıda linki verilen ledler sis farı olabiliyorsa bende değiştirebilirim 1 Yorum bağlantısı
Erkan Esin 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Cihat Küçükay yazdı: Doğru hocam, gündüz farı olarak kullanıyorum zaten, sis farı değil. Detayları ; led farlar 30 tl, montaj 10 tl, pratik ve ucuz. Eğer yukarıda linki verilen ledler sis farı olabiliyorsa bende değiştirebilirim Peki nasıl alabiliyoruz bunu ? Nereden Montajı kim yapacak ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Farları hepsi burada sitesinde bulabilirsiniz, montajı için elektrikçi bulmak size kalmış HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 Galip Kandemir yazdı: güzel olmuş güle güle kullanın sis far seti neredenne kadara geldi Gitti gidiyordan 85 tl ye alabilirsiniz.. HTC Desire X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Özkan CİNDEMİR 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Iyi aksamlar arkadaslar bende de 2011 titanium var sislere xenon veya led atmayi düşünüyorum ancak ampulun cesidini bilmiyorum h kac oluyo bunlarin sisleri? Yorum bağlantısı
Onur Ilgın 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 merhabalar. Bugün mavi bir 2010 model trend Fiesta aldım. Sis farı takabiliyor muyum? Takamaz isem alternatif olarak ne yapılabilir o kısma. Üstadların düşüncelerini bekliyorum. Saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts