İçeriğe Yönlendir

Jetta& Corolla

Yiğit Saraç

Recommended Posts

Yiğit Saraç
(düzenlendi)

acaba jetta 1.6 tdi dsg mi yoksa coralla 1.4 D4-D multimode mi ? ben aralarında kararsız kaldım ? başka alternatif var mı ? açıkcası aradığım uzun süre sıkıntısız kullanacağım sedan otomatik vites dizel bir araç ?? :D

tarihinde Yi?it Sara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İkisinden de ucuz olan ve 5 yıl garantili, klasik şanzımanlı Kia Ceed de incelenmeli. Jetta tsi benzinli :flowers: ? Kia Ceed Avrupa da iyi satmakta.

Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç
(düzenlendi)
İkisinden de ucuz olan ve 5 yıl garantili, klasik şanzımanlı Kia Ceed de incelenmeli. Jetta tsi benzinli :) ? Kia Ceed Avrupa da iyi satmakta.

otomatik tercihim o yüzden yoksa alternatif çok araç var.

jetta'da dsg sıkıntı , toyotada performans sıkıntısı ?? :flowers:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Dsg tartışmasız multimode dan daha iyi, ama ondada bazen tam arıza oluyor, dsg tamam fakat jetta olmaz diyorum.

Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç
(düzenlendi)
Dsg tartışmasız multimode dan daha iyi, ama ondada bazen tam arıza oluyor, dsg tamam fakat jetta olmaz diyorum.

başka sedan yok ? hemen hemen aynı fiyata passat 1.6 tdi bluemotion var ama oda klasik şanzuman ?

Yorum bağlantısı

Jettanın yeni yüzü gelicek, ikinci elde pek değer kaybetmese de yeni kasa geleceğinden dolayı illaki bir düşüş yaşanacaktır. Ben olsam aynı motor ve vites kombinasyonuna sahip Octavia alırdım. Hem sedan hem yüzü yeni hemde aynı alt yapı mevcut.

Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç
Jettanın yeni yüzü gelicek, ikinci elde pek değer kaybetmese de yeni kasa geleceğinden dolayı illaki bir düşüş yaşanacaktır. Ben olsam aynı motor ve vites kombinasyonuna sahip Octavia alırdım. Hem sedan hem yüzü yeni hemde aynı alt yapı mevcut.

zaten şu anda alacağım jetta de yeni yüzlü olanından. haziran ayında almaya niyetlemiştim ama hazirandan beri vw jetta saymıyor. eylüldeki gelecek jettaya yönlediriyor.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Aynen katılıyorum, veyahut superb :flowers:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İşi bilene Octavia çok iyi seçim, sadece 2.ele çıkınca Mondeo-S-max gibi ortada kalınıyor. 2011 motor-şanzımanda geçiş yılı olacak gibi, şu anda seçim yapmak çok zor (otomatik arayana)

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Coralla 1.4 D4-D şehir içi performans kötü ama şehir dışı iyi. Bencede jetta.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Evet 2. eli nedense adamı çileden çıkartıyor Octavianın :D Kullanmalık evladiyelik denilirse misler gibi araç.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Yiğit bey her iki markayı da kullanmış biri olarak benim tercihim elbetteki Volkswagen Jetta olurdu.Ancak Jettaya Comfortline donanım için 55000 Tl.vermek yerine ki zaten yeni kasaya sayılı günler kalmışken yeni yüzlü Skoda Octavia yada Superb alınabilir.Tek sıkıntı marka imajından ötürü 2. elde sıkıntı çıkarıcağı kesin.

Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç
Yiğit bey her iki markayı da kullanmış biri olarak benim tercihim elbetteki Volkswagen Jetta olurdu.Ancak Jettaya Comfortline donanım için 55000 Tl.vermek yerine ki zaten yeni kasaya sayılı günler kalmışken yeni yüzlü Skoda Octavia yada Superb alınabilir.Tek sıkıntı marka imajından ötürü 2. elde sıkıntı çıkarıcağı kesin.

zaten şu anda beklediğim araç yeni yüzlü jetta ; kuzenimin skoda'da yaşadığı kötü servis anıları ve 3 yıl sonra satarken nerdeyse yarı fiyata satması beni skodadan uzaklaştırıyor.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
zaten şu anda beklediğim araç yeni yüzlü jetta ; kuzenimin skoda'da yaşadığı kötü servis anıları ve 3 yıl sonra satarken nerdeyse yarı fiyata satması beni skodadan uzaklaştırıyor.

Ozaman düşünmeye gerek yok bence.Tereddütsüz Jetta... :D:)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Neden Corolla değil de Jetta??

Teknik olmadan bakıyorum, ikisininde ikinci eli kuvvetli. İkisi de sorunsuz marka. Hatta bence Toyota burada bir adım önde.

Servis sıkıntısı ikisinde de yok. Toyota da Vw'den geri kalır konfor yok.

E bu kadar birbirine yakınsa, teknik ne farklar olmalı ki Jetta deniliyor?

Jetta diyen arkadaşlar neden Jetta dediklerini teknik olarak söyleyebilir mi?

Yorum bağlantısı
Yiğit Saraç

Yeni çıkacak Focus'da dizel motorda otomatik vites seçeneği var mı ?

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu

Dizel otomatik VW kullanmadım ama Toyota kullandım. Oldukça başarılı bir şanzıman yapmışlar.

Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan

kesinlikle bu 2 seçenekten jetta

yeni 1.6 tdi dizel motoru birçok ödül ile kendini kanıtladı

eski 1.9 undan daha verimli ve daha ekonomik

ayrıca vites olarak da hiçbir marka dsg kadar iyisini yapamadı (supersportlar hariç)

gerçekten hissetmeden çok seri bir şekilde gidiyor.

ayrıca jettanın bagajı da baya bir büyük - bizde passat 2.0tdi dsg var onunla karşılaştırınca jettanınki daha büyük

hem ş.içi hem ş.dışı çok rahat ettirir...

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Tereddütsüz vw jetta.

Ben vw'e tototadan daha çok güveniyorum.

93 modellerden başlayın güncel arabalarına kadar birçok vw kullandım ve tüm arabalarından zevk aldım ama ne zaman toyotaya binsem arabada hep bir eksiklik hissediyorum. Her markanın sürüşte bir karakteri vardır. Belki toyotanın karakteri bana göre değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...