İçeriğe Yönlendir

Toyota Yaris Kullananlar?

Emrah Güzel

Recommended Posts

Emrah Güzel

6-7 aydır Ford Fiesta 2006 tdci kullanıyorum ve arabayı sıfırlamaya karar verdim. Aklımda 2010 fiesta vardı ancak servisin kabalığıyla arabanın içini beğenmemem beni caydırdı. Şimdi yeni bir arayış içerisindeyim. Dün Toyota yarisi inceledim açıkçası hoşuma gitti. Kullanan test eden varsa yorumlarını yazabilir mi?

Düşündüğüm diğer araçlar;

VW Polo

Skoda Fabia

Renault Clio HB (Pek düşünmüyorum ama...)

Arabadan pek anlamam, beklentilerim şehir içinde arabayı köprüden aşağı attırmayacak kadar yakıt tüketimi (ayda 2000 km'den fazla yapmadığım için benzin düşünüyorum), ikinci elde satış kolaylığı (1,5 yıl sonra kesin sıkılırım) ve aracın çok büyük olmaması ama içinin de ufacık olmaması. Bir fiesta büyüklüğü idealdir mesela.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ford dan pek memnun kalmamışsız sanırım. Bence Polo gereksiz pahalı, Fabia kullanmadım ,ama çok iyi bir araç olduğu hep söylenir. İ20 düşünebilirsiniz kalitesi epey arttı ve artık yerli. Ama bence ford a bir şanş daha verin, yeni fiesta çok iyi. :)

Yorum bağlantısı
Emrah Güzel

Ford benim için tamamen bitmiştir. Servistekiler o kadar kaba davrandılar ki 1 hafta önce hayran olduğum arabadan soğudum. 4 defa aracı satmak için ovalı ford yetkili servisine ekspertize gittik 4 ünde de başka başka raporlar çıkardılar. Otosana şikayet ettik çağırdılar orda da başka bir ekspertiz çıkardılar. Açıkçası güvenilir bulmuyorum buradaki servisi ve aldığım araç yüzünden yeniden onlarla muhattap olmak istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2002 yılında bile Hatay çevresinden müşteri şikayetleri vardı. Ovalı nın sahibi özünde çok çok iyi bir insandır ama sanırım hizmet bölümünde yeterince çalışılmamış.

Öncelikle Hatay da hangi markanın servisi rahat ise onda odaklanın, Yeni Kia Venga ya da bir göz atın derim. İbiza SC de hoş duruyor. Polo nun fiyatı olması gereken yere geldi 30.000 TL den başlıyor.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Honda Jazz düşünmez misin? kullanan arkadaşlarım çok memnun, ancak fabrika tüketim verisini bir türlü tutturmıyorlar:)

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Dizel Clio'ya bir bakmanı tavsiye ederim. Aylık 2bin km az değil. Benzinlisi bizde var, iç hacmi, sorunsuzluğu çok güzel. Beklediğimden çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim. Fiyat olarak da diğerlerinden daha iyidir. Ayrıca 2. elde de çerez gibi giden bir araba.

Yorum bağlantısı
Emrah Güzel

Clio ve Skoda düşünüyordum aslında ama motor sesi rahatsız edici seviyeye ulaşıyormuş bir yerden sonra. Honda Jazz'e birazdan bakmaya gideceğim :good1: VW Polo acaba neden ucuzladı? Bir an korktum...

Çağlar Bayur;

Kia'nın ikinci el satışı zor olmaz mı?

Bu arada Yaris kötü mü ya kimse bir şey demedi :) İçi falan baya geniş ama araçta bagaj yok :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Clio HB önerebilirim, yumuşacık direksiyonu, ekonomik motoru ile ikinci elde de hızlıca satılır...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bence direk dizel fabia al, zaten vw sayılır ve gerçekten iyi arabadır, hyundai de durumu düzeltti, bunların dışında düşünme değmez bence.

tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Yaşar

Yaklaşık 1.5 senedir şirket aracı olarak MMT Yaris 1.3 kullanıyorum. Araç sizin istediğiniz gibi dıştan ufak ama içerisi yeterli genişlikte. Bagaj yok denebilir. Şimdiye kadar problem çıkarmadı. Tavsiye ederim. Yakıt konusunda çok başarılı ama bu tamamen sizin sabrınızla alakalı. Ben İstanbulun en sıkı trafiğine giriyorum. Bir ara çok agrasif kullanıyordum bir depo ile 450km biraz fazla yol yapıyordu. Bu aralar çok sakin kullanıyorum depo henüz bitmedi ama 700km yol yapacak gibi görünüyor. Ayda 2000km yol yapıyor iseniz bence dizel daha mantıklı bir seçim olur.

Yorum bağlantısı
Emrah Güzel

Bugün tüm firmaları gezdim ve bir sürü test sürüşü yaptım. Honda Jazz e direk aşık oldum ve aldım ;) İnşallah yanlış karar olmaz

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Bugün tüm firmaları gezdim ve bir sürü test sürüşü yaptım. Honda Jazz e direk aşık oldum ve aldım ;) İnşallah yanlış karar olmaz

hayırlı olsun , doğru seçim :good1:

kaça aldınız, donanımı nedir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun :)

Şimdi sitesine baktımda, dizel motor yok honda'da?? Honda dizel motor üretmiyor mu cipi dışında?

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Hasan Hüseyin Şen
(düzenlendi)

1.3 sol 2007 model toyota yaris -otomatik triptonik-benzinli bilgi sahibi olanlardan değerlendirme alabilir miyim ? teşekkürler ..

tarihinde Hasan Hüseyin Şen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

ben yeni kasa 1.3 cvt test sürüşü yaptım. güzel araç. biraz sesli geldi. ama çevik ve temiz. net.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...