Emrah Güzel 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 6-7 aydır Ford Fiesta 2006 tdci kullanıyorum ve arabayı sıfırlamaya karar verdim. Aklımda 2010 fiesta vardı ancak servisin kabalığıyla arabanın içini beğenmemem beni caydırdı. Şimdi yeni bir arayış içerisindeyim. Dün Toyota yarisi inceledim açıkçası hoşuma gitti. Kullanan test eden varsa yorumlarını yazabilir mi? Düşündüğüm diğer araçlar; VW Polo Skoda Fabia Renault Clio HB (Pek düşünmüyorum ama...) Arabadan pek anlamam, beklentilerim şehir içinde arabayı köprüden aşağı attırmayacak kadar yakıt tüketimi (ayda 2000 km'den fazla yapmadığım için benzin düşünüyorum), ikinci elde satış kolaylığı (1,5 yıl sonra kesin sıkılırım) ve aracın çok büyük olmaması ama içinin de ufacık olmaması. Bir fiesta büyüklüğü idealdir mesela. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Ford dan pek memnun kalmamışsız sanırım. Bence Polo gereksiz pahalı, Fabia kullanmadım ,ama çok iyi bir araç olduğu hep söylenir. İ20 düşünebilirsiniz kalitesi epey arttı ve artık yerli. Ama bence ford a bir şanş daha verin, yeni fiesta çok iyi. Yorum bağlantısı
Emrah Güzel 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 Ford benim için tamamen bitmiştir. Servistekiler o kadar kaba davrandılar ki 1 hafta önce hayran olduğum arabadan soğudum. 4 defa aracı satmak için ovalı ford yetkili servisine ekspertize gittik 4 ünde de başka başka raporlar çıkardılar. Otosana şikayet ettik çağırdılar orda da başka bir ekspertiz çıkardılar. Açıkçası güvenilir bulmuyorum buradaki servisi ve aldığım araç yüzünden yeniden onlarla muhattap olmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 2002 yılında bile Hatay çevresinden müşteri şikayetleri vardı. Ovalı nın sahibi özünde çok çok iyi bir insandır ama sanırım hizmet bölümünde yeterince çalışılmamış. Öncelikle Hatay da hangi markanın servisi rahat ise onda odaklanın, Yeni Kia Venga ya da bir göz atın derim. İbiza SC de hoş duruyor. Polo nun fiyatı olması gereken yere geldi 30.000 TL den başlıyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Honda Jazz düşünmez misin? kullanan arkadaşlarım çok memnun, ancak fabrika tüketim verisini bir türlü tutturmıyorlar:) Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Dizel Clio'ya bir bakmanı tavsiye ederim. Aylık 2bin km az değil. Benzinlisi bizde var, iç hacmi, sorunsuzluğu çok güzel. Beklediğimden çok daha iyi çıktığını söyleyebilirim. Fiyat olarak da diğerlerinden daha iyidir. Ayrıca 2. elde de çerez gibi giden bir araba. Yorum bağlantısı
Emrah Güzel 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 Clio ve Skoda düşünüyordum aslında ama motor sesi rahatsız edici seviyeye ulaşıyormuş bir yerden sonra. Honda Jazz'e birazdan bakmaya gideceğim VW Polo acaba neden ucuzladı? Bir an korktum... Çağlar Bayur; Kia'nın ikinci el satışı zor olmaz mı? Bu arada Yaris kötü mü ya kimse bir şey demedi İçi falan baya geniş ama araçta bagaj yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Clio HB önerebilirim, yumuşacık direksiyonu, ekonomik motoru ile ikinci elde de hızlıca satılır... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 (düzenlendi) Bence direk dizel fabia al, zaten vw sayılır ve gerçekten iyi arabadır, hyundai de durumu düzeltti, bunların dışında düşünme değmez bence. 28 Temmuz 2010 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Yaklaşık 1.5 senedir şirket aracı olarak MMT Yaris 1.3 kullanıyorum. Araç sizin istediğiniz gibi dıştan ufak ama içerisi yeterli genişlikte. Bagaj yok denebilir. Şimdiye kadar problem çıkarmadı. Tavsiye ederim. Yakıt konusunda çok başarılı ama bu tamamen sizin sabrınızla alakalı. Ben İstanbulun en sıkı trafiğine giriyorum. Bir ara çok agrasif kullanıyordum bir depo ile 450km biraz fazla yol yapıyordu. Bu aralar çok sakin kullanıyorum depo henüz bitmedi ama 700km yol yapacak gibi görünüyor. Ayda 2000km yol yapıyor iseniz bence dizel daha mantıklı bir seçim olur. Yorum bağlantısı
Emrah Güzel 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 Bugün tüm firmaları gezdim ve bir sürü test sürüşü yaptım. Honda Jazz e direk aşık oldum ve aldım İnşallah yanlış karar olmaz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Bugün tüm firmaları gezdim ve bir sürü test sürüşü yaptım. Honda Jazz e direk aşık oldum ve aldım İnşallah yanlış karar olmaz hayırlı olsun , doğru seçim kaça aldınız, donanımı nedir? Yorum bağlantısı
Emrah Güzel 28 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2010 hayırlı olsun , doğru seçim kaça aldınız, donanımı nedir? 31 'den anlastik. Duz vites 2010 http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/jazz/ buradaki Honda Jazz Joy+ 8 hava yastığı, abs, otomatik dijital klima v.s. saydı adam bir sürü Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Temmuz 2010 Paylaş 28 Temmuz 2010 Hayırlı olsun Şimdi sitesine baktımda, dizel motor yok honda'da?? Honda dizel motor üretmiyor mu cipi dışında? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 31 'den anlastik. Duz vites 2010http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/jazz/ buradaki Honda Jazz Joy+ 8 hava yastığı, abs, otomatik dijital klima v.s. saydı adam bir sürü :lol2: tekrar hayırlı olsun. merak edenler için 360 derece iç mekan http://www.honda.com.tr/otomobil/content/m...azz/jazz360.htm Yorum bağlantısı
Necati Dur 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Benzinli araç istiyordunuz zaten. bence en doğru seçim. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2010 Paylaş 29 Temmuz 2010 Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 (düzenlendi) 1.3 sol 2007 model toyota yaris -otomatik triptonik-benzinli bilgi sahibi olanlardan değerlendirme alabilir miyim ? teşekkürler .. 23 Kasım 2013 tarihinde Hasan Hüseyin Şen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Hayırlı olsun http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png Şimdi sitesine baktımda, dizel motor yok honda'da?? Honda dizel motor üretmiyor mu cipi dışında? Tarihe baktımda Evet o tarihteden öncede üretti. Accord ödüllü dizel 2.2 hemde taaaa 2003 te GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 ben yeni kasa 1.3 cvt test sürüşü yaptım. güzel araç. biraz sesli geldi. ama çevik ve temiz. net. Yorum bağlantısı
Recommended Posts