İçeriğe Yönlendir

Çeşme'ye Gidiyorum :)

Selçuk Baysal

Recommended Posts

Selçuk Baysal

Evet arkadaşlar bir süredir foruma falan giremiyorum, Denizli, Akçay derken haftaya Çaşme'ye gideceğim inşallah. Özellikle güzel ve uygun pansiyon ve gidilecek yer olarak tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Belki Bodrum'a da geçebilirim ama belli değil, eğer olursa sayın moderatörüm Murat Dere'ye de kısa bir ziyarette bulunabilirim belki :) Herkese selamlar. Bu arada bir ton fotoğraf var elimde ama gezi sonunda ufak bir elemeden sonra foruma da genel bir gezi konusu açmayı planlıyorum,bakalım kısmet :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Çeşmede Mutlaka tekne turu öneririm. Oralara kadar gitmişken Alaçatıyı da görmeden gelmek olmaz tabi.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Çeşme denince aklıma ilk gelen İzmir - Çeşme yolu :shok:

Yorum bağlantısı
Yılmaz Kaçar

arkadaşlar epeydir aranızda yoktum, ben de önümüzdeki hafta çeşmeye gidiyorum, nerelere gidilir, nerede ne yenir, hangi plajlara gidilir. tavsiyelere ben de talibim...

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal
Murat Dere' ye uğra mutlaka, kendisi bir üye göremedi gitti... :)

Serkan abi yolum düşerse mutlaka uğrayacağım tabii kendisi de müsait olursa, Murat abimin gördüğü ilk üye olarak tarihe geçme fırsatını kaçımak istemem açıkçası :) Bu arada herhangi bir otelde yer ayırtıp bir ton para gömmek istemedim, oraya gidince sorup soruşturup, gözümle görerek nezih bir pansiyon bulmayı planlıyorum, böylece arttırdığım parayla basıcam LPG'yi çevrede gezilip görülecek neresi varsa gideceğim inşallah :)

Yorum bağlantısı
Serkan Öz
(düzenlendi)

Kumru yenir, Kumrucu Şevki idi sanırım meşhur olanı, bir de kumrucu Hüseyin var..

kumru1.jpg

tarihinde Serkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Serkan abi yolum düşerse mutlaka uğrayacağım tabii kendisi de müsait olursa, Murat abimin gördüğü ilk üye olarak tarihe geçme fırsatını kaçımak istemem açıkçası :) Bu arada herhangi bir otelde yer ayırtıp bir ton para gömmek istemedim, oraya gidince sorup soruşturup, gözümle görerek nezih bir pansiyon bulmayı planlıyorum, böylece arttırdığım parayla basıcam LPG'yi çevrede gezilip görülecek neresi varsa gideceğim inşallah :)

Ben Çeşme'de Seda Pansiyon'da kalmıştım. Çarşının içinde.

Zamanın varsa yarımadayı tamamen dolanarak gezebilirsin, ben sadece Karaburun tarafını gezebildim.

Denize girecek olsam herhalde Alaçatı'ya giderdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...