İçeriğe Yönlendir

96 Mondeo Sorunlarım İçin Yapılanlar

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun...

Muhtemelen rotlarda falan hasar oluşmuştur.. Uzun süre bu şekilde kullanman sağlıklı olmayacaktır..

Yorum bağlantısı
Geçmiş olsun...

Muhtemelen rotlarda falan hasar oluşmuştur.. Uzun süre bu şekilde kullanman sağlıklı olmayacaktır..

sagol emmi.aracımı alalı tam 1 yıl olucak ve ilk kusurum bu oldu.hayırlısı bakalım.

rot balansa girince belli olucak bakalım.bayram gezmesi hesabı olunca.bakım ön planda olucak.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

arife günü aracımı rot balansa götürecektim kazadan sonra aracı evdeki park yerine bırakmıştım.gittigimde manzara beni şaşırtmadı ama arabasız kaldım.bayramda zar zor akraba ziyaretini kardeşimlerle yaptık.dreksiyon kutusu son yedigi kaldırım darbesinden dolayı hidroligi boşaltmış.bende ciddi şekilde üşütmüşüm bayramda hastaydım çogunlukla yatakta geçti bütün haftam.arabamda bende hala hastayız.dreksiyon kutusu tamiri için ustamla daha konuşmadım.en son bana degişelim demişti ama para sorunum var.bu nedenle bu aralar zor gibi.ebaydaki sıfır fiyatı kargo ile yaklaşık 400tl civarında.burdaki hurdacılar 300tl civarında çıkmaya istiyor.750tl +kdv ise online satışı var.parayı ayarlayınca duruma göre bakıcam artık.

Yorum bağlantısı
arife günü aracımı rot balansa götürecektim kazadan sonra aracı evdeki park yerine bırakmıştım.gittigimde manzara beni şaşırtmadı ama arabasız kaldım.bayramda zar zor akraba ziyaretini kardeşimlerle yaptık.dreksiyon kutusu son yedigi kaldırım darbesinden dolayı hidroligi boşaltmış.bende ciddi şekilde üşütmüşüm bayramda hastaydım çogunlukla yatakta geçti bütün haftam.arabamda bende hala hastayız.dreksiyon kutusu tamiri için ustamla daha konuşmadım.en son bana degişelim demişti ama para sorunum var.bu nedenle bu aralar zor gibi.ebaydaki sıfır fiyatı kargo ile yaklaşık 400tl civarında.burdaki hurdacılar 300tl civarında çıkmaya istiyor.750tl +kdv ise online satışı var.parayı ayarlayınca duruma göre bakıcam artık.

Hem size hem de Mondeonuza geçmiş olsun Oktay Bey.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hem size hem de Mondeonuza geçmiş olsun Oktay Bey.

Saygılarımla.

çok teşekkür ederim.ben daha iyiyim şimdi.yatmak hastalıgı uzatıyor galiba.umarım en kısa sürede mondimide saglıgına kavuşturabilirim.

Yorum bağlantısı

Oktay abi:

Sana da mondi'ye de geçmiş olsun. Bir yıl içinde olan ilk kusur, ki suç seninde değil. Nazarlık olmuş. Arabasızlık en çok bayram zamanı zor oluyor.

Yorum bağlantısı
Oktay abi:

Sana da mondi'ye de geçmiş olsun. Bir yıl içinde olan ilk kusur, ki suç seninde değil. Nazarlık olmuş. Arabasızlık en çok bayram zamanı zor oluyor.

sagolasın.evet bayramda kötü oldu. okadar zamandır uzun süre evde kaldım istedigim gib, olmadı hayırlısı dedim artık.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Oktay Bey öncelikle geçmiş olsun kusura bakmayın Kurban telaşıyla Bayram öncesi Form,la pek ilgilenemedim

Bayramda hiç girme şansım olmadı. Şimdi sevgili Arkadaşım sıkıntına gelince kutu yağı neresinden kaçırdığı önemli

Şayet sağ veya sol körüklerden kaçırıyorsa mondeo,da başarılı olamıyoruz. Ancak kutunun mavsala bağlanan kısmından

Kaçırıyorsa yüzde yüz başarılı oluyoruz.Kaçak yerini tespit için Ustanıza baş vurun hatta benimle Ustanızı görüştürür iseniz

Daha sağlıklı bir yol bulabiliriz. İrtibat için anlaşmalı Servis sayfasına bakınız tekrar geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Oktay Bey öncelikle geçmiş olsun kusura bakmayın Kurban telaşıyla Bayram öncesi Form,la pek ilgilenemedim

Bayramda hiç girme şansım olmadı. Şimdi sevgili Arkadaşım sıkıntına gelince kutu yağı neresinden kaçırdığı önemli

Şayet sağ veya sol körüklerden kaçırıyorsa mondeo,da başarılı olamıyoruz. Ancak kutunun mavsala bağlanan kısmından

Kaçırıyorsa yüzde yüz başarılı oluyoruz.Kaçak yerini tespit için Ustanıza baş vurun hatta benimle Ustanızı görüştürür iseniz

Daha sağlıklı bir yol bulabiliriz. İrtibat için anlaşmalı Servis sayfasına bakınız tekrar geçmiş olsun

sagolun.bayram sonrası yazabildim önemli degil.ilgin için tşk.

yag sol taraftan kaçırıyor gözle görülüyor yag dişlilerin arasından sızıp geliyor.

akış şeklide şu şekilde oluyor.

araç çalıştırdım.direksiyonu çevirdim ve aracı stop ettim ettigim anda yag boşalıyor.boşalan yer sol taraf dişlilerin arasından akıp gidiyor.ama ben sızan yagı görüyorum haliyle tam tespit için ustaya gittigimde durum anlaşılır zaten.hareket halinde ikende akıyodur muhakkak ama durunca boşalttıgını aracın durdugu yerdeki yagdan anlıyabiliyorum.

ustam ile görüştüm.1 yıl garantili olarak bir tornacı yapıyormuş.ustamın sökme takma işçilik dahil 300 e iş biter dedi.durum budur.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Abicim ücret kısmını tam anlıyamadım Tornacının alacağı Ustanın alacağı toplam 300Lira,mı eğer öyleyse normal

Direksiyon mili hasarla alakalı eğrilmiş olabilir muhakkak konturol ettirin :flowers:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Abicim ücret kısmını tam anlıyamadım Tornacının alacağı Ustanın alacağı toplam 300Lira,mı eğer öyleyse normal

Direksiyon mili hasarla alakalı eğrilmiş olabilir muhakkak konturol ettirin :flowers:

ustamın işçiligide dahil 300tl.

ustamında tornacının başının etini yerim zaten kontrol ettirim mutlaka.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Diyecek bişey kalmamış.. hayırlı olsun...

Ama avro değil ki o.. İngiliz parası... :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Diyecek bişey kalmamış.. hayırlı olsun...

Ama avro değil ki o.. İngiliz parası... ;)

paypal ne yapacak bilmiyorum.ingiliz parası ibaresi göremedim.

Sıfır parça, sorunsuz elinize ulaşırsa gayet iyi, Sterling bile olsa.

sterlin ile 305 tl ye geliyor.

bu gece verdiğim linkteki yere mesaj yolladım yarın sabahta bu ustasıyla konuşayım.vereceği fiyata göre hareket edecegim.burdan almazsam puanım düşer o kadar.

http://hidrolikdireksiyontamirrevizyon.com/

paypal meblası yüklü alışverişte karşı taraf onay verene kadar belli bir miktar ücret belirliyor.karşı taraf ödeme alındı onayı verince normal ücreti yansıtıyor.digerlerinde öyle olmuştu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
paypal ne yapacak bilmiyorum.ingiliz parası ibaresi göremedim.

Tl'ye çevirip yansıtacak hesabına...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Tl'ye çevirip yansıtacak hesabına...

evet öyle yapıyormuş

1 1 TL = 0,418646 YTL olan PayPal döviz kuru Aralık 2010

heyecan yaptım biraz.bakalım gündüzki sonuçlara göre hareket edeceğim artık.

Yorum bağlantısı
Parça numarasına baktırdınız mı? Sağdan direksiyon fark edebilir mi?

sayfasında özellikle yazıyor soldan direksiyonlar içindir diye.

artık kodunada bakarım tabikide.kodu neresinde yaıyordur?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

geçen cuma öylesine artırmaya katıldım bu fiyatı yazdım bıraktım.hiç tahmin etmiyordum aslında bende kalacağını.bundan önce 1 tane daha vardı 110avroya gitti.bu fiyatta 64.99avroda kalması sürpriz oldu benim için.

gündüz karar vereceğim sonuca göre tamirmi? sıfırmı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...