İçeriğe Yönlendir

96 Mondeo Sorunlarım İçin Yapılanlar

Misafir

Recommended Posts

Bugün teslim ettim Mondeo'yu.Borcumun çogunu kardeşleriminde zorlamasıyla yani ev eşyalarını satmamam yönünde baskıları sonucunda ve ellerinden gelen meblayı vererek kapattım.Şu an sadece kardeşlerime borcum var.

Moralsizliğim her şeyin sonunu getirdi bende bundan sonrada sürecek ama hayırlısı ile Çocuklarımın geleceği için kendime yön vereceğim.Bu hafta aksilik olmaz ise dükkanı Şaşmaz daki yere taşıyorum.İş yönünden hiç bir zaman sıkıntım olmadı moralim hiç düzelmediği için çalışamayacak durumlara düştüm sagolsun başta Erkan olmak üzere ve soyadaşımda dahil bana çok destek olundu tekrardan çok teşekkür ediyorum hepinize duacıyım.Adnan arkadaşımın çirkini bana oldukca moral verdi ve kendime güvenimi tazeledi iyiki yapmışım diyorum.

Mondiler ha diyince satılan bir araç değil bunu hepimiz biliyoruz benim hiç zamanım kalmamıştı bir çok galeri 6000 tl bile vermedi sonra bu sattıgım yer 7500 dedi aracı incelediler motora bile bakmadan aldılar.Rolantisini yüzde 90 halletmiştim zaten.Bunun faydasını gördüm diyebilirim.Kullandılar kullanan kişi şaşkın şekilde bana abi bune anında fırlıyor şaha kalkıyor sanki bu dedi.Diğer arkadaşta ledlerine hasta oldugunu bizzat belirtti,aracın sorunlarını peşinen anlatmıştım ve bugün öylece verdim.

Kısaca hikaye uzun ve yılların birikmiş çok özel bir sorunu beni kapana sıkıştırdı çarem artık basit yollardan sıyrılmaya kadar geldi bende bunu uzun süre savaşmama ragmen mecburen yaptım.Her şeye hayır gözüyle bakan biriyim yaptıklarımdan pişman olmadım ve bunuda hayır olarak görüyorum.

Kısa süre sonra umarım yeni bir aracımla ledlendirme ve motor boyama ile buralarda dolaşırım.Bu boşlukta zaten bütün arabalar benim sayılır o yüzden maraton bitmez. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hayırlısı olsun..

Çalışmaya ve para kazanmaya bak...

Erken yat, erken kalk.. Uyu..

Uykusuz beyin, kararsız heyecansız beyindir.. Uyu..

İnternete, Forumlara fazla zaman ayırma..

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Mehmet abime katılıyorum, acizane olarak da şer gibi görünenlerde nice hayırlar gizlidir diyorum :flowers: Şu ledler gelsin de para kazanmaya başlayalım abi ikimiz de :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Benim yıllardır ciddi uyku sorunum vardı zaten ama bu sanayi işini çok iyi biliyorum emmi bu gece konusundaki yazdıkların zaten istesemde kolay kolay olmaz artık.Beden yorgunluğu ağır olacak artık.Ama gündüzleri sürekli iş içinde olsa nette olacagım bu gerçek tabiki.

Hakan o işi bitirelim cidden pişman olmayacagız. :flowers:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mondiye yaptıgım en son işlem bu oldu.1 satte plakayı asetat kalemi ile boyadım ertesi gün sattım :flowers: .Benim hoşuma gitti dogrusu yakışıyor bu sitil.

plaka.jpg

Mondiyi istediğim hale getirdikten sonra arabam başlıgına konu açmayı çok istiyordum ama kısmet olmadı.Uygun olurmu bilmiyorum ama artık benim olmayan bir araca konu açmak saçmamı olur.İçimde uhde kalacak fakat onay gelirse bunu yapmayı çok istiyorum.

Son yakıt km si 280km oldu.Önceki mesajımın birinde litre vermiştim 36litreydi galiba.Ama yanlış yazmışım 2 fişleri buldum koltugun altına düşmüş toplamda 29 litreye tekabül ediyormuş.Bu litreye göre şehir içinde gayet iyi deger diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Okyay bundada vardır bir hayır diyeceksin ve dört elinle işine sarılacaksın abim, yakında Ankaraya geleceğim birebir görüşür konuşuruz.

Hakkına hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Misafir

hayırlısı olsun oktay abi, daha güzel günler gelecek biliyorum, seni gayet iyi anlıyorum, bende sıkıştıgım için satmışdım kasap ı, bir buçuk sene sonra kredim bitiyo, sende hedef koy, çok çalışalım birer tane jatco mondi alalım, sıkma abi canını önemli olan saglık, gerisi zamanla olur.

dükkanı taşıdınmı abi ?

Yorum bağlantısı
Misafir
Mondeo maceram bugün sona erdi.Yarın sabah vekaletini verip paramı alacagım.Maddi olarak oldukca dar bagazda idim çok çaba gösterdim rabbimden razı diliyorum banba çok yardım eden arkadaşlarım oldu duacınızım fakat olmayınca olmuyor tıkandım.oldukcada düşük fiyata verdim 7500 tl alacagım.Bunun yanında mecburen evdeki bütün eşyalarımıda satıyorum.Ne kadar yüksege verirsem borcum azalacak.Hayırlısını diliyorum bu kafa ile sanmıyorum ama umarım yeni başlayacağım yerde bu sıkıntıyı çabuk atlatırım.Bu aralar yine forumda olamayacagım şimdiden keyifli forum günleri diliyorum.Rabbim her arkadaşıma gönlündekini nasip etsin.

oktay abicim umarım herşey senin istediğin şekilde gelişir.

Ben aracı neden sattığını bilmiyorum, şimdi gördüm en kısa zamanda daha iyilerini alır düzeltirsin herşeyini

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Teşekkür ederim. :s

Dükkanı amcamların kapalı garajına taşıdım.İç huzur vukuu bulana kadar zor gibi ama umarım daha uzun sürmeden artık bişilere başlıyabilirim.Her şeyde hayır arayan biri olarak vardır bunlardada bir hayır diyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kul sıkışmadıkça Hızır(A.S) yetişmezmiş Oktay abi inşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun ki ben buna canı gönülden inanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...