Misafir 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 Yaptıgım 3.stop lambasını söktüm.Benim ufak oğlum hasar verdi biraz.Bu parçayı taktıgım bütün orjinal parçanın üzerine diziyorum ledleri.İlk istediğim Explorerda gördüğüm gibi oluyor şimdi boydan boya uzunlamasına tek sıralı halde. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Eylül 2011 Paylaş 4 Eylül 2011 Bendekini söküp yollim abi sana köpeen olsun 3. stop lambası Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2011 Yazar Paylaş 4 Eylül 2011 Bendekini söküp yollim abi sana köpeen olsun 3. stop lambası Sağolasın.Tenks Detaylara burdan devam. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Mondeo-Mk1...80#entry1201880 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2011 Yazar Paylaş 5 Eylül 2011 Sanruf açılış halleri. Bugün biraz iç parçalarını topladım. Farlar ve sisler yanık iken.Gündüz farını daha bağlayamadım. İki kısa farada halojen takmak zorunda kaldım.Düz geniş bir duvar bakınıyorum gece resimlerini merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Araba hayalimle başlayan sunrof hayalim hiç son bulmadı, Hiç sunrooflu bir araba nasip olmadı.. Bir gün kızıp bu arabanın tavanını kesersem hiç şaşırmayın. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Araba hayalimle başlayan sunrof hayalim hiç son bulmadı, Hiç sunrooflu bir araba nasip olmadı.. Bir gün kızıp bu arabanın tavanını kesersem hiç şaşırmayın. Durduğun hata Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Araba hayalimle başlayan sunrof hayalim hiç son bulmadı, Hiç sunrooflu bir araba nasip olmadı.. Bir gün kızıp bu arabanın tavanını kesersem hiç şaşırmayın. Çok pis tavan keserim Bi tornavidalık canı var Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 elinize sağlık. Büyük başarı ve cesaret . Elektronik işlemler için yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 (düzenlendi) Çok pis tavan keserim Bi tornavidalık canı var He he tornavida ile tek delik sonrası kolay makasla cırt cırt elinize sağlık. Büyük başarı ve cesaret . Elektronik işlemler için yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim meslektaş sayılırız. 6 Eylül 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Araba hayalimle başlayan sunrof hayalim hiç son bulmadı, Hiç sunrooflu bir araba nasip olmadı.. Bir gün kızıp bu arabanın tavanını kesersem hiç şaşırmayın. yeni mondi sana çok yakışır abi, 3 tane sanroof lu arabam oldu, gerçekden ayrı bir keyif. oktay abi, senin araba süper oluyor, kıskanıyorum, eline saglık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Yeni mondeo almam... Sevmiyorum, uçsada sevmeyeceğim... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Yeni mondeo almam... Sevmiyorum, uçsada sevmeyeceğim... Yeni Mondeoları Mk3 binekte dahil bende sevemedim Mk3 hb biraz daha iyi duruyor. En iyi versiyon Mk1 ve mk2 diğerleri Focus taklidinden öte değil. Süleyman teşekkür ederim. Rolanti buğün yine aynı şekle döndü Sanırım artık bu kelebek tarafı ve manifold bölümü komple sökülüp düzgünce bakılmalı düşüncem bu.Çünki acayip ıslık sesi var ve hava üflemesi ciddi boyutta.Aksilik olmaz ise sabahtan yıldırım otoya gideceğim.Birde o usta baksın ne diyecek merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 (düzenlendi) Gece otobandan gelirken sabit 100km civarında geldim yol bilğisayarı bir ara 4 leri falan gösterdi,4 ile 10 arasında sürekli gezindi durdu yol zaten çok dengesiz yokuşlar fazla inişlerde öyle ama düz yolda dikkat ettim bu degerler oynaktı.Ama lpg de yakıt acayip fazla. 7 Eylül 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2011 Yazar Paylaş 11 Eylül 2011 Cumartesi sabah oto Yıldırım ziyareti yaptım Mondeo'daki sorun tahmin ettiğim gibi manifolt hatası oradan bir yerden hava kaçagı oldugu tam tespit edildi.Pazartesi bırakacagım sorun giderilmeye çalışılacak.Durum beni aşıyor artık. Sonra Lpg ayarı için ugradım ve lpg yazılımı kafayı yemiş halde çıktı bozuk rolanti ile idarelik hafızalandı şu ana kadar nerdeyse 130km yaptım 36 litrelik lpg almıştım hala 2 dilim ışığı yanıyor olması gereken bu umarım rolanti sorunu düzeldiğinde daha iyi bir ayar ile düzene biner. Arka kaput pistonunun biri bozuktu onu değiştirdim 12.50tl maliyeti oldu.Çin malı değil orjinalde değil.Nam amartisör tamirli olana teki için 20tl fiyat verdi. Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 12 Eylül 2011 Paylaş 12 Eylül 2011 Benim mondeodaki manuel sanruf sadece geriye doğru açılıyor,ilk resimdeki gibi yukarı açılmıyor,Oktay bey onu siz mi yaptınız yoksa orjinali mi öyle? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2011 Yazar Paylaş 12 Eylül 2011 manifolt ne varmış abi? Manifolt ile kelebek bogazı arası açık kalıyor buğün Yıldırım otoda çok uğraştık ne yaptıysak açıklık giderilemedi.Ama yüzde 70 daha iyi şu anda.Önceki adamlar daha önceden manifolt üzerindeki somun parçasını nasıl yaptılarsa yerinden çıkarıp içine sokup yapıştırmışlar öyle yorumladık ve bu somun yerleri yukarı çıkmış ara boşluk kapanmıyor somunlu vida yaptık yer müsaitti hala tam kesilmedi hava alışı köpüklüyoruz ve köpügü oldugu gibi emiyor bu açıklıktan ve sprey sıkılınca rolanti kendine geliyor.Tek çare temiz manifold ve kelebek bulunup takılacak yol görünmüyor. Benim sonradan manifolt kelebek ugraşlarımda bu somunun yerini haliyle biraz daha oynattı.Ama şu an somunlu olmasına rağmen hala kaçırıyor buda kelebek ve manifold yüzeylerinin deforme oldugu anlamına geliyor. İlker bey orjinali elektirikli ve böyle ben sadece kırık olan mekanik pinleri tamir ettim.Manuel sanruf hiç çalışır vaziyette görmedim yorumum yok. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Eylül 2011 Yazar Paylaş 13 Eylül 2011 Bu sabah manifolt tarafını dagıttım yeni topladım aracı.Pürüzleri en aza indirdim ve yeni yapılan contalarıda koyarak güzelce somunlu vidaları sıktım.Aküyüde sökmüştüm zaten.Biraz önce teste çıktım.rolanti çok daha iyi aracın gidişi frenlerde değişim belli oldu.Fakat hala bişiler var.600 devirde sabitleniyor dalgalanma yok 600 devir oldugu için yine motorda hafif titreme var.Yeni olan rolanti valfini takayım diyorum.Belki farkettirir. Lpg hortum baglantısı önceki halinde hortum dolanıyordu resimde bellidir.Bunu Lpg ci ile konuştuktan sonra ters yöne çevirdim ve hortum artık filtreye dogrudan giriş yapıyor ve boyuda kısaldı.Görünümde daha iyi oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2011 Yazar Paylaş 19 Eylül 2011 Mondeo maceram bugün sona erdi.Yarın sabah vekaletini verip paramı alacagım.Maddi olarak oldukca dar bagazda idim çok çaba gösterdim rabbimden razı diliyorum banba çok yardım eden arkadaşlarım oldu duacınızım fakat olmayınca olmuyor tıkandım.oldukcada düşük fiyata verdim 7500 tl alacagım.Bunun yanında mecburen evdeki bütün eşyalarımıda satıyorum.Ne kadar yüksege verirsem borcum azalacak.Hayırlısını diliyorum bu kafa ile sanmıyorum ama umarım yeni başlayacağım yerde bu sıkıntıyı çabuk atlatırım.Bu aralar yine forumda olamayacagım şimdiden keyifli forum günleri diliyorum.Rabbim her arkadaşıma gönlündekini nasip etsin. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2011 Paylaş 19 Eylül 2011 Mondeo maceram bugün sona erdi.Yarın sabah vekaletini verip paramı alacagım.Maddi olarak oldukca dar bagazda idim çok çaba gösterdim rabbimden razı diliyorum banba çok yardım eden arkadaşlarım oldu duacınızım fakat olmayınca olmuyor tıkandım.oldukcada düşük fiyata verdim 7500 tl alacagım.Bunun yanında mecburen evdeki bütün eşyalarımıda satıyorum.Ne kadar yüksege verirsem borcum azalacak.Hayırlısını diliyorum bu kafa ile sanmıyorum ama umarım yeni başlayacağım yerde bu sıkıntıyı çabuk atlatırım.Bu aralar yine forumda olamayacagım şimdiden keyifli forum günleri diliyorum.Rabbim her arkadaşıma gönlündekini nasip etsin. Abicim yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı ama elimizden gelen her konuda yardım etmeye hazırım. herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda düzelir umarım herşey. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Eylül 2011 Paylaş 19 Eylül 2011 Oktay abi önce sağlık olsun ; gerisi birşekilde hallolur.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Eylül 2011 Paylaş 19 Eylül 2011 (düzenlendi) Oktay abi, araba geri alınır. Sen mutlu ol yeterki. Para illa kazanılır, dertlerin bitsin. Keşke foruma bi ilan açsaydın, belki değerini bilen birine giderdi... 19 Eylül 2011 tarihinde Sani Ger?on tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Üzüldüm ma yapacak başka bir şey yok demekki.. Hayırlısı olsun.. Yorum bağlantısı
Mete Yaban 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 hayırlısı olsun hakkında inşallah oktay abi sen kalbinin temizliği ile daima kazanacak bir insansın.sana başarılar dilerim. Yorum bağlantısı
İlker Selimoğlu 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Hayırlısı olsun Oktay bey,inşallah düzelir herşey. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 20 Eylül 2011 Paylaş 20 Eylül 2011 Hadi bakalım hayırlısı yeni bir başlangıç. bol kazanç ve şans dolu günler çabuk gelir inşallah.Dualarım seninle kardeşim.Allah yar ve yardımcın olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts